TGPG:Πρωτοποριακά Καθαρό Concept για Υψηλής Ποιότητα Εξυγίανση

Το The Green Purification Group (TGPG) είναι Πρωτοποριακά Καθαρό Concept για μια Υψηλής Ποιότητα  Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων

Αναδεικνύουμε προγράμματα εξειδικευμένων διαχειριστικών λύσεων  σε επίπεδο υπηρεσιών , για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής , μετά από  διάγνωση.

Έχουμε αναπτύξει μεθόδους με ολοκληρωμένα συστήματα για τον έλεγχο και την μείωση του βακτηριακού πληθυσμού, με στόχο την υποχρεωτική ποιοτική διασφάλιση . Ιδανικές για να εφαρμοστον και στον τομέα της υγείας, στην επεξεργασία νερού, αέρα και επιφανειακών με εξοικονόμηση ενέργειας και μείωσης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων

Μπορούν να προσαρμοστούν και να εφαρμοστούν με θεαματικά αποτελέσματα και σε επαγγελματικούς χώρους, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, Αίθουσες προβολών (σινεμάδες), χώρους συνεδριάσεων, χώρους φιλοξενίας (Hospitality) μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , παιδικοί σταθμοί , καμπίνες πλοίων, κ.λ.π.

Το Πρωτοποριακό Καθαρό Concept που σας προτείνουμε είναι μια  “Πράσινη Πρωτοβουλία”, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας για να ζούμε καλύτερα. Λειτουργεί ως μια “ασπίδα προστασίας”, δημιουργώντας  το ιδανικό περιβάλλον για όσους πάσχουν από αλλεργίες, άσθμα η άλλα αναπνευστικά προβλήματα αλλά και για όσους θέλουν να νιώθουν ευεξία.

Η Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσία Εξυγίανσης όλων των εσωτερικών χώρων , είναι μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση, για ένα αρμονικά υγιεινό περιβάλλον με  μειωμένα  μικροβιακά φορτία, βακτηρίδια, μύκητες, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination).

Η προληπτική φροντίδα για μια Ισορροπημένη καθαριότητα έχει γίνει Επιτακτική Ανάγκη, ώστε να αποφεύγεται  η επιμόλυνση του χώρου με αλλεργιογόνους  μολυσματικούς παράγοντες. Η χρήση των αναγκαίων μέτρων, ειδικά κατά την διάρκεια της θεραπευτικής αγωγής που μας συνέστησε ο γιατρός, κρίνεται απαραίτητη.

Σύστημα Απορρύπανσης Υφασμάτινων Επιφανειών

Η Εφαρμογή UVC Ακτινοβολίας σε Υφασμάτινες Επιφάνειες, πριν τον καθαρισμό σε στρώματα , ταπετσαρίες σαλονιών, χαλιών και λοιπών επιφανειών είναι από τις σημαντικότερες προϋποθέσεις στην επιφανιαδραστική μείωση των “μικροβιακών φορτίων” για τη διατήρηση της υγιεινής.

Πλήρες Σύστημα Φροντίδας Εσωτερικών Χωρών

● Όλοι οι Εναλλακτικοί τρόποι για μια Απόλυτα Ισορροπημένη καθαριότητα βασίζονται σε ένα Πλήρες Σύστημα Φροντίδας Εσωτερικών Χωρών.

Ενημερωτικό Βίντεο:Τι συγκεντρώνονται μέσα στη οικιακή σκόνη ;

● Εργονομικά Εύχρηστο και Οικονομικώς Αποδεκτό Σύστημα ‘‘Προηγμένης

Τεχνολογικά Ενεργειακής Απόδοσης’’για Μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας, (675 watt)

● Πανίσχυρη ροή αέρα σε συνδυασμό με το σύστημα φίλτρων HEPA 11 σημαίνει ότι να μπορεί να συγκράτηση 99,97% των εν λόγω ρυπογόνων σωματιδίων βρωμιάς που απορροφά.

● Αρκετά αυστηρή απαίτηση οικολογικού σχεδιασμού με Έγκριση ‘‘ Green Label’’ του CRI για Αφαίρεση Ρύπων και Διατήρηση Εμφάνισης ( Δεν καταστρέφει το επεξεργάσιμο αντικείμενο)

Σύστημα καθαρισμού και Εξυγίανσης του αέρα για όλους τους εσωτερικούς χώρους

  • Μέγιστη περιοχή κάλυψης 70 τετραγωνικά μέτρα στη θέση High (βασισμένο σε ύψος οροφής 2,5 μέτρα Απόδοση συστήματος για σωματίδια99,99% για σωματίδια διαμέτρου 0,3 μικρών)
  • Ροή αέρα– 5,66 σε κυβικά μέτρα ανά λεπτό

Επαναστατική ζώνη εξουδετέρωσης μικροοργανισμών Εξουδετερώνει: 98-100% ιούς,98-100% βακτηρίδια ,94-100% μύκητες

Εισαγωγή αέρα 360ο – ολόκληρη η ποσότητα του εισερχόμενου αέρα διέρχεται από το ειδικά σχεδιασμένα Φίλτρα 100% ερμητικά, τεσσάρων στρωμάτων με πόρους διαμέτρου 10 μικρών, με Ζεόλιθο και Ενεργό άνθρακα για την απομάκρυνση οσμών και πτητικών χημικών

Φίλτρο EMF – απορρόφηση μικροσωματιδίων διαμέτρου 0,1 μικρών, μεγαλύτερη από 99,97%.  Τετραπλάσια μείωση αιρουμένων σωματιδίων από αντιστοίχου μεγέθους φίλτρου HEPA.  Παγιδεύει και Εξουδετερώνει μικροοργανισμούς

Η Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες Εξυγίανσης όλων των εσωτερικών χώρων βασίζονται στα υπάρχοντα τόσο ολοκληρωμένα συστήματα μπορούν όμως να προσαρμοστούν συμπληρωματικά στα είδη υπάρχοντα, σε επαγγελματίες εφαρμοστές των μεθόδων.

Οι τεχνολογικές εφαρμογές του όζοντος μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Επεξεργασία του νερού, για την βελτίωση της ποιότητας, μείωση της κατανάλωσης, βελτίωση των προϊόντων από λεκέδες με περισσότερη  φωτεινότητα.

Σε μια αγορά, όπου όλοι  “δείχνουν” ότι έχουν τις ίδιες υπηρεσίες, τι κάνει τη διαφορά;

Η Klintec αναπτήσει συνεργασίες προτείνοντας για την ανάπτυξη, επενδύση στην ενημέρωση μέσα από το πρόγραμμα του Επιστήμονα Διαγνώστη – Συμβούλου (Cleaning Advisor), ώστε μέσα από τον θεσμό της χορηγίας (Sponsoring) , να συμβάλλουν στην δημιουργία Νέων θέσεων συνεργασίας.

Η ανάγκη μέριμνας για την Υγεία, μέσα από τις Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος για μια αναβαθμισμένη ποιότητα του τρόπου ζωής, έχει σαν αποτέλεσμα την παροχή Επιστήμονα Διαγνώστη – Συμβούλου (Cleaning Advisor), με υιοθετημένες τις ανάλογες εναλλακτικές μεθόδους για την βελτιωμένη ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου.

Θα έχει την δυνατότητα μέσα από τα τεστ προσδιορισμού να δώσει  αποτελεσματικά αποδοτικές και βιώσιμες λύσεις Εξυγίανσης από ρυπογόνους μικροοργανισμούς, ιούς, βακτηρίδια μούχλας, μύκητες, οσμές, ακομα και αν ο αέρας μυρίζει σε όλους τους εσωτερικούς χώρους  κ.λ.π.

Με τις Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες Εξυγίανσης όλων των εσωτερικών χώρων, οι επαγγελματίες εφαρμοστές των μεθόδων θα αναβαθμίσουν τις παροχές Υπηρεσιών προς τους πελάτες τους.

Οι Ευαισθητοποιημένοι καταναλωτές αρχίζουν να αναζητούν  χώρους παροχής υπηρεσιών,  φιλοξενίας (Hospitality) , Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων , ξενοδοχεία, χώροι συνεδριάσεων, Αίθουσες προβολών ( σινεμάδες),  γυμναστήρια, χώρους παιδικοί σταθμοί , καμπίνες πλοίων, κ.λ.π.

“Green & Bio Decontamination” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης

● Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839, 6932245887

e-mail: info@klintec.gr

Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=4567

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση