Προφιλ

 Cleaning News.grbanner463x200

 

Η ταυτότητα μας

Στο Cleaning News.gr  λατρεύουμε την ποιοτική καθαριότητα, τις αυθεντικές εμπειρίες με όλες εκείνες τις αγαπημένες ‘‘άχρηστες λεπτομέρειες’’-  για πολλούς, που ενώνουν ανθρώπους με κοινό πάθος, για την τελειότητα στην λεπτομέρεια μιας ισορροπημένης καθαριότητας.

  Το Cleaning News.grδεν είναι άλλο ένα website ενημέρωσης . Στόχος και φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο website με πληροφορίες, εικόνες και προτάσεις που θα σας βοηθούν μέσα από τις σελίδες του.

  Είναι το ενημερωτικό τμήμα από την katharomania.gr ,της  Πρώτης Μόνιμης Έκθεσης Καθαρισμού στο διαδίκτυο.

Κάνοντας  κλικ σε Υπηρεσίες Facility Cleaning Services , Συστήματα, Προϊόντα και Εξοπλισμό Καθαρισμού, ώστε να  γνωρίστε την πλευρά της Καθαριότητας μέσα από τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες .

 Μια δυνατή « ιδέα» βρίσκει εφαρμογή με ξεκίνημα την  Ελλάδα.

 Στο Cleaning News.gr  δεν θα σας τονίζουμε απλά τα «καλά νέα», αλλά θα  σας δίνουμε ιδέες με έμπνευση για εφαρμογές.

«Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής, είναι μια Μεγάλη και Κρίσιμη Πρόκληση για το Περιβάλλον, για τις παρούσες αλλά και για τις επόμενες γενιές. » 

Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής αλλά και το Περιβάλλον, απαιτούν την ανάπτυξη μιας πολυτομεακής δράσης με κοινό στόχο.

 Μία φιλοσοφία με δυνατές αξίες. 

Το Cleaning News.gr  είναι ένα από 7(επτά) Εξειδικευμένων τμημάτων- μελών – της vgenistrade.gr,  ένα πρωτοπόρο  Όμιλο Επιχειρήσεων στην Ελληνικής αγοράς στον χώρο της καθαριότητας.  Οι δραστηριότητες της vgenistrade.gr περιλαμβάνουν έρευνα και ευέλικτες καινοτομίες  με την J.A.V. HELLAS , εφαρμογές ποιοτικής καθαριότητας με την klintec ,  συμβουλευτική υποστήριξη από την Πρωτοποριακή Υπηρεσία της i-clean και των συμβούλων καθαριότητας cleaning-advisors, το mattresscare στην φροντίδα στρωμάτων, το Δίκτυο Υπηρεσιών της Hygienic Home με την  ανάπτυξη των διαμορφωμένων προγραμμάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε Πανελλαδικό Επίπεδο, αλλά και την  Πρώτη Μόνιμη Έκθεση Καθαρισμού στο διαδίκτυο  katharomania.gr , με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής, για ένα υγιεινό τρόπο ζωής, με επιλογή τα θεμελιώδη κριτήρια ποιότητας.

 Περισσότερα……

 Ανάπτυξη με όραμα μέσα από της   Υπηρεσίες υποστήριξης            

Για πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839,στο e-mail: info@klintec.gr με πλήρη στοιχεία.