Gouliarmis.gr:The Greenin Group.

Από το 1992 o Νικήτας Γουλιάρμης  ξεκίνησε τις δραστηριότητες του ως μια επιχείρηση γεωργικών εφοδίων . Το 2008 γίνεται ΕΠΕ ενώ παράλληλα η γκάμα των προϊόντων και των δραστηριοτήτων συνεχώς ανανεώνεται και αναβαθμίζεται.

Ο  ίδιος Γεωπόνος πλαισιωμένος από μια ομάδα Εμπείρων Επιστημόνων που ασχολείται με τη διαμόρφωση Εξωτερικών Ιδιωτικών και Επαγγελματικών χώρων.

Επιπλέων έχει γίνει επιλογή μιας ομάδας συνεργατών με πολυετή εμπειρία και παρουσία στο χώρο, που δραστηριοποιείται σε τομείς όπως:  Μελέτη Έργων Πρασίνου και Αρχιτεκτονικής Τοπίου, Διαμόρφωσης Υπαίθριων Χώρων μικρής ή μεγάλης κλίμακας, Μελέτες Διαχείρισης Χώρων Πρασίνου η Αστικού Πρασίνου πάντα με απεικόνιση σε γραφικό περιβάλλον, ώστε να γνωρίζετε από πριν το αποτέλεσμα.

Ο Νικήτας Γουλιάρμης γνωρίζοντας τις δυνατότητες που έχει ως Γεωπόνος θα συνεχίζει να λέει στους συνεργάτες του ότι ‘’Ένα είναι σίγουρο’’. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε φτάσει στο ανώτατο σημείο αξιοποίησης όλων των δυνατοτήτων  που μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας .

Αυτό σημαίνει πως Υπάρχουν Περιθώρια που πρέπει να τα Αξιοποιήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο.

Η επισφράγιση των αποφάσεων για Επενδύσεις στις Νέες Αναδυόμενες Επιχειρηματικές  Δραστηριότητες που συνδέονται στενά με την Πράσινη ζήτηση, ήταν παρακολούθηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα, Θεωρητικές και Πρακτικές Εφαρμογές στις Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις σε Κατοικημένους Χώρους.

Ενημερωτικό Υλικό για Επιμορφωτικά  Σεμινάρια – Απεντομώσεων – Μυοκτονιών – Απολυμάνσεων.pdf

Αναδεικνύουμε προγράμματα εξειδικευμένων διαχειριστικών λύσεων  σε επίπεδο υπηρεσιών , για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής , μετά από Επιστημονική διάγνωση.

Οι Νέες Καινοτόμες Υπηρεσίες που επιπλέων θα προσφέρουμε, η Επιστημονική μας κατάρτιση, η αγάπη για αυτό που κάνουμε αλλά και η ευαισθητοποίηση προς τις Περιβαλλοντικές Αλλαγές, μας δίνουν το πλεονέκτημα στο να Δημιουργούμε Υπεραξίες με υψηλότερη προστιθέμενη αξία για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα του Τρόπου Ζωής.

Μετά από έρευνα, μελέτη, προετοιμασία , την δυνατότητα να υποστήριξης από την επιστημονική ομάδα του Green Mite Clean. Με πρόσβαση σε ένα αξιόλογο μηχανισμό στήριξης της Hygienic Home αλλά και όλων των τμημάτων της  Klintec, με σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνογνωσία, ώστε να μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, με Ποιοτικά Προσαρμοσμένες Βιο Εφαρμογές καθαρισμού και Απορρύπανσης , για την υγιεινή των χώρων που παραδίδονται προς χρήση. αλλά και

Αυτά αποτελούν ένα αναπόσπαστο τμήμα για την Ανέλιξη και ανάπτυξη μιας Πολυτομεακής Δράσης με κοινό στόχο την Επίτευξη κάθε Φιλόδοξου Στόχου για την Προαγωγή της Καθαριότητας και Υγιεινής αλλά και το Περιβάλλον, μέσα από τις Ολοκληρωμένες Επιστημονικές Λύσεις υγειονομικών εφαρμογών για “μικροβιακά φορτία στη γέννησή τους ”.

Η ανάγκη μέριμνας για την Υγεία, μέσα από τις Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος για μια αναβαθμισμένη ποιότητα του τρόπου ζωής, έχει σαν αποτέλεσμα την παροχή Επιστήμονα Διαγνώστη – Συμβούλου (Cleaning Advisor), με υιοθετημένες τις ανάλογες εναλλακτικές μεθόδους για την βελτιωμένη ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου.

Θα έχει την δυνατότητα μέσα από τα τεστ προσδιορισμού να δώσει  αποτελεσματικά αποδοτικές και βιώσιμες λύσεις Εξυγίανσης  από ρυπογόνους μικροοργανισμούς, ιούς, βακτηρίδια μούχλας, μύκητες, οσμές, αλλά και αν ο αέρας μυρίζει σε όλους τους εσωτερικούς χώρους  κ.λ.π. ,

Η Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσία Εξυγίανσης όλων των εσωτερικών χώρων , είναι μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση, για ένα αρμονικά υγιεινό περιβάλλον με  μειωμένα  μικροβιακά φορτία, βακτηρίδια, μύκητες, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination).

Το Πρωτοποριακά Καθαρό Concept είναι μια “Πράσινη Πρωτοβουλία”, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας για να ζούμε καλύτερα. Λειτουργεί ως μια  “ασπίδα προστασίας”, δημιουργώντας  το ιδανικό περιβάλλον για όσους πάσχουν από αλλεργίες, άσθμα η άλλα αναπνευστικά προβλήματα αλλά και για όσους θέλουν να νιώθουν ευεξία.

Το The Green Purification Group (TGPG) μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα και σε επαγγελματικούς χώρους, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, χώρους συνεδριάσεων, χώρους φιλοξενίας (Hospitality) καμπίνες πλοίων, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, παιδικοί σταθμοί , κ.λ.π.

Η Gouliarmis.gr μέσα από το τμήμα της Greenest θα μπορεί να υποστηρίζει και τις υπάρχουσες επιχειρήσεις-εταιρείες Υπηρεσιών Ελέγχου και Διαχείρισης Παρασίτων & Υγιεινής.

Γουλιάρμης Νικήτας

Εθνικής Οδού Παλαιοκαστρίτσας 82,

49100 Κέρκυρα

Τηλέφωνο:2661037441

Κινητό :6945972809

nikitasgouliarmis@yahoo.gr

www.gouliarmis.gr

Πηγή : http://cleaningnews.gr/?p=4567

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση