Safe Clean Hellas:Ecofriendly House Cleaning Services

Safe Clean Hellas : Ecofriendly House Cleaning Services  

Η Safe Clean Hellas  πρωτοπόρος , μέσα από τα καινοτόμα τμήματα του  Ecofriendly House Cleaning Services επεκτείνει τις δραστηριότητες της, στα εξειδικευμένα προγράμματα απορρύπανσης με Βιο-καθαρισμούς Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας, για την τήρηση της καθαρότητας στους εσωτερικούς χώρους. 

 Η υψηλής ποιότητα παροχή υπηρεσιών της η Safe Clean Hellas με τις ολοκληρωμένες λύσεις, για μια Απόλυτα Ισορροπημένη Καθαριότητα και οικονομία με άμεσα αποτελέσματα, της δίνει την δυνατότητα ανάπτυξης και επαγγελματικής διαχείρισης των διαμορφωμένων προγραμμάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών του Green Services – Home Solutions.  

 Μέσα από τα πρωτοποριακά προγράμματα του Ecofriendly House Cleaning Services συμβάλουμε, ώστε να απομακρύνονται από τους εσωτερικούς χώρους , αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων, “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”,  βακτηρίδια, μύκητες  που βρίσκονται μέσα στα χαλιά, τις μοκέτες, τα σαλόνια αλλά και στα στρώματα . 

 Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Όσο η ζωή δυσκολεύει , τόσο το ενδιαφέρον για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο σπίτι θα αυξάνει.  Η επιστροφή στις φιλοσοφίες περί εσωτερικής αρμονίας και ηρεμίας ξαναμπαίνουν στην ζωή μας, με χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες που συνδέονται με την ανθρώπινη αυτή ανάγκη.  

 Είναι πραγματικά υπέροχο το ότι, παρά πολλοί άνθρωποι είναι υπερήφανοι για την καθαριότητα των εσωτερικών χώρων στα σπίτια τους και τις δουλειές τους. Πολλά νοικοκυριά, αλλά και ιδιοκτήτες εσωτερικών χώρων εργασίας, πιστεύουν ότι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά, μία ποιοτικά υπεύθυνη  εταιρεία καθαρισμού, οπότε υποτίθεται ότι κάνουν την περισσότερη δουλειά μόνοι τους. Θέλοντας  να τα διατηρούν καθαρά και όμορφα, σπαταλούν πολύ χρόνο-χρήμα, ενεργεία-χρήμα, ρυπαίνοντας σύγχρονος και το περιβάλλον.  

 Η Safe Clean Hellas  μέσα από την χρήση των εναλλακτικών μεθόδων καθαρισμού έκανε ένα δημιουργικό ποιοτικό Άλμα με υπόβαθρο την αξιολόγηση, ώστε να προσφερθούν Έξυπνες Λύσεις με οικονομικά ποιοτικές υπηρεσίες προστιθεμένης αξίας στον καθαρισμό στην Χαμηλότερη Επιβάρυνση. 

 Πρωταρχικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών, που προέρχονται  από τις ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή , μιας ποιοτικά αναβαθμισμένης καθαριότητας, ώστε να αποτελούν τις βάσεις μιας «Ασπίδας προστασίας» για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. 

 Όταν η Συμβατική Καθαριότητα, που μέχρι τώρα γνωρίζατε είναι παρελθόν, δημιουργείται Επιτακτική Ανάγκη για την επίτευξη άμεσων εφαρμογών στην αποτελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου και καθιστούν Απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία με έναν Σύμβουλο Καθαριότητας. 

 Η Safe Clean Hellas έχει καθιερώσει την Δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης μέσα από το πρόγραμμα του Συμβούλου Καθαριότητας 

Για το επίπεδο των συμβούλων καθαριότητας και υγιεινής, Cleaning Advisors, η Safe Clean Hellas προσφέρει Νέες Θέσεις Συνεργασίας . 

 Safe Clean Hellas : Νέες Θέσεις Συνεργασίας . 

 Αν είσαι, Νέος -Νέα από 25 ετών, Ανώτερης – Ανώτατης Εκπαίδευσης. 

Αν είσαι, Γεωπόνος – Εντομολόγος, Επόπτης Δημόσιας Υγιεινής – Επαγγελματικής και Περιβαλλοντικής Υγείας, Υγειονολόγος, Χημικός .

 Αν θέλεις να δραστηριοποιηθείς, η να διευρύνεις τις δραστηριότητες σου, σε μια Αναδυόμενη Επιχειρηματική Δραστηριότητα Πολυτομεακής Δράσης, με στόχο την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής, σε καινοτόμα πεδία που δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί και συνδέεται στενά με την Πράσινη ζήτηση, τότε: 

Στείλε το βιογραφικό σου και η Safe Clean Hellas, θα το αξιολογήσει προς αξιοποίηση  για την ένταξη σας , στην στελέχωση αλλά και πλαισίωση των τμημάτων, σε  Ηράκλειο, Ιεράπετρα , Αγ. Νικόλαο ,Σητεία,  Ρέθυμνο, Χανιά.  

 Απευθυνόμαστε  σε Νέους -Νέες που ψάχνουν κάτι το διαφορετικό, ώστε να τους  δίνετε η δυνατότητα να  μετατρέπουν την Προαγωγή της Καθαριότητας και Υγιεινής,  από μια σημαντική επιχειρηματική ικανότητα, σε μια Μοναδική Εμπειρία Αναβάθμισης στην Ποιότητα του Τρόπου Ζωής.     

Αποτελεί δε μία Εναλλακτική και πιο Δημιουργικά Ελκυστική Επιλογή, μιας Μοντέρνας Καριέρας με μεγαλύτερο βαθμό ανεξαρτησίας και αξιοποίησης ταλέντων, σε σύγκριση με την Εξαρτημένη Εργασία.   

 Αξιοποιούμε και ενθαρρύνουμε το Νεανικό Επιχειρηματικό Πνεύμα, αναπτύσσοντας Νέες θέσεις Συνεργασίας , με Νέους -Νέες Ανώτατης –Ανώτερης Εκπαίδευσης, από 25 ετών με Φιλοδοξίες και Οργανωτικές ικανότητες, Ομαδικό Πνεύμα Συνεργασίας, διάθεση για εργασία και Αυτοκίνητο.  

‘‘ Μελετώντας κανείς την σημαντικότητα του Συμβούλου Καθαριότητας, διαπιστώνει εύκολα τον Πλούτο της Διαχρονικής του Αξίας.’’ 

Πηγή: Green Mite Clean /kariera   

 Safe Clean Hellas  

Αγακο Μετοχι  

Γαζι Ηρακλειου  

Τηλ:2810542454 

info@safecleanhellas.gr  

www.safecleanhellas.gr  

Πηγή: Hygienic Home  

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση