“ Green Decontamination ” Οι Οικονομικότερες εναλλακτικές λύσεις Βio-Εφαρμογών.

               “ Green Decontamination ”  

Οι Οικονομικότερες Εναλλακτικές Λύσεις  Βio-Εφαρμογών.

 Η καθημερινότητα είναι πια πολύ δύσκολη, τα δε προβλήματα αρκετά και η ανάγκη για περισσότερη  ενημέρωση σε θέματα  “περιβαλλοντικής επιμόλυνσης” μεγαλύτερη.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στις αλλαγές που διαρκώς επιβάλλει η σημερινή εποχή για περισσότερη μείωση εξόδων, μαζί με την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας, αυξάνει συνεχώς τις απαιτήσεις τους για ένα  καθαρό εσωτερικό περιβάλλον .

 Η Υγεία αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου, σύμφωνα με το σύνταγμά μας, αλλά και η γνώση για τους ¨εχθρούς¨ της υγείας μας είναι απαραίτητη, ως προς την λήψη μέτρων για την προστασίας της.

Η εφαρμογή των μεθόδων KlinActive, χωρίς την χρήση χημικών  (Green decontamination) μέσω του Green Service, καθιερώνει την υιοθέτηση των εναλλακτικών μεθόδων ποιοτικής βελτίωσης του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου, ως τις Οικονομικότερες εναλλακτικές λύσεις, για μια καλύτερη ποιότητα του τρόπου ζωής.

Στο “Καθαρόν Εστί ” του 2012 είχαμε αναφέρει για τις  δυσβάστακτες  εξόδους, λόγω της οικονομικής κρίσης με την κακοκεφιά μας, που δεν ευνοούν τις πολλές εξόδους μας. Ενας χειμώνας που βοηθά στο να αρχίζουν να λερώνουν όλα γύρω μας και ’μείς να δημιουργούμε έναν  “άρρωστο εσωτερικό χώρο ” με αποτέλεσμα να “συμβιώνουμε” με διάφορους ρύπους χημικών ενώσεων.

  Όταν οι Υπηρεσίες καθαριότητας και το 2012, βρίσκονται μέσα στις  10 καλύτερες επιχειρηματικές ευκαιρίες, πολλοί είναι οι Νέοι –Νέες Ανώτερης –Ανώτατης Εκπαίδευσης που ψάχνουν “κάτι το διαφορετικό’’, για να δραστηριοποιηθούν σε νέες αναδυόμενες επιχειρηματικές  δραστηριότητες, περιβαλλοντολογικού & υγειονομικού ενδιαφέροντος, που συνδέονται στενά με την Πράσινη ζήτηση.

  Οι Βio Εφαρμογές καθαρισμού, αποτελούν «Ασπίδα προστασίας»  για τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον.

Στις δυσκολίες της καθημερινότητάς είναι μεγαλύτερη και η ανάγκη για Οικονομικότερες εναλλακτικές λύσεις με Βio Εφαρμογές στην καθαριότητα , γίνεται επιτακτική.

Οι Καθαριστές ταπήτων – ταπετσαριών πρέπει να δίνουν όλες τις δυνατότητες στους καταναλωτές, για την παροχή απορρύπανσης στα χαλιά- μοκέτες, με την χαμηλότερη επιβάρυνση και στις εγκαταστάσεις τους.

Ο σεβασμός  στις ανάγκες των καταναλωτών, δεν είναι  μόνο η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Είναι και η ενημέρωση τους για τις μεθόδους Βio-Καθαρισμού με Απορρύπανση & Αναζωογόνηση, τον εξοπλισμό που πραγματικά υπάρχει στην επιχείρηση, αλλά και το που γίνονται οι εργασίες και φυλάσσονται τα χαλιά τους. 

 Σε μια αγορά, όπου όλοι  “δείχνουν” ότι έχουν τις ίδιες υπηρεσίες, τι κάνει τη διαφορά;

Το Διαδίκτυο έχει σοβαρή θέση στην καθημερινότητά μας. Είναι ένα μέσο πληροφόρησης, στο οποίο ο καθένας μπορεί να βρει τα πάντα. Ο κλάδος των Bio-εφαρμογών πρέπει να το χρησιμοποιήσει πλέον ως βασικό εργαλείο ενημέρωσης .

Πολλά από τα ζητήματα που απασχολούν τους ιδιαίτερα απαιτητικούς καταναλωτές δεν έχουν καμιά σχέση με τα προβλήματα παλαιοτέρων χρόνων, πράγμα το οποίο δείχνει πόσο ποιο σημαντική είναι η προσωπική επαφή.

Ένα πλεονέκτημα το οποιο, μαζί με τις νέες προτεινόμενες Οικονομικότερες εναλλακτικές λύσεις, γίνεται το “κλειδί” απέναντι στις “φτηνές τιμές”  του αθέμιτου ανταγωνισμού, μιας και οι καταναλωτές θα έχουν πολλές επιλογές, ώστε να γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί, για την δημιουργία ενός  καλύτερου και υγιέστερου εσωτερικού περιβάλλοντος. 

 Η ανάγκη μέριμνας για την Υγεία, έχει σαν αποτέλεσμα την υιοθέτηση ανάλογων εναλλακτικών μεθόδων για την βελτιωμένη ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου, έτσι ώστε να καθιστούν Απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία με έναν Επιστήμονα Διαγνώστη – Συμβούλου (Cleaning Advisor)

Προγράμματα με Οικονομικότερες Εναλλακτικές λύσεις Βio- Εφαρμογών.

Η εφαρμογή του τινάγματος για Βio-Καθαρισμό με απορρύπανση στα χαλιά πρέπει να εφαρμόζεται όχι μονό  πριν πλυθούν, αλλά και όταν δεν πλένονται όχι μονό για θέματα υγείας με την μείωση των “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων, αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων ακαρεων, αλλά και για να προστατεύονται από τον σκόρο η το σκαθάρι των χαλιών κ.λ.π.

Green Services-Home Solutions: Μέθοδοι Διαχείρισης για Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου, με Βio-Καθαρισμό – Απορρύπανση & Αναζωογόνηση, με την μέθοδο  KlinActive, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination),σε Χαλιά -Μοκέτες, Στρώματα και Σαλόνια, για Φροντίδα και Συντήρηση επί τόπου στο χώρο σας.

Green Services- Factory Solutions : Εξειδικευμένη φροντίδα  συντήρησης και φύλαξης των χαλιών με Bio-καθαρισμό, Απορρύπανση  & Αναζωογόνηση, με σχεδόν στο μισό κόστος.

Ενημερωτική παρουσίαση των προγραμμάτων ,για τον  Βio-καθαρισμό Απορρύπανση  & Αναζωογόνηση Χαλιών -Μοκετών-.pdf

Green House Concept: Ένα πρόγραμμα παροχής χρήσης κατ’ οίκον, για εξειδικευμένη καθαριότητα  όλου του νοικοκυριού, χωρίς να ανακυκλώνονται τα  “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία” και να δημιουργούν  “περιβαλλοντική επιμόλυνση”.

Στην Klintec μέσα από τα προγράμματα του Επιστήμονα Διαγνώστη – Συμβούλου (Cleaning Advisor) ενημερώνουμε τους καταναλωτές για την χρήση των εξειδικευμένων υπηρεσιών με υψηλή ποιότητα στο Green Service, ώστε να μειώνονται οι περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις.

Οι συνεχόμενες προσπάθειες έρχονται να βοηθήσουν στην εφαρμογή και διάθεση μιας προηγμένης τεχνολογίας, για μια απόλυτα ποιοτική και Ισορροπημένη καθαριότητα με Οικονομία.

Η ανάδειξη του Επιστήμονα Διαγνώστη – Συμβούλου (Cleaning Advisor),μεσα από το θεσμό της χορηγίας του (Sponsoring) είναι μία Προκλητικά Δυνατή Κινητήρια Δύναμη, ώστε οι Νέοι-Νέες να αναπτύξουν μια Επιχειρηματική Δραστηριότητα η οποία θα συμβάλλει στην Ανάπτυξη και την δημιουργία επιπλέον Νέων θέσεων συνεργασίας

Η αποτελεσματική προώθηση αυτών των ενεργειών, θα έχει σαν αποτέλεσμα την αναβαθμισμένη ποιοτικά και οικονομικά προσφορά,  μιας προστιθεμένης αξίας στις υπηρεσίες καθαρισμού, με ανταγωνιστικό προβάδισμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2104829839 για να δούμε όλα τα θέματα με τις λεπτομέρειες τους  από κοντά, γιατί κάθε επιχείρηση – εταιρεία με αντικείμενο τον Καθαρισμό ταπήτων-ταπετσαριών, χρειάζεται τον δικό της τρόπο προσαρμογής  ξεχωριστά για κάθε τμήμα – τομέα.

* Το εξώφυλλο του βιβλίου έχει τοποθετηθεί για να υπενθυμίζει στους Καθαριστές ταπήτων – ταπετσαριών την  σημασία της εφαρμογής του τινάγματος. 

  Ιωάννης Βγενής

    Cleaning Advisor

     info@klintec.gr

 

Πηγή : http://www.greenmiteclean.gr/

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση