Art Clean Express: Green and Clean Services – Factory Solutions

Art Clean Express: Green and Clean Services – Factory Solutions

Art Clean Express ένα πρότυπο κέντρο, εξειδικευμένων διαχειριστικών λύσεων καθαρισμού ταπήτων, (Logistics Services Factory Solutions), με παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας σε επιχειρήσεις-εταιρίες καθαρισμού της Ρόδου και κατ’ επέκταση των Δωδεκανήσων.

Το 1994 στην Ιαλυσό της Ρόδου ο Αναστάσιος Αλαφάκης ξεκίνησε μια οικογενειακή επιχείρηση καθαρισμού ταπήτων “Express Clean”.

Το 2000 μετά την συνεργασία με την Art Clean για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της μετονομάζεται σε Art Clean Express.

Το 2006 μεταφέρεται στο ιδιόκτητο κτήριο στο Παραδείσι της Ρόδου και καθιερώνεται ως Πολυχώρος Πολλαπλών Εφαρμογών Καθαρισμού, με επενδύσεις σε εξειδικευμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, δίνοντας  περισσότερη έμφαση στην οργανωμένη διαδικασία του ποιοτικού καθαρισμού, ώστε να  παρέχει υπηρεσίες Green and Clean- Factory Solutions.

Ο Αναστάσιος Αλαφάκης είναι ένα άτομο με 20ετη εμπειρία και γνώση στα ‘‘εργαλεία’’ της πράξης, με ‘‘μεράκι’’, αλλά και με ασταμάτητο ενδιαφέρον για οργάνωση στα υψηλής ποιότητας προγράμματα εξειδικευμένων υπηρεσιών του Green and Clean Services.

Η απόλυτα εγγυημένη και ποιοτικά αναβαθμισμένη καθαριότητα με σημασία στη λεπτομέρεια που προσφέρεται, βασίζεται  στο τρίπτυχο Υγεία –Περιουσία – Περιβάλλον, ώστε να κατατάσσουν την Art Clean Express, σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις καθαρισμού – φροντίδας & φύλαξης χαλιών στην Ελλάδα.

Η Art Clean Express στοχεύοντας σε μια από τις  υψηλότερες θέσεις στην αγορά των Δωδεκανήσων, μέσω της παροχής υψηλής ποιότητας ειδικευμένων υπηρεσιών, εφαρμόζει  ‘‘ειδικευμένες μετρήσεις’’ δεικτών, για ‘‘ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’ πριν και μετά τον καθαρισμό, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ποιότητα μιας ισορροπημένης καθαριότητας.

Οι αποδοτικές μέθοδοι ελέγχου είναι σημαντικές, ειδικά όταν μπορούν να εντοπίζουν διάφορους παράγοντες, που μπορούν να δημιουργήσουν ‘‘απρόσμενους κίνδυνους’’, στην υγειά, την περιουσία αλλά και το περιβάλλον.

Logistics Services Factory Solutions :Μια Εναλλακτική και πιο Δημιουργικά Ελκυστική Επιλογή.

Η Art Clean Express έχει συνδέσει άμεσα την θετική ανάπτυξη των πολλαπλών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της , φιλικών προς το περιβάλλον, με την αξιολόγηση των πιο οικονομικών αλλά ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού χαλιών.

Με τις νέες καινοτόμες υπηρεσίες, συμβάλει ενεργά στις λύσεις των προβλημάτων που ανακύπτουν στην καθαριότητα των χαλιών,  αφού έχει υιοθετήσει εναλλακτικές μεθόδους που θα λειτουργούν ως μέσο ενός περιβαλλοντικού συστήματος διαχείρισης, (Logistics Services Factory Solutions), για επιχειρήσεις-εταιρίες που ασχολούνται στον κλάδο παροχής υπηρεσιών καθαρισμού χαλιών.

Η Art Clean Express υποστηρίζει συνεργασίες που αναπτύσσονται, είτε δια μέσο του (shop-in-shop) η δια μέσο τοπικών πρατηρίων (walkers -shop) , σε επιχειρήσεις-εταιρίες που ασχολούνται με: Υπηρεσίες Σεγνοκαθαριστηρίου – Σιδερωτηρίου, Καθαρισμού Deliverydrycleaning, Laundry, Housekeeping, Facility Cleaning Services, Διαχείρισης Πολυκατοικιών, Γενικών Καθαρισμών , Απολυμάνσεων- Απεντομώσεων.

Η καινοτόμος αυτή πρόταση – πρόκληση – πρόσκληση του όλου εγχειρήματος, αποτελεί μία Εναλλακτική και πιο Δημιουργικά Ελκυστική Επιλογή, ώστε οι καταναλωτές να έχουν  όλες τις δυνατότητες , με την χαμηλότερη επιβάρυνση. Οι επιχειρηματίες θα μπορούν να εξασκούν ενα επάγγελμα μέσα από όλες τις νόμιμες διαδικασίες και τον υγιή ανταγωνισμό, με σεβασμό στις ανάγκες των καταναλωτών, όχι μόνο για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, αλλά και για την ενημέρωση τους στο που θα πλυθούν και θα φυλαχτούν τα χαλιά τους.

Αυτή η Εναλλακτική και πιο Δημιουργικά Ελκυστική Επιλογή θα τους δώσει την δυνατότητα να ξεφύγουν από τους ‘‘υποτιθεμένους καθαριστές’’ που πλένουν τα χαλιά στις ‘‘ταράτσες’’ και διαφημίζονται ότι έχουν ‘‘Ταπητοκαθαριστήριο’’ – ‘‘Καθαριστήριο  Χαλιών’’ η ακόμα και ‘‘Οικολογικό-Ταπητοκαθαριστήριο’’.

Με αυτόν τον τρόπο πιστεύουμε ότι συμβάλουμε ενεργά, για όποιον  θέλει να ασχοληθεί με τον καθαρισμό χαλιών , δημιουργώντας του την στήριξη, ώστε να εκμεταλλεύεται τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες, αφού επιχειρηματική ηθική και Κανονισμός Δεοντολογίας είναι οι Βασικές μας Αρχές, απέναντι στους  επαγγελματίες, αλλά και το καταναλωτικό κοινό.

Η ανάγκη για καθαρισμό ταπήτων και υφάνσιμων επιφανειών δεν μπορεί να εξαλειφθεί αφού η καθαριότητα των χώρων δεν είναι μόνον θέμα αισθητικής αλλά και υγείας. (Επαγγελματικό  Περίγραμμα του «Καθαριστή Ταπήτων / Ταπετσαριων».pdf)

Προγράμματα Green and Clean

Green Services- Factory Solutions : Εξειδικευμένη φροντίδα  συντήρησης χαλιών με Bio-καθαρισμό Απορρύπανση, Αναζωογόνηση, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination) αλλά και φύλαξη στους ιδιόκτητους χώρους μας, σχεδόν στο μισό κόστος.

Η σημασία της εφαρμογής του τινάγματος για Βio-Καθαρισμό με απορρύπανση στα χαλιά πρέπει να εφαρμόζεται όχι μονό  πριν πλυθούν, αλλά και όταν δεν πλένονται, για την μείωση των “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων, αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων ακαρεων, για θέματα υγείας αλλά και για να προστατεύονται από τον σκόρο η το σκαθάρι των χαλιών κ.λ.π.

Ενημερωτική παρουσίαση των προγραμμάτων ,για τον Βio-καθαρισμό  και Προστασία Χαλιών -Μοκετών -.pdf

Τα τελευταία χρόνια η αυξημένη ευαισθητοποίηση των καταναλωτών για ένα τρόπο ζωής πιο φιλικό προς το περιβάλλον, σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας με συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για καθαρούς χώρους, μαζί με την επίδραση των περιβαλλοντικών αλλαγών, στρέφονται προς την ζήτηση του Green Service.

Βιοκαθαρισμοί  Στρωμάτων – Σαλονιών – Χαλιών – Μοκετών

Green Services-Home Solutions: Μέθοδοι Διαχείρισης για Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου, με Βio-Καθαρισμό – Απορρύπανση & Αναζωογόνηση, με την μέθοδο KlinActive, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination),σε Χαλιά -Μοκέτες, Στρώματα και Σαλόνια, για Φροντίδα και Συντήρηση στο χώρο σας .

Παρουσίαση των Μεθόδων KlinActive & Utensil Care στα επιμορφωτικά σεμινάρια…….Περισοτερα.

Όταν η συμβατική καθαριότητα, που μέχρι τώρα γνωρίζατε είναι παρελθόν, δημιουργείται επιτακτική ανάγκη  για την επίτευξη άμεσων εφαρμογών στην αποτελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου. Η ανάγκη για περισσότερη μείωση εξόδων αλλά και η εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας γίνεται διαρκώς μεγαλύτερη.

Η Art Clean Express με τις οικονομικά εναλλακτικές λύσεις αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, βάζει νέες βάσεις – ώστε να μπορεί να  βοηθήσει- ανταποκρινόμενη στην επιτακτική ανάγκη για αναπροσαρμογή της συμβατικής καθαριότητας με Εxtra Υπηρεσίες και προγράμματα, για έξυπνες λύσεις μιας απόλυτα Ισορροπημένη και Οικονομικά προσιτής καθαριότητας , με την Υπηρεσία παροχής χρήσης κατ’ οίκον, για εξειδικευμένο καθαρισμό όλου του νοικοκυριού.

Στα προγράμματα του Green Services- Home Solutions & Factory Solutions , εφαρμόζουμε  τις οικονομικότερες μεθόδους  για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας χωρίς  περιβαλλοντική επιμόλυνση, δίνοντας μια αναβαθμισμένη προσφορά με προστιθεμένης αξίας  υπηρεσίες, στους τομείς της περιβαλλοντικής διαχείρισης με αποτελεσματική επιβεβαίωση στην πράξη του τρίπτυχου: ικανοποίηση πελατών, επιχειρησιακή ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος.

Κλεάνθους 9, 85100, Παραδείσι Ρόδος

Τηλέφωνο:2241082800

http://www.artcleanexpress.gr/

Πηγή: Hygienichome.gr

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση