Χαλιά: Χειροποίητα, Handtufted, Shaggy, δερμάτινα ,γούνινα η και με οπτικές ίνες.

 Στην Ελλάδα υπάρχουν χειροποίητα χαλιά με κλασσικά η νομαδικά σχέδια, διαφορετικής  προέλευσης και στις ετικέτες τους έχουν ονομασίες όπως, Tabriz, Esfahan, Nain, Sarouk, Zigler, Ziegler-animal, Ziegler-Silk, Nain – Habibian, Kashmir Silk, Ghom- Silk,Isfahan, Pakistan, Buhara, Khal- Mohammadi, Qum, Hereke, Bidjar, Sarab, Keshan, Kunduz, Yamut, Hatchou, Beshir, Kazak, China- Silk , sarouk, Kashan, Farahan, Gabbeh.

Υπάρχουν όμως και χαλιά Ινδικής κατασκευής και  ποιότητας Tufted που στις ετικέτες τους έχουν ονομασίες όπως, Guy Laroche, Aslanis, Pierre Cardin Gold Grey, Makis Tselios , Azzaro, Bo και Bo Brink & Campman.

Γενικά υπάρχουν χαλιά Handtufted η Shaggy, με ποιότητες Handtufted Polyester and Acrylic Mix Shaggy Purple Rug, Wool Shaggy Carpets, Woollen and Jute- Viscose, Leather Shaggy Carpets & Leather Carpets, γούνινα η με οπτικές ίνες (Carpets with optical fibers)  και να αναγραφούν στις ετικέτες Dry clean only η Do not wash.

Δεν ξεχνάμε ποτέ όταν αγοράζουμε ένα χαλί να ζητάμε οδηγίες χρήσης και συντήρησης. Δίνοντας έμφαση στα χαλιά πολλές φορές οι οδηγίες είναι ανύπαρκτες η απλά τις αντικαταστούν με τα σήματα στις ετικέτες. 

Η Klintec με συνεχόμενες προσπάθειες έρχεται να βοηθήσει, στην εφαρμογή και διάθεση μιας προηγμένης ποιοτικά τεχνολογίας για ισορροπημένη καθαριότητα, ώστε με απλά βήματα να πάμε  προς “την πράσινη καθαριότητα’’.

Εναλλακτικές  Μέθοδοι Απορρύπανσης για Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες με απαιτήσεις για Καλύτερη Ζωή.

Η αυξημένη ευαισθητοποίηση των καταναλωτών, σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας με συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για καθαρούς χώρους,  μιας και η συμβατική καθαριότητα, που μέχρι τώρα γνωρίζατε είναι παρελθόν,  δημιουργείται επιτακτική ανάγκη για την επίτευξη άμεσων εφαρμογών στην αποτελεσματική διαχείριση τους, με την χρήση εξειδικευμένων συστημάτων και μεθόδων επαγγελματικού καθαρισμού για το  Green & Clean Service.

Η καθημερινότητά είναι πια πολύ δύσκολη, τα δε προβλήματα αρκετά και η ανάγκη για ενημέρωση περισσότερη, στόχος μας είναι η Υιοθέτηση Εναλλακτικών Μεθόδων για Βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού περιβάλλοντα Χώρου, με την άμεση  εφαρμογή των μεθόδων “Green decontamination”, ώστε να μειώνονται οικονομικές και περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις.

Ενημερωτική παρουσίαση των προγραμμάτων ,για τον  Βio-καθαρισμό  και Προστασία Χαλιών.pdf

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Η σημασία της εφαρμογής του τινάγματος για απορρύπανση στα χαλιά πρέπει να εφαρμόζεται όχι μονό  πριν πλυθούν, αλλά και όταν δεν πλένονται για την μείωση των “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων, αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων ακάρεων, όχι μονό για θέματα υγείας αλλά και για να προστατεύονται από τον σκόρο η το σκαθάρι των χαλιών κ.λ.π.

 Η Klintec μέσα από το πρόγραμμα Luxury cleaning και τις  εξειδικευμένες μεθόδους Bio-Εφαρμογών καθαρισμού, Απορρύπανσης & Αναζωογόνησης για όλες τις ποιότητες χαλιών, μπορεί να δώσει λύσεις για Φροντίδα και Συντήρηση με την μέθοδο KlinActive, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination) αλλα και την ασφαλή μέθοδο πλυσίματος Utensil Care.

 Η ανάγκη για περισσότερη μείωση εξόδων αλλά και η εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας γίνεται διαρκώς μεγαλύτερη. Στην Klintec  με τις οικονομικά εναλλακτικές λύσεις αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, βάζουμε νέες βάσεις –ώστε να βοηθήσουμε- στην επιτακτική ανάγκη για αναπροσαρμογή της συμβατικής καθαριότητας με Εxtra Υπηρεσίες και Προγράμματα.

Με τα Προγράμματα των Green & Clean Services – Home Solutions & Factory Solutions , εφαρμόζουμε  τις οικονομικότερες μεθόδους  για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας χωρίς  περιβαλλοντική επιμόλυνση, δίνοντας μια αναβαθμισμένη προσφορά με προστιθεμένης αξίας  υπηρεσίες, παροτρύνοντας  τους Καθαριστές ταπήτων – ταπετσαριών, να δίνουν όλες τις δυνατότητες στους καταναλωτές,  για την παροχή απορρύπανσης στα χαλιά και στις εγκαταστάσεις τους με την χαμηλότερη επιβάρυνση.

Ενθαρρύνουμε και τις δυο πλευρές, για την υιοθέτηση εναλλακτικών και ενεργειακών μεθόδων για τον καθαρισμό, φιλικών προς το περιβάλλον, αποδοτικές με περισσότερα οφέλη με την χαμηλότερη επιβάρυνση για τους καταναλωτές.

Θα συνεχίσουμε να  συμβάλλουμε ενεργά πάντα για την ενημέρωση των επαγγελματικών και καταναλωτών , ώστε να μειώνονται τα  “ κρούσματα” , της μη αποτελεσματικής υπηρεσίας στον καθαρισμό. Θα πρέπει όμως οι με επαγγελματίες να ενημερώνουν τους καταναλωτές -πελάτες τους- μέσα από έντυπες ενημερώσεις και ‘‘προσωπική επαφή ’’.

Πρέπει οι καταναλωτές από την πλευρά τους να είναι πιο προσεκτικοί και να ζητούν περσότερες εξασφαλίσεις, για το που είναι οι εγκαταστάσεις με τον απαιτούμενο  μηχανολογικό εξοπλισμό, να πληροφορούνται που τα δίνουν για επεξεργασία, αν λειτουργούν ως πρατήρια και δεν το αναγραφούν στα διαφημιστικά τους και μετά να ζητούν τις υπηρεσίες με τις ”φτηνές τιμές”, οι οποίες  ίσως να τους  κοστίσουν αργότερα πολύ ποιο ακριβά.

Για τα πρόγραμμα του Green & Clean Services – Home Solutions & Factory Solutions με Εναλλακτικές Μεθόδους Απορρύπανσης για Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες , προτείνουμε  εξειδικευμένα συστήματα τινάγματος και την ασφαλή μέθοδο πλυσίματος Utensil Care, ακόμα και για τα πιο ‘‘δύσκολα’’ και ευαίσθητα χαλιά.

 Το τίναγμα πρέπει να γίνεται  με ασφάλεια από το ειδικά μελετημένο σύστημα δονήσεων, ώστε να απομακρύνονται άμμος, σκόνη και ‘‘ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’ που έχουν διεισδύσει βαθιά στο πέλος τους.

Rug Beauty Care Services  Ένα Εξειδικευμένο Σύστημα Τινάγματος – Φινιρίσματος, για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας – Luxury Cleaning Services – σε Χειροποίητα χαλιά, Μεταξωτά , Shaggy,Leather Shaggy Carpets & Leather Carpets, των προγραμμάτων του Green & Clean Services – Factory Solutions.

Οι εφαρμογές Αντιρρυπαντικών Τεχνολογιών και Μεθόδων για ποιοτική καθαριότητα με απορρύπανση,  ΔΕΙΤΕ VIDEO: Rug Beauty Care Services αποτελούν «Ασπίδα προστασίας»   για τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον. Όσο οι άνθρωποι θα προσπαθούν να κάνουν οικονομίες, θα αγοράζουν Υπηρεσίες ενέργειας όπου θα έχουν έναν κοινό τριπλό στόχο:  την βελτιστοποίηση της απόδοσής σε περιβαλλοντικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Η Υιοθέτηση Εναλλακτικών Μεθόδων για την καθαριότητα και η Ανάπτυξη  Συστημάτων Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας ,είναι ένα δημιουργικό Ποιοτικό Άλμα με υπόβαθρο την αξιολόγηση, ώστε να προσφερθούν προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες καθαρισμού με ανταγωνιστικό προβάδισμα, ποιοτικά και οικονομικά.

Η αποτελεσματική προώθηση αυτών των ενεργειών, θα έχει σαν αποτέλεσμα, την αναβαθμισμένη προσφορά  στην προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες στους τομείς της περιβαλλοντικής διαχείρισης, αλλά και την επιβεβαίωση στην πράξη του τρίπτυχου: ικανοποίηση πελατών, επιχειρησιακή ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος.

Απλά βήματα προς “την πράσινη μετάβαση”

Ασχολείστε  με την καθαριότητα;  Keep it Clean, Invest in Green

Είστε καταναλωτής με ειδικές απαιτήσεις  από τις υπηρεσίες καθαρισμού; Keeping it Clean While Keeping It Green 

“Η ανάγκη για τη διατήρηση ενός καθαρότερου και υγιέστερου περιβάλλοντος στους εσωτερικούς χώρους, δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια, αλλά μια υποχρέωση όλων μας απέναντι στους συνανθρώπους μας αλλά  και στο περιβάλλον.”     Καθαρισμός χαλιών: Υποχρέωση η παράβλεψη;

Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής, βασίζεται στην συνεργασία με τις υπηρεσίες καθαριότητας και αποτελεί ευθύνη όλων, από τη συμμετοχή της οικογένειας , των τοπικών και πληθυσμιακών ομάδων, των κυβερνητικών οργανισμών , των μη-κυβερνητικών οργανώσεων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ώστε να συμβάλλουμε και στην Οικονομία από Ενεργειακές Σπατάλες αλλά και στην Προστασία του Περιβάλλοντος.

Πιστεύω ότι αν ο καθένας από μονός του αλλά και όλοι μαζί συλλογικά, αν τα καλά νέα τα μεταφέρουμε σε ένα συγγενή , φίλο, συνάδελφο, με ένα e-mail η μια αναδημοσίευση θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στην ενημέρωση τους

Επαγγελματίες Καθαριστές ταπήτων – ταπετσαριών, μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες του Green & Clean Services Home Solutions & Factory Solutions, σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Βγάζοντας μια φωτογραφεία στο χάλι την στέλνεται στο email :info@hygienichome.gr και επικοινωνείτε μαζί μας στο 2104829839,6932245887.

 

 

Πηγήhttp://cleaningnews.gr/?p=3871

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση