Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού

 Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού      

 Προάγοντας την καθαριότητα βελτιώνουμε τον τρόπο ζωής.

Οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων η κέντρα Υπηρεσιών Γηριατρικής- Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, είναι  χώροι φιλοξενίας και απευθύνονται σε Ηλικιωμένα άτομα για προσφερόμενη φροντίδα μιας καλύτερης ποιητικής διαβίωσης.

 Όταν η συμβατική καθαριότητα, που μέχρι τώρα γνωρίζατε είναι παρελθόν, δημιουργείται Επιτακτική Ανάγκη για την επίτευξη άμεσων εφαρμογών στην αποτελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου και καθιστούν Απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία με έναν Σύμβουλο Καθαριότητας.

 Η Hygienic Home έχει καθιερώσει την Δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης μέσα από το πρόγραμμα του Συμβούλου Καθαριότητας και για τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.

       Τι συγκεντρώνονται μέσα στη οικιακή σκόνη ; http://www.youtube.com/watch?v=GS8S2cOcYzg

 Bio-Home Care : Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Φροντίδας και Συντήρησης των εσωτερικών χωρών ακόμα και  σε χαλιά- μοκέτες , σαλόνια και στρώματα, με Bio-καθαρισμό, Αναζωογόνηση και Απορρύπανση, για να αφαιρεθούν, αλλεργιογόνα περιττώματα  ??Ακάρεων,  τρίχες, αλλά και μείωση των “μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων, με την μέθοδο  KlinActive, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination).

Ενημέρωση –  Επαγγελματικοί Βio-καθαρισμοί  στρωμάτων, σαλονιών.  http://www.youtube.com/watch?v=FcVmGNTTcNY&feature=related

 Μια υψηλής ποιότητας υπηρεσία, για ένα Αρμονικά υγιεινό περιβάλλον μέσα από την Βεβαιωμένη Εφαρμογή Βio-καθαρισμού με Απορρύπανση και Αναζωογόνηση.

Ζητήστε μας Δωρεάν ένα Test….Dry!! Καθαρισμού, στο 2104829839 για να μάθετε για αυτά που δεν ξέρετε και δεν φαίνονται.

 Ειδικά προγράμματα με Αντιρρυπαντικές Τεχνολογίες Εσωτερικών Χώρων. 

 Η δημιουργία των Νέων Καινοτόμων Υπηρεσιών έχει σαν στόχο , την προσφορά ιδανικών λύσεων απορρύπανσης και καθαρισμού του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου.

 Ο Σύγχρονος Μηχανολογικός Εξοπλισμός σε συνδυασμό με τις Εξειδικευμένες Μεθόδους, μας δίνουν την δυνατότητα να  πετυχαίνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στον καθαρισμό των εσωτερικών χώρων,(χαλιά- μοκέτες).

● Πρόγραμμα απαλλαγής  από τις ρυπογόνες σκούπες σας και αντικατάσταση τους  με ένα Πλήρες Σύστημα Φροντίδας Εσωτερικών Χωρών.

● Προγράμματα παροχής Bio-καθαρισμών, Green Services Home Solutions.

  Greenhousecleaning: Μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση.

 Greenhousecleaning: Ασφαλής ξηρή μέθοδος πλυσίματος Utensil Care, για Bio-καθαρισμό υφασμάτινων σαλονιών, στρώματων, χαλιών- μοκετών χωρίς τρεξίματα, κιτρινίλες, υγρασίες και μούχλα που προκαλούν κακοσμία, ανάπτυξη μυκήτων και καταστροφές , για μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση. 

Περισσοτερα…Παρουσίαση των Μεθόδων KlinActive & Utensil Care στα επιμορφωτικά σεμινάρια 

Η προσπάθεια μας για την Ανάδειξη της Επαγγελματικής Διαχείρισης των Προγραμμάτων για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών του Green Services- Home Solutions, στηρίζεται Πανελλαδικά από Επαγγελματίες Καθαριστές ταπήτων ταπετσαριών, αλλά και από Επαγγελματίες Εφαρμοστές Υγειονομικών Εφαρμογών.

Οι τιμές για τα παραπάνω πρωτοποριακά προγράμματα σε Επαγγελματικές Εφαρμογές Bio-καθαρισμών, καθορίζονται με τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς , χωρίς να παρουσιάζονται σοβαρές αποκλίσεις από επιχείρηση σε επιχείρηση.

http://cleaningnews.gr/?p=3040

Για πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2104829839

 Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

info@klintec.gr 

Πηγή: Hygienichome.gr

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση