Σταθμοί Φροντίδας – Απασχόλησης Παιδιών

 Σταθμοί Φροντίδας – Απασχόλησης Παιδιών και Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού   

Η Αναβαθμισμένη  καθαριότητα βελτιώνει τον τρόπο ζωής.

Σταθμοί Φροντίδας και Απασχόλησης Παιδιών είναι οι Βρεφικοί, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, τα Κέντρα Ολοκληρωμένης Φροντίδας και Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών κλπ

Αυτοί οι χώροι είναι μονάδες  φροντίδας και φιλοξενίας παιδιών, προσχολικής και σχολικής ηλικίας και μπορούν να προσφέρουν αγωγή και διαπαιδαγώγηση, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας, για μια καλύτερη ποιητική διαβίωση.

Τα δυο προηγούμενα χρόνια, αφενός μεν είχαμε τους ‘‘ιούς με τις γρύπες ’’, αφετέρου η καθημερινότητα με τις ‘‘οικονομικές αλλαγές’’ να είναι πιο πολύ δύσκολη και με αρκετά προβλήματα. Η “συμβίωση”των παιδιών θα είναι μεγαλύτερημε τους διάφορους  ¨ρυπογόνους μολυσματικούς παράγοντες ¨ , που είτε μεταφέρονται από έξω , είτε αναπαράγονται από την ανακύκλωση της  αιωρούμενης σκόνης με τα περιττώματα των άκαρεων , η από τα διαφορά  ‘‘τοξικά υλικά’’, κατασκευής , επίπλωσης αλλά και συντήρησης.

Είναι αλήθεια, πως ένας “άρρωστος εσωτερικός χώρος ” μπορεί να προκαλέσει ανεξήγητους πονοκεφάλους, υπνηλία, ερεθισμούς και αλλεργίες σε όλους μας, πόσο μάλλον σε ένα ευαίσθητο παιδί.

Οι υπεύθυνοι σε σταθμούς φροντίδας και απασχόλησης παιδιών ,( Βρεφικοί, Βρεφονηπιακοίκαι  Παιδικοί Σταθμοί, τα Κέντρα Ολοκληρωμένης Φροντίδας και Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών κλπ) πρέπει να ενημερωθούν, είτε είναι σε δημόσιους –κρατικούς μη κερδοσκοπικούς η ιδιωτικούς φορείς, διότι  η αναβαθμισμένη καθαρότητα για μια καλύτερη ποιητική διαβίωση είναι υποχρεωτική.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η καθημερινότητα είναι πια πολύ δύσκολη με αρκετά προβλήματα. Σε συνδυασμό με την ανάγκη για μια καλύτερη ποιητική διαβίωση των παιδιών,  οι υπεύθυνοι σε όλους τους δημόσιους η ιδιωτικούς φορείς , πρέπει να μειώνουν τις σπατάλες και να μην κάνουν περικοπές στις επιμελημένες εφαρμογές μέτρων με τους στοιχειώδεις κανόνες για την τήρηση μιας αποτελεσματικής καθαριότητας.

Όσοι νόμοι και να θεσπιστούν για την επιβολή προστίμων η φόρων, σε αυτούς που δεν εισάγουν συστήματα-μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον, θα παραμένουν ανενεργοί αν δεν υπάρχει Ενεργειακή και Περιβαλλοντολογική Συνείδηση.

Για την πρόληψη της ρύπανσης υπάρχει και το εγχειρίδιο (Αγοράστε οικολογικά/el.pdf)για τις δημόσιες συμβάσεις για περιβαλλοντικά θέματα.

Σε όλα τα Προγράμματα αλλά και στις Προκηρύξεις των διαγωνισμών, δεν επιβάλλονται όροι όπου τα μηχανήματα, τα συστήματα και οι μέθοδοι καθαρισμού να τηρούν προδιαγραφές με τους στοιχειώδεις κανόνες Απορρύπανσης, αλλά και περιβαλλοντολογικές προδιαγραφές για εξοικονόμησης ενέργειας, νερού, χρόνου εργασίας. (π.χ. να χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα μηχανήματα για κάθε αντικείμενο , που να καθαρίζουν το 95% ,γιατί αν καθαριστεί το 35% ακόμα και αν δεν  ανακυκλώνουν τους τοξικούς και μολυσματικούς παράγοντες , αυτό που έχει παραμείνει είναι το ποιο επικίνδυνο).

Στην Ε.Ε είναι ακόμα στα( ‘‘ Έγγραφα εργασίας της επισήμανσης τω πρακτικών για ένα πιθανό κανονισμό εφαρμογής του οικολογικού σχεδιασμού της οδηγίας 2009/125/ΕΚ και Ενέργειας Επισήμανσης οδηγία 2010/30/ΕΕ σχετικά με ηλεκτρικές σκούπες.)

Εναλλακτικές Μέθοδοι για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα Διαβίωσης.

Οι Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού μέσα από  τα προγράμματα του Green Services για το εσωτερικό περιβάλλον, αποτελούν «ασπίδα προστασίας» για τον ίδιο τον άνθρωπο αλλά και τον χώρο στον οποίο ζει και αναπτύσσει δραστηριότητα.

Η επιμελημένη εφαρμογή μέτρων με τους στοιχειώδεις κανόνες για την τήρηση μιας αποτελεσματικής καθαριότητας, βάσει των Bio-Εφαρμογών Καθαρισμού, μπορεί να περιορίσει κατά πολύ συμπτώματα ασθενειών που θα προέρχονται από τους αιωρούμενους ¨μολυσματικούς παράγοντες ¨ η τα περιττώματα των άκαρεων της οικιακής σκόνης .(π.χ άσθματος, αλλεργικής ρινίτιδας κλπ.)

Τι πρέπει να προσέξετε ώστε να εξασφαλίσετε ένα καθαρότερο και υγιέστερο περιβάλλον;

Ο βασικότερος «εχθρός» που θα πρέπει να πολεμηθεί είναι η σκόνη , που μέσα της συγκεντρώνει διαφορετικούς χημικούς ρύπους με τα ‘‘ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’ αλλά και πάρα πολλά είδη βακτηρίων, ακάρεων και μικροοργανισμών.

Η  αναγκαιότητα εφαρμογής μεθόδων με αντιρρυπαντικές τεχνολογίες στην σημερινή εποχή κρίνεται απαραίτητη. Η αναβάθμιση μιας διασφαλισμένης ποιότητας επιβεβαιώνεται από ένα απόλυτα σχεδιασμένο και πλήρες σύστημα φροντίδας,  (Deep-Depollution)  για πολλαπλές Bio –εφαρμογές απορρύπανσης των εσωτερικών χώρων.

Με Maximum απόδοση για ‘’εξόρυξη βρωμιάς’’ , με δόνηση και ‘’αναρρόφηση στροβιλισμού’’, ώστε να την αφαιρεί  από το βάθος των στρωμάτων, χαλιών, σκληρών- λείων επιφανειών , παγιδεύοντας δε σκόνες, αλλεργιογόνα και ‘’ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’ , χωρίς να τα ανακυκλώνει και να τα επιστρέφει, επιμολύνοντας τον χώρο σας, με Έγκριση “Green Label” του CRI για Αφαίρεση Ρύπων, αλλά και με Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, (675 watt) ( σύμφωνα με τις προδιαγραφές  για την Ενεργειακή ετικέτα της Νέας νομοθεσίας)

απορρύπανση σε βάθος (Deep-Depollution περιλαμβάνει μια ελεγχόμενη και δομημένη καθαριότητα, ο οποία είναι πιο ενδελεχής – διεξάγεται με επιμέλεια – και με περισσότερη λεπτομέρεια από έναν καθαρισμό ή/και ‘’βιολογικό καθαρισμό ’’. Δεν θα ήταν υπερβολή να τονίσουμε την διαφορετικότητα μας ως ειδικοί στη διασφάλιση,  ότι μέσω της διαδικασίας  του προγράμματος Healthy Interior Environment για την υλοποίηση παροχής σύγχρονων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Ένα πρόγραμμα με καινοτόμους μεθόδους και Πρωτόκολλα ολοκληρωμένων επαγγελματικών περιβαλλοντικών και υγειονομικών εφαρμογών,  με απώτερο στόχο την διασφαλισμένη βελτίωση της ‘’μικροβιολογικής ασφάλειας’’ και  υγιεινής των εσωτερικών χώρων με άμεση χρήση.

  Τι συγκεντρώνονται μέσα στη οικιακή σκόνη ;

 Το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της καλής υγείας των παιδιών από την – περιβαλλοντική επιμόλυνση –είναι η πρόληψη σε συνδυασμό με την ‘‘καλύτερη θεραπεία’’  ώστε να υπάρχει μια Βελτιωμένη Ποιότητα, ενός καθαρότερου και υγιέστερου περιβάλλοντος, σε όλους τους εσωτερικούς χώρους .

 Όταν η συμβατική καθαριότητα, που μέχρι τώρα γνωρίζατε είναι παρελθόν, δημιουργείται Επιτακτική Ανάγκη για την επίτευξη άμεσων εφαρμογών στην αποτελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου και καθιστούν απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία με έναν Σύμβουλο Καθαριότητας.

Οι αιωρούμενοι μικροοργανισμοί και τα παράγωγά τους υπάρχουν ως ένα βαθμό σε κάθε χώρο (σχολείο, σπίτι, ή εργασία κλπ) ,π.χ  (βακτηρίδια, μύκητες, ιοί, σπόρια, αιωρούμενη σκόνη , περιττώματα ακάρεων, μικροσκοπικά ‘’τεμαχίδια’’ εντόμων, τριχίδια ποντικών, αντιγόνα ζώων και πτηνών) . Η είσπνευση τους μπορεί να προκαλέσει διάφορες αλλεργικές αντιδράσεις, αναπνευστικές διαταραχές, υπερευαισθησία σε ασθένειες και λοιμώξεις.

Το Βραβευμένο σύστημα Τεχνολογίας NASA, αλλά και πιστοποιημένο ως Ιατρική Συσκευή Τάξης ΙΙ από τον FDA, για εφαρμογές ‘‘περιβαλλοντολογικής  Bio – εξυγίανσης ανά όγκο »   του αέρα σε εσωτερικούς χώρους κρίνεται απαραίτητο,  για την δέσμευση με δυνατότητα καταστροφής σωματιδίων έως και 0,1 μικρών, αιωρούμενων μικροοργανισμών, σπόριων, βακτηριδίων, ιών, μυκήτων, κλπ ,( σχολεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς, παιδότοπους, κατοικίες, γραφεία, ιατρεία, νοσοκομεία κλπ.

Η Bio -απολύμανση ανά όγκο Bio–Disinfection σε εσωτερικούς χώρους, μπορεί να ολοκληρωθεί  με την  αξιόπιστη χρήση του όζοντος (O 3) ‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση ’’ , ( διεργασία  υψηλής απόδοσης για επαναφορά όζοντος σε οξυγόνο ), χωρίς τη χρήση χημικών, παρέχοντας την μέγιστη ασφάλεια απέναντι στον άνθρωπο, την περιουσία αλλά και το περιβάλλον

Η Klintec έχει καθιερώσει την i-clean.gr ως Δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης μέσα από το πρόγραμμα του Συμβούλου Καθαριότητας

Μια υψηλής ποιότητας υπηρεσία, με ειδικά προγράμματα Εσωτερικών Χώρων με στόχο την προσφορά νέων καινοτομικά ιδανικών λύσεων απορρύπανσης και καθαρισμού του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου.

Ο Σύγχρονος Μηχανολογικός Εξοπλισμός σε συνδυασμό με τις Εξειδικευμένες Μεθόδους, μας δίνουν την δυνατότητα να πετυχαίνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στον καθαρισμό των εσωτερικών χώρων, (στρώματα, σαλόνια, χαλιά- μοκέτες).

● Πρόγραμμα απαλλαγής  από τις ρυπογόνες σκούπες σας και αντικατάσταση τους  με ένα Πλήρες Σύστημα Φροντίδας Εσωτερικών Χωρών.

● Προγράμματα παροχής Bio-καθαρισμών, Green Services Home Solutions.

 Ενημέρωση –  Επαγγελματικοί Βio-καθαρισμοί  στρωμάτων, σαλονιών.

Bio-Home Care :Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Φροντίδας και Συντήρησης των εσωτερικών χωρών σε στρώματα, σαλόνια, χαλιά- μοκέτες , με Bio-καθαρισμό, Αναζωογόνηση και Απορρύπανση, για να αφαιρεθούν, αλλεργιογόνα περιττώματα Ακάρεων, τρίχες, αλλά και μείωση των “μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων, με την μέθοδο  KlinActive, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination).

Greenhousecleaning: Ασφαλής ξηρή μέθοδος πλυσίματος Utensil Care, για Bio-καθαρισμό υφασμάτινων σαλονιών, στρώματων, μοκετών – χαλιών χωρίς τρεξίματα, κιτρινίλες, υγρασίες και μούχλα που προκαλούν κακοσμία, ανάπτυξη μυκήτων και καταστροφές , για μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση. 

Ενημέρωση –  Επαγγελματικοί Βio-καθαρισμοί χαλιών μοκετών 

 Η προσπάθεια μας για την Ανάδειξη της Επαγγελματικής Διαχείρισης των Προγραμμάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών του Green Services- Home Solutions, στηρίζεται Πανελλαδικά από Επαγγελματίες Καθαριστές ταπήτων – ταπετσαριών, αλλά και από Επαγγελματίες Εφαρμοστές Υγειονομικών Εφαρμογών.

Για πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2104829839

 Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

info@klintec.gr 

Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=3096

Σχετικά Άρθρα

  1. Θέματα προληπτικής υγιεινής για την προαγωγή υγείας.
  2. Καθαρισμός Στρωμάτων: ‘‘ Ατμισμός’’ ή Απορρύπανση;
  3. Bio-Απορρύπανση, Bio-Εξυγίανση, Bio-Απολύμανση.!!
  4. Τι γνωρίζετε για τους ‘’άγνωστους κίνδυνους’’ μετά τον καθαρισμό των στρωμάτων;
  5. Το υποτίθεται καθαρό δεν εξαλείφει το ‘’ανθρώπινο λάθος’’ έναντι μολυσματικών παραγόντων.
  6. Οι εξελίξεις της επικίνδυνης και πολυδάπανης μούχλας !!!
  7. Προσανατολισμένη φροντίδα στο περιβάλλον.
  8. Η τήρηση βασικών κανόνων με ολοκληρωμένα περιβαλλοντικά μέτρα διαχείρισης για την προαγωγή υγείας.
  9. Κανόνες Υγιεινής και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Μαθητών.!!
  10. Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Με Εφαρμογή Κανόνων Υγιεινής ή Χωρίς;!!!
  11.  Bio- Εφαρμογές Καθαρισμού Βρεφονηπιακών Παιδικών Σταθμών
  12. Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού Στρωμάτων.
  13. Νέα νομοθεσία για τις ηλεκτρικές σκούπες.
  14. Bio – κτόνος στο σπίτι μας;
  15. Αξίζει σε Όλους μας, να Ζούμε Ανθρώπινα.

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση