Θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον και φροντίζουμε πραγματικά για αυτό.

Η Sleep Center πρωτοπόρος πάντα, αναβαθμίζει τις υπηρεσίες τις με καινοτόμους υπηρεσίες Βιο-Εφαρμογών , ‘‘Επενδύοντας  σε Επιστημονικό Ανθρώπινο Δυναμικό’’

● Η πρωτοποριακή ιδέα και εγχείρημα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, του Ανδρέα Γιαταγάνα στο να επενδύει καινοτομία σε κάτι το διαφορετικό για τα επιχειρηματικά δεδομένα της Ρόδου και κατ’ επέκταση των Δωδεκανήσων, καθιέρωσε την Sleep Center ως ένα Πρότυπο Κέντρο Βιο Εφαρμογών Καθαρισμού και Εξυγίανσης με εξειδικευμένες διαχειριστικές λύσεις στους εσωτερικούς χώρους.

●  Η Sleep Center με τις ‘‘Επενδύσεις σε Ανθρώπινο Δυναμικό’’ καθιέρωσε την  μόνιμη επαγγελματική συνεργασία με Υγειονολόγο Επιστημονικό – Σύμβουλου, επιβεβαιώνοντας το Θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον και φροντίζουμε πραγματικά για αυτό, αλλά και μια μικρή συμβολή στο να δημιουργηθούν επιπλέον Νέες θέσεις συνεργασίας, ώστε οι Επιστήμονες  να παραμείνουν στην Ελλάδα.

“Υγειονομικές Εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους χωρίς εξυγίανση δεν είναι πλέον αρκετό „

●  Ο συχνός αερισμός για την εξυγίανση τουάρρωστου εσωτερικου χώρου” δεν είναι πλέον αρκετός, διότι η εσωτερική επιβάρυνση με “ρυπογόνους ενδο-οικιακούς μολυσματικούς παράγοντες” οπού βοηθούν ιούς και μικρόβια,  είναι μεγαλύτερη λόγω των καταστάσεων με τις λιγότερες εξόδους, αλλά για οικονομία από την απώλεια θέρμανσης.

●  Η αυξανομένη τάση των καταναλωτών για περισσότερη ενημέρωση με παροχή συμβουλών για μια ποιοτικά αναβαθμισμένη καθαριότητα,  δημιούργησε  τις προϋποθέσεις για την αναζήτηση μιας επαγγελματικής συνεργασίας με έναν Επιστημονικό Σύμβουλο, για εναρμονισμένες επιστημονικά επαγγελματικές λύσεις.

●  Η υιοθέτηση μιας αποτελεσματικά παρεχόμενης καθαριότητας από τους καταναλωτές , για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, πρέπει να περιέχει την εναρμόνιση δαπανών με την ποιότητα των παρερχομένων υπηρεσιών.

●  Ένας επιπλέον λόγος ήταν και αυτός ώστε ο Επιστημονικός Σύμβουλος της  Sleep Center να παρακολουθήσει το επιμορφωτικό σεμινάριο «« από τη Θεωρία στην Πράξη» , με πρακτικές για μια Ασφαλή Προεργασία και εξυγίανση  πριν και μετά σε επιστημονικές εφαρμογές, που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στην Θεσσαλονίκη.

● Ένα επιμορφωτικό σεμινάριο με αναφορές  στην παρουσία των κατσαρίδων ,τα Αιμομυζητικά κουνούπια, ακάρεα, το άκαρι της ψώρας, το σκαθάρι των χαλιών, τρωκτικά κλπ.

● Με ιδιαίτερη δε βαρύτητα  στο άκαρι της ψώρας , αλλά και στην μάστιγα  των καιρών τους κοριούς, αλλα  και με ειδική αναφορά στα ακάρεα. της εσωτερικής σκόνης (Dust mites) για την αποφυγή  χημικών σκευασμάτων απώθησης η εξουδετέρωσης όταν δεν χρειάζεται, για να μην γίνονται πιο ανθεκτικά και “επικίνδυνα επιθετικά”.

● Έγινε αναλυτική ενημέρωση για τις μεθόδους αντιμετώπισης, με έμφαση στην αποτελεσματικότητα της σωστής προεργασίας με Επαγγελματικά συστήματα εξυγίανσης, ώστε να χρησιμοποιούνται λιγότερα χημικά.  Επισημάνθηκε δε η επιμελημένη εφαρμογή στοιχειωδών κανόνων για την τήρηση της υποχρεωτικής απομάκρυνσης των νεκρών παράσιτων και των παραγώγων τους, για να αποφευχθεί η επιμόλυνση του χώρου με αλλεργιογόνους  μολυσματικούς παράγοντες, που δημιουργούν άλλα προβλήματα υγείας.

● Η έρευνα μας μέσα από την ενημέρωση και την εφαρμογή των Bio-καθαρισμών, μας έδειξε πως,  ένα μεγάλο ποσοστό καταναλωτών  αλλά από επαγγελματιών από χώρους  ξενοδοχείων, πλοίων, φιλοξενίας ηλικιωμένων (Hospitality),  θα προτιμούσαν για οικονομία να εφαρμόσουν μια ασφαλή μέθοδο πλυσίματος αντί της αγοράς κάποιου φτηνού στρώματος.

● Η Sleep Center με το  «Green & Clean Concept », μπορεί να προσαρμόσει και να εφαρμόσει μια Υψηλής Ποιότητας υπηρεσία εξυγίανσης όλων των εσωτερικών χώρων , με θεαματικά αποτελέσματα, σε Σπίτια, Επαγγελματικούς χώρους, Ξενοδοχεία, Παιδικούς σταθμούς, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Χώρους συνεδριάσεων, Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης  (Hospitality) , Γυμναστήρια, Καμπίνες Πλοίων, κ.λ.π.

Με βασικό γνώμονα την υιοθετημένη φιλοσοφία μας στο τρίπτυχο Υγεία – Οικονομία – Περιβάλλον, προσαρμόζουμε τις πλήρως αναπτυγμένες τεχνολογικά εφαρμογές που χρειάζονται για έναν ποιοτικά σύγχρονο τρόπος ζωής.  Για τις αναβαθμισμένες απαιτήσεις των Παρερχόμενων υπηρεσιών μιας Ισορροπημένης Καθαριότητας, χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές το κατοχυρωμένο Σύστημα Υψηλής Ποιότητας Καθαρισμού και Εξυγίανσης του αέρα των εσωτερικών χώρων HealthWay EMF™(Enhanced Media Filtration), με την επαναστατική ζώνη εξουδετέρωσης μικροοργανισμών και τον χαρακτηρισμό Ιατρικής Συσκευής Τάξης ΙΙ από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ.

Μέσα από το Εξειδικευμένο Πρόγραμμα, Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω – Εξοικονομώ , το τμήμα της Greenest , την επιστημονική ομάδα του Green Mite Clean αλλά και όλες τις Υπηρεσίες υποστήριξης της Klintec, δημιούργει νέες καινοτόμες υπηρεσίες υποστήριξης

Με την εφαρμοσμένη στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων αναπτύσσουμε μια ολοκληρωμένη υποστήριξη περιβαλλοντικής διαχείρισης των εσωτερικών χώρων, ώστε οι επαγγελματίες που παρέχουν εξοπλισμό,( χαλιά, σαλόνια, στρώματα) η παρέχουν υπηρεσίες ( Απεντομώσεις, Καθαρισμούς, Πλυντήρια-Στενοκαθαριστήρια) εκμεταλλευόμενοι  τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους ,πετυχαίνοντας  το πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά.

“Green Decontamination:” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης’’.pdf

«Η ανάγκη μιας  επιμελημένης  εφαρμογής μέτρων με τους στοιχειώδεις  κανόνες για την τήρηση μιας αποτελεσματικά ισορροπημένης  καθαριότητας, δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια, αλλά μια υποχρέωση απέναντι στους συνανθρώπους μας αλλά και στο περιβάλλον»

Sleep Center Home Solutions

Αποστόλου Παύλου 22 ,  Τ.Κ. 85 100 Ρόδος

ΤΗΛ./FAX: 22410 03380

http://sleepcenter.gr/

email: info@sleepcenter.gr

Πηγή: https://www.cleaningnews.gr/?p=5824http://www.greenmiteclean.gr/

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση