Η Συμβολή του Επιστήμονα Διαγνώστη – Συμβούλου ( Cleaning Advisor), στην αντιμετώπιση της κρίσης.

   Η Klintec με την Υποστήριξη όλων των τμημάτων της , αναπτύσσει νέες  πρωτοβουλίες με σκοπό την ανάδειξη της συμβολής του Επιστήμονα Διαγνώστη – Συμβούλου (Cleaning Advisor), στην αντιμετώπιση της κρίσης με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

 Στις 27, 28 και 29 Ιανουαρίου παραβρεθήκαμε στο Επιμορφωτικό σεμινάριο με αντικείμενο: «Επιβλαβή έντομα – ακάρεα – τρωκτικά και άλλοι οργανισμοί σε κατοικημένους χώρους – Εντομοκτονίες, Μυοκτονίες, Απολυμάνσεις» που διοργανώθηκε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών», από το Εργαστήριο Γεωργικής Ζωολογίας και Εντομολογίας, υπό την Δ/νση του καθηγητή κ. Νικ. Εμμανουήλ και των συνεργατών του.

 Έγινε πρακτική εφαρμογή των μεθόδων και μέσων για μια Ασφαλή Προεργασία   πριν από κάθε επιστημονική εφαρμογή  για εξυγίανση με Bio-Εφαρμογές σε ινώδη υλικά (Στρώματα, Σαλόνια και Χαλιά-Μοκέτες), αλλά και για τις Μεθόδους Συντήρησης τους.

Δείτε…  Ενημερωτικό Υλικό προεργασίας για Επιμορφωτικά  Σεμινάρια – Απεντομώσεων – Μυοκτονιών – Απολυμάνσεων.

Επιπλέον ενημερώθηκαν για την σημασία της εφαρμογής του τινάγματος με απορρύπανση στα Χαλιά, όχι μονό για θέματα υγείας αλλά και για την προστασία τους  από τον σκόρο η το σκαθάρι των χαλιών.

Οι Επιστήμονες Διαγνώστες μπορούν να διευρύνουν τη συζήτηση και να εμβαθύνουν στις δυνατότητες τους, σε θέματα αντιμετώπισης των ποικίλων οργανισμών Υγειονομικής και Περιβαλλοντολογικής  Σημασίας, στους κατοικημένους χώρους.

 Πέραν των πληροφοριών επί της μορφολογίας, βιολογίας, οικολογίας αυτών, χρειάζεται και πλήρης γνώση των διαφόρων μεθόδων και πρακτικών εφαρμογής των χημικών, φυσικών, μηχανικών, βιοτεχνικών και βιολογικών μέσων.

Όταν η ποιητική ζωή στο σπίτι τραβάει μέρος του προϋπολογισμού μας, αυξάνεται η τάση των καταναλωτών για περισσότερη ενημέρωση με παροχή συμβουλών, πράγμα το οποίο δείχνει πόσο ποιο σημαντική είναι η επαφή.

Έτσι η Συμβολή του Επιστήμονα Διαγνώστη – Συμβούλου  ( Cleaning Advisor) μπορεί, όχι μόνο να φέρει ‘‘ανάπτυξη’’ η οποία μπορεί να αποδώσει μέγιστα οφέλη σήμερα και στο μέλλον, μέσα από τομείς όπως ο τουρισμός, η υγεία, ή ακόμη και η «επιπρόσθετη αξία», στον αναβαθμισμένο εσωτερικό περιβάλλοντα χώρο.

Εκεί εισβάλλουν και συχνά επιβιώνουν και αναπαράγονται ποικίλοι ζωικοί και άλλοι οργανισμοί, ορισμένοι από τους οποίους (κυρίως έντομα, ακάρεα, τρωκτικά) είναι ικανοί να ζημιώσουν άμεσα ή και έμμεσα τον ίδιο ή τα υπάρχοντά του.

Δεν είναι όμως μικρότερης σημασίας και το βασανιστικό αλλεργικό άσθμα που προκαλείται από τα ακάρεα της σκόνης των σπιτιών ή ακόμη, κάτι που δεν είναι τόσο γνωστό, από τις κατσαρίδες.

Είναι καιρός, πλέον, και στη χώρα μας να συνδέσουμε την προστασία του εσωτερικού περιβάλλοντος με την επιχειρηματικότητα, είτε αυτή αναφέρεται στο σπίτι ,τον επαγγελματικό χώρο, τους χώρους φιλοξενίας κλπ

Δόθηκε μεγάλη έμφαση , για τις Νέες Καινοτόμες Επιχειρηματικές Δραστηριότητες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, στην ανάγκη μέριμνας για Επιστημονική διάγνωση των προβλημάτων που ανακύπτουν,  ώστε να καθιστούν Απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία με έναν Επιστήμονα Διαγνώστη – Σύμβουλο,  αλλά και στην ανάδειξη της  συμβολής του στην αντιμετώπιση της κρίσης .

Οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για την κινητήρια δύναμη του Επιστήμονα Διαγνώστη – Συμβούλου (Cleaning Advisor), η οποία μέσα από τον θεσμό της χορηγίας (Sponsoring) , συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας, αλλά και στο να δημιουργηθούν επιπλέον Νέες θέσεις συνεργασίας, αλλά και την ανάπτυξη του  δικού τους  greenmiteclean.gr.

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή των καινοτόμων προγραμμάτων, τόσο από πλευράς μεθοδολογίας, όσο και δυνατοτήτων επίδρασης για τη Ελλάδα,  έχουν ξεκινήσει με εστίαση σε τρεις άξονες στήριξης:

α) Την παροχή Κοινωνικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας, μια υποχρέωση στις νέες γενιές.

β) Την αναβάθμιση του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου για μια καλύτερη και ποιητικότερη  ζωή, μέσα από το τρίπτυχο Υγεία – Οικονομία -Περιβάλλον.

 γ) Την συμβολή στην αντιμετώπιση της κρίσης , με την ανάπτυξη της επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, ώστε να δημιουργηθούν επιπλέον Νέες θέσεις συνεργασίας.

Τα πρόγραμμα του θεσμού της χορηγίας  (Sponsoring ) έχουν διαμορφωθεί με βάση βέλτιστες πρακτικές και μετά από μακροχρόνια πρακτική εμπειρία στην αντιμετώπιση των συγκεκριμένων προβλημάτων.

Υποστηρίζονται μέσα από την Ενδο-επιχειρηματικότητα, αναπτύσσοντας Νέες θέσεις Συνεργασίας μέσα από με επιχειρήσεις- εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των Υγειονομικών Εφαρμογών αλλά και στην Βιομηχανία Καθαρισμού Ταπήτων-ινωδών επιφανίων.

Δείτε Περισσότερα…. Καινοτόμες Επιχειρηματικές  Δραστηριότητες-.pdf

● Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839, 6932245887    

 e-mail:  info@klintec.gr 

Πηγή: greenmiteclean.gr

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση