Sleep Center – Home Solutions:Θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον και φροντίζουμε πραγματικά για αυτό.

Η Sleep Center Home Solutions ιδρύθηκε το 2010 και αποτελεί μια εντελώς πρωτοποριακή ιδέα με κάτι το διαφορετικό για τα επιχειρηματικά δεδομένα της Ρόδου και κατ’ επέκταση των Δωδεκανήσων.

Ένα εγχείρημα, που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, επενδύουν στην καινοτομία με την ανάπτυξη Νέων αναδυόμενων  επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, που συνδέονται στενά με την Πράσινη ζήτηση.

Η Δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών, για μια αναβαθμισμένη ποιότητα του τρόπου ζωής στα Δωδεκάνησα, είναι η συνέχεια της υποστήριξης του After Sales Service στις πρωτοποριακές ιδέες των  εξαιρετικής ποιότητας και με υψηλά ποιοτικά standards προϊόντων ύπνου, ανταποκρινόμενα σε κάθε ανάγκη, αισθητική και προϋπολογισμό.

Με βασικό γνώμονα την υιοθετημένη φιλοσοφία μας στο τρίπτυχο Υγεία – Οικονομία – Περιβάλλον, προσαρμόζουμε τις πλήρως αναπτυγμένες τεχνολογικά εφαρμογές που χρειάζονται για έναν ποιοτικά σύγχρονο τρόπος ζωής. Οι καινοτόμες υπηρεσίες του After Sales Service έχουν σαν στόχο, μέσα από το πρόγραμμα του Cleaning Advisor, την παροχή Δωρεάν Συμβουλευτικής Υποστήριξης, σε συνεργασία με την Πρωτοποριακή Υπηρεσία (i-clean.gr) της Klintec.

Για τους διαμένοντες στην Ρόδο, θα παρέχεται μετά από ενημέρωση, Δωρεάν ο Bio-καθαρισμός σε ένα χαλί, ένα σαλόνι η ένα στρώμα, εντός 60 ημερών από την ημερομηνία αγοράς τους, απ’ όπου και να το έχουν αγοράσει.

Στην Sleep Center αγαπάμε τη δημιουργία, σεβόμαστε το κόστος του χρόνου και αναλύοντας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ιδανικές λύσεις ώστε να σας δίνουμε τις κατάλληλες συμβουλευτικές κατευθυντήριες γραμμές, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε χώρου ξεχωριστά ώστε να παρέχεται το δικαίωμα όλων στον σωστό ύπνο, την υγεία και την ευεξία.

Ξεκινώντας αυτήν την προσπάθεια αναλάβαμε ένα φιλόδοξο εγχείρημα με βασικό στόχο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, προτάσσοντας τις βασικές μας αρχές, για επιχειρηματική ηθική και δεοντολογία και το χαρακτήρα της αδιαπραγμάτευτης αξίας για ειλικρίνεια και διαφάνεια, απέναντι στους συνεργάτες μας, στους επαγγελματίες αλλά και στον καταναλωτή.

Sleep Center -Βιο-Εφαρμογές : 

Η Sleep Center διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο τεχνικό και μηχανολογικό εξοπλισμό με την απαραίτητη τεχνογνωσία, προσφέρει ποιοτικά προσαρμοσμένες Βιο Εφαρμογές καθαρισμού, με ολοκληρωμένες λύσεις και πλήρη απορρύπανση, για την υγιεινή των χώρων που παραδίδονται προς χρήση.

Αναπτύσσει και εφαρμόζει εύχρηστες και καινοτόμους λύσεις Green Decontamination, μέσα από πρωτοποριακές μεθόδους του Bio-καθαρισμού,  ώστε να προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για το καλύτερο αποτέλεσμα, υποστηριζόμενη από έναν αξιόλογο μηχανισμό Υποστήριξης όλων των τμημάτων της Klintec.

 Η Sleep Center ανταποκρινόμενη στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις, για επιμελημένη  μέριμνα εφαρμογής μέτρων με τήρηση των  στοιχειωδών κανόνων  για μια αποτελεσματική καθαριότητα στους εσωτερικούς χώρους,  καθιέρωσε την  επαγγελματική συνεργασία με Επιστήμονες Διαγνώστες – Σύμβουλους, ( Cleaning Advisors), για επιστημονικές συμβουλές με επαγγελματικές λύσεις.

Η επαγγελματική συνεργασία με τον Επιστήμονα Διαγνώστη – Σύμβουλο, ( Cleaning Advisor), έχει στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση και ανάπτυξη των διαμορφωμένων προγραμμάτων, για την προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών του Green Services Home Solutions, με την αντίστοιχη μείωση εξόδων και εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας, προσφέροντας σας Ποιοτική Καθαριότητα με την Χαμηλότερη Επιβάρυνση.

Ολοκληρωμένη ενημέρωση θα παρέχεται και σε επιχειρήσεις- εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των Υγειονομικών Εφαρμογών, αλλά και στη Βιομηχανία Καθαρισμού Ταπήτων-ινωδών επιφανειών, Ξενοδοχείων κ.λ.π., με καινοτόμες επιχειρηματικές προτάσεις συνεργασίας , για περισσότερη αναβάθμιση της ποιότητας των εσωτερικών χώρων και στα Δωδεκάνησα.

Sleep CenterBio-Καθαρισμοί:

Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών, βασίζεται στην ανάπτυξη των Διαμορφωμένων Προγραμμάτων, για Bio-εφαρμογές στην καθαριότητα.

Πρόκειται για ένα Επιχειρηματικό Σχέδιο που βασίζεται  στην  Ενδο-επιχειρηματικότητα, με  την δυνατότητα να αποκτά πρόσβαση σ’ ένα αξιόλογο μηχανισμό υποστήριξης από την Klintec , για την Αναβάθμιση της Ποιότητας των Εσωτερικών Χώρων και την Προστασία του Περιβάλλοντος.  

Προγράμματα : «Ασπίδας προστασίας» η  καθιέρωση άμεσων αντιρρυπαντικών μεθόδων.

●  Green & Clean Services-Home Solutions: Μέθοδοι Διαχείρισης για Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου. Εξειδικευμένη φροντίδα συντήρησης με Βio-Καθαρισμό – Απορρύπανση & Αναζωογόνηση, Στρωμάτων, Μοκετών και Σαλονιών επιτόπου με την επιφανιοδραστική μέθοδο KlinActive, χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination)

●      Επιτόπιο πλύσιμο στρωμάτων, σαλονιών, μοκετών-χαλιών, με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

●      Bio-καθαρισμός- αποθήκευση και πλύσιμο χαλιών- μοκετών

●      Εxtra Υπηρεσία για επισκευές χαλιών.

●  Ημερήσια παροχή χρήσης  εξοπλισμού κατ’ οίκον.

●  Εξειδικευμένο Πρόγραμμα Φροντίδας και Συντήρησης χαλιών- μοκετών, στρωμάτων και Σαλονιών με Βio-Καθαρισμό – Απορρύπανση & Αναζωογόνηση στο χώρο σας, δίνοντας σας ένα Extra κέρδος, τον χωρίς επιπλέον επιβάρυνση ( Δωρεάν ) Βio-καθαρισμό και φύλαξη των χαλιών σας.  

 Προγράμματα  ‘’Απαλλαγής’’ από τις ρυπογόνες σκούπες που σας επιβαρύνουν με υπερβολική κατανάλωση ρεύματος , “μολυσματικούς παράγοντες και τα τοξικά τους προϊόντα” και αντικατάσταση με ένα Πλήρες Σύστημα Φροντίδας εσωτερικών χωρών, για μια αναβαθμισμένη ποιότητα διαβίωσης, Οικονομικώς Αποδεκτό, με Maximum απόδοση αλλά με Μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας, (675 watt), με Έγκριση “Green Label” του CRI για Αφαίρεση Ρύπων, Συγκράτηση Σκόνης και Διατήρηση Εμφάνισης.

Η Sleep Center μέσα από το τμήμα της Greenest και όλες τις Υπηρεσίες υποστήριξης  της GreenServices.gr, δημιουργεί μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντολογικής Διαχείρισης, με καινοτόμα προγράμματα συνεργασιών, δημιουργώντας επαναστατικές μεταβολές σε όλα τα επίπεδα της Αναγκαιότητας του After Sales Service.

Η προσπάθεια μας , για την ανάδειξη της Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στους P.C.S. Εφαρμοστές ,ως συμβολή μιας Επαγγελματικής Διαχείρισης του Βιο-Περιβάλλοντος.  Στηρίζεται στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προγραμμάτων, με πλήρη εναρμόνιση των δαπανών, για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στο μέγιστο βαθμό, με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής, εξασφαλίζοντας σας μια απόλυτα υγιή διαβίωση.

Οι επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες ( Απεντομώσεων –Μυοκτονίων , Facility Cleaning Services, Διαχείρισης Πολυκατοικιών, κλπ)και φέρουν την (ειδική αναγγελία έναρξης ασκήσεως του επαγγέλματος του Υ.Π.Α.ΑΤ),  εκμεταλλευόμενοι  τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες, ώστε να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους επιτυγχάνοντας  το πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά.

 Η Sleep Center αναζητά συνεργασία με Νέες – Νέους Επιστήμονες,  για την ανάπτυξη των Καινοτόμων Υπηρεσιών,  Ανώτατης – Ανώτερης Εκπαίδευσης, (Επόπτης Δημόσιας Υγιεινής-Υγιεινολόγος, Γεωπόνος – Εντομολόγος, Μηχανικός Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης, Χημικός, Περιβαλλοντολόγος), σε  Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Λέρο, Σύμη, από 25 ετών με Φιλοδοξίες και Οργανωτικές Ικανότητες, Ομαδικό Πνεύμα Συνεργασίας, διάθεση για εργασία και Αυτοκίνητο.

 

Αποστολή των βιογραφικών στο email:   info@sleepcenter.gr

Sleep Center Home Solutions

Παπαχριστοδούλου  33

 Τ.Κ. 85 133 Ρόδος
ΤΗΛ./FAX: 22410 03380

http://sleepcenter.gr/

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση