Εναρμονισμένη ‘‘οπτική αντίληψη’’ στην Διαχείριση του Περιβάλλοντος Εσωτερικών Χωρών.

Στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα  22 Σεπτεμβρίου 2014, ημερίδα με θέμα Διαχείριση Περιβάλλοντος Εσωτερικών Χωρών
Την Ημερίδα συνδιοργάνωσαν η ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ / Τομέας Μικροβιολογίας και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ / Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής & Αγροτικού Περιβάλλοντος, όπου αναπτύχθηκαν τα ακόλουθα θέματα:

P92200011Βασάλος Κωνσταντίνος Ε.Σ.Δ.Υ.: Μικρόβια – Ιοί – Βακτήρια – Μύκητες στους Εσωτερικούς Χώρους και Αντιμετώπιση

Μικρόβια – Ιοί – Βακτήρια – Μύκητες στους Εσωτερικούς Χώρους και Αντιμετώπιση

P92200033Ασημακοπούλου Μαργαρίτα Τμ.Φυσικής/ Ε.Κ.Π.Α.: Αιωρούμενα σωματίδια στους Εσωτερικούς Χώρους και Αντιμετώπιση

Αιωρούμενα σωματίδια στους Εσωτερικούς Χώρους και Αντιμετώπιση

P92200022Αθανασίου Χρήστος Παν.Θεσ. : Ζωικοί Εχθροί στους Εσωτερικούς Χώρους και Αντιμετώπιση

Ζωικοί Εχθροί στους Εσωτερικούς Χώρους και Αντιμετώπιση

P92200045Λιολιούσης Κωνσταντίνος Τμ.Φυσικής/ Ε.Κ.Π.Α.: Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση στους Εσωτερικούς Χώρους και Αντιμετώπιση

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση στους Εσωτερικούς Χώρους και Αντιμετώπιση

P92200046Δαλαμάγκας Βασίλειος Επιθ.Περιβ./ Υ.ΠΕ.Κ.Α.: Θόρυβος στους Εσωτερικούς Χώρους και Αντιμετώπιση

Διαχείριση Θορύβου στους Εσωτερικούς Χώρους

 

Μια Ημερίδα, προσαρμοσμένη στην εξωστρέφεια του σήμερα, με εκτενέστερες αναφορές επαγγελματικής βαρύτητας για προστασία της Υγείας -Περιουσίας –Περιβάλλοντος .

Στην εξαιρετική επιτυχία της Ημερίδας συνέβαλε η μεγάλη συμμετοχή επιστημόνων και επιχειρηματιών, αλλά και  νέων επιστημόνων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο χώρο.

Αυτό γιατί οι Νέοι Επιστήμονες αρχίζουν να βλέπουν Νέους Τομείς 10636225_10204598431911538_2698673866209035751_nμε Καινοτόμα Πεδία που δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί και συνδέονται στενά με την Πράσινη ζήτηση, ως μια Αναδυόμενη Επιχειρηματική Δραστηριότητα, δίνοντάς τους την δυνατότητα να παρέχουν υψηλού επιπέδου ποιοτικές υπηρεσίες.

Η ανάγκη μέριμνας, με ευαισθητοποίηση στις Περιβαλλοντικές Αλλαγές, για αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών στους εσωτερικούς χώρους, μαζί με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών σε θέματα υγιεινής με επιπτώσεις στην υγεία, αναδεικνύει την ύπαρξη υποστήριξης τους από έναν Επιστήμονα Διάγνωσης και Ενημέρωσης για Προβλήματα Υγειονομικού και Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος στους Εσωτερικούς Χώρους.

‘‘Η Διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών στους εσωτερικούς χώρους, δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της πραγματικότητας, αλλά και την ευκαιρία ανάληψης κοινών δράσεων.’’

Είναι ανάγκη να αναπροσαρμόσουμε την ‘‘οπτική αντίληψή’’ μας και να διαμορφώσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα επενδύουν στη ‘‘σταθερή οικοδόμηση συνεργασιών’’ ως θεσμό, μεταξύ του Επιστήμονα Διάγνωσης και Ενημέρωσης Εσωτερικών Χώρων και των Επαγγελματιών Εφαρμοστών των παρεχομένων υπηρεσιών, έτσι ώστε να χαραχθεί μια κοινή πορεία για το μέλλον.

10116836_nΗ πρωτοβουλία για συνδιοργάνωση της ημερίδας είχε σαν αποτέλεσμα οι συνδιοργανωτές να έχουν πετύχει το σκοπό τους και η ημερίδα τις καλύτερες εντυπώσεις, αναδεικνύοντας τις μεγάλες προσδοκίες για το αύριο, με την προϋπόθεση να γίνουν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια για πραγματοποίηση Ημερίδων και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Τα αποτελέσματα ώθησαν στην αναπροσαρμογή των ανησυχιών, θέτοντας νέους στόχους έτσι ώστε μετά από κάθε Ημερίδα να διοργανώνεται ένα Επιμορφωτικό Σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης και ενημέρωσης με θέμα την Διαχείριση Περιβάλλοντος των Εσωτερικών Χωρών .

Η Klintec με την 30χρονη εμπειρία στις Bio-εφαρμογές Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων , εξακολουθεί να προσφέρει ενημέρωση, ‘‘Επενδύοντας σε Ανθρώπινο Δυναμικό’’ για μια Ασφαλή Φροντίδα των εσωτερικών χώρων μέσα από την  επιχειρηματική συνεργασία της Διαφορετικότητας , για Διαγνώσεις στη Διαχείριση των Εσωτερικών Χώρων και τον θεσμό της χορηγίας (Sponsoring) , συμβάλλοντας στην ανάπτυξη Νέων θέσεων Συνεργασίας.

Αναπτύσσει και υποστηρίζει τα προγράμματα ενημέρωσης του Green And Clean, με Αποδεκτές Επιστήμονες (Επόπτες Δημόσιας Υγείας – Υγιεινολόγους , Τεχνολόγους Περιβάλλοντος, και Οικολογίας, Περιβαλλοντικής Φυσικής, Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης – Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης, Χημικούς, Γεωπόνους –Τεχνολόγοι  Γεωπόνοι, κλπ)., που να αναζητούν ‘‘κάτι το διαφορετικό’’,σε Νέους τομείς που συνδέονται στενά με την Πράσινη ζήτηση.

Η Δήλωση Συμμετοχής σε Σεμινάριο πρέπει να σταλεί συμπληρωμένη στο email: perivallon.esoterikonhoron@gmail.comαναφέροντας οπωσδήποτε στο θέμα του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας.

   ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Τα Επιμορφωτικά Σεμινάρια Επαγγελματικής Κατάρτισης και Ενημέρωσης Επιδοτούνται  από το πρόγραμμα Ανταμείβομαι της Klintec

Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες ή στο e-mail: info@klintec.gr η να καλέσουν στα τηλέφωνα  2104829839, 6932245887.

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=8944

 

About Giannis Vgenis