Ο 10λογος φροντίδας για οικονομία και ζεστασιά στο σπίτι.

Bio-sim10014Μπορεί ο χειμώνας φέτος να είναι ‘’Βαρύς’’, οι περισσότεροι καταναλωτές όμως χρόνο με το χρόνο, αρχίζουν να εφαρμόζουν εναλλακτικές λύσεις φροντίδας για οικονομία στο πετρέλαιο και στο ρεύμα. Η επιτακτική ανάγκη , για περισσότερη οικονομία μέσα από την επιμελημένη εφαρμογή μέτρων, με την τήρηση στοιχειωδών κανόνων μιας αποτελεσματικής καθαριότητας για υγεία και ευημερία, συνδέετε άμεσα με την εναρμόνιση των δαπανών και την Ποιητική Εφαρμογή των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαρισμού.

Ένα στρωμένο σπίτι έχει περισσότερη ζεστασιά με τα στρωμένα χαλιά και μοκέτες, γιατί εκτός από στην σπιτική αρμονία, μετατρέπεται σε ένα μέσο οικονομίας από το πετρέλαιο και το ρεύμα. Αν μέχρι σήμερα είχατε την αίσθηση πως το στρωμένο χειμωνιάτικο σπίτι με χαλιά, μοκέτες, δεν είναι τόσο καθαρό όσο θα θέλατε, σε κάποιο βαθμό έχετε δίκιο, αλλά από τώρα μπορείτε να το ξεχάσετε.

Ίσως να μην γνωρίζετε , ότι τα χαλιά έχουν ακόμα πολύ σημαντικούς και θετικούς ρόλους , όπως η απορροφητικότητα των ήχων, η μεγιστοποίηση την θερμής αίσθησης, η δε μοναδική δυνατότητα του χαλιού να παγιδεύει και να συγκρατεί σκόνη και χώμα, συμβάλει στο να διατηρείται περισσότερο καθαρή η εμφάνιση των επιφανειών και να ελαχιστοποιούνται οι προσπάθειες συντήρησης τους.

   Εναλλακτικές λύσεις  για να κρατήσετε το σπίτι σας οικονομικά καθαρό και το χειμώνα:

  1. Ανοίξτε το σπίτι να αεριστεί καλά τις ηλιόλουστες μέρες, ως προς το πλείστον ξηρές, με κλειστές τις κουρτίνες ώστε να λειτουργήσουν ως φίλτρα από την εξωτερική σκόνη.
  1. Βγάλτε τα χαλιά και τις μοκέτες από τις “κρυψώνες – σεντούκια” και απλώστε τα για να αεριστούν καλά και να τα βλέπει ο ήλιος . Ο ήλιος θα είναι  ‘‘σύμμαχος’’ στο να βγάλετε και τα στρώματα να αεριστούν, γιατί οι ζέστες και η υγρασία έχουν βοηθήσει στην ανάπτυξη των  ‘‘ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων’’. Προσοχή στα κρούσματα κλοπών με την μέθοδο του ψαρέματος.
  1. Ζητήστε τα χαλιά από τον Επαγγελματία καθαριστή να σας τα επιστέψει το συντομότερο , ώστε να μετατρέψετε το στρωμένο χειμωνιάτικο σπίτι σας, σε ένα μέσο οικονομίας.
  1. Μην ξεχνάτε ποτέ την συντήρηση  στα Air-condition, το Computer αλλά και την τηλεόραση, διότι θα γνωρίζετε  πως ένας “άρρωστος εσωτερικός χώρος ” μπορεί να προκαλέσει ανεξήγητους πονοκεφάλους, υπνηλία, ερεθισμούς και αλλεργίες σε όλους μας, πόσο μάλλον σε ένα ευαίσθητο παιδί.
  2. Χρησιμοποιήστε  σύστημα συντήρησης με μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας, χωρίς να ανακυκλώνουν την σκόνη, μιας και από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 η Νομοθεσία για τις ηλεκτρικές σκούπες έχει αλλάξει και η καθαριότητα αποκτά καινούργια έννοια. Αν δεν διαθέτετε τέτοιο σύστημα, ρωτήστε μας στο 2104829839
  1. Απαραίτητα τα Εξειδικευμένα Προγράμματα Φροντίδας και Συντήρησης με Bio-Εξυγιάνσεις σε Στρώματα, σαλόνια, χαλιά, μοκέτες με Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού , Απορρύπανσης, Αναζωογόνησης & Εξυγίανσης στο χώρο σας, δίνοντας σας μέσα από την Διαφορετικότητα των Καινοτόμων Υπηρεσιών ,ένα Extra κέρδος την Δωρεάν Bio-Εξυγίανση στα Υπνοδωμάτια.
  1. Δείξτε ειδική μέριμνα στις κατηγορίες των ζωικών εχθρών που παρασιτούν και αποφύγετε να χρησιμοποιείτε βιοκτόνα, όπως στα ακάρεα της εσωτερικής σκόνης , (Dust mites) , στο άκαρι της ψώρας διότι αναπτύσσονται στο δέρμα , πρέπει όμως να χρησιμοποιούνται Bio-Εφαρμογές απορρύπανσης και εξυγίανσης του χώρου με Επαγγελματικά συστήματα , αλλά και στα σαπροφάγα  ‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ ,που χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία και για βιολογικό έλεγχο, όταν βρίσκονται σε ‘‘ελεύθερη διαβίωση’’ και δρουν ως ‘‘επιθετικοί εισβολείς’’ , ερχόμενοι να βρουν την τροφή τους στα σκοτωμένα έντομα, παρασίτων, ή τροφές στα χαλιά με υγρασία- μούχλα,  μύκητες , φωλιές της οικιακής σκόνης, αλλά και σε δείγμα υγρού τοίχου,  έδαφος με σκουπίδια, σαπισμένα ξύλα, κοπριά κλπ. αλλά και στην αντιμετώπιση από το σκαθάρι των χαλιών (Coleoptero της Οικογένειας Dermestidae)
  1. Δείξτε μεγάλη προσοχή στην Επέλαση των κοριών μιας και τριγυρνούν σε όλα τα “κοινωνικά επίπεδα”, εξελίσσονται σε σημαντικό πρόβλημα σ’ όλο τον ανεπτυγμένο κόσμο, φέρνουν επιπλέον δε “οικονομικές παρενέργειες”, οπού αν δεν αντιμετωπιστούν σωστά, τα περιττώματά και η αποσύνθεση τους , με την μηχανική μετάδοση παθογόνων ιών, όπως αναφέρουν επιστημονικές έρευνες , μπορεί να συνδεθεί άμεσα με τις Λοιμώξεις στην Δημοσία Υγεία.
  1. Αποφύγετε πρόβλημα, χρησιμοποιώντας τον Θεσμό της i-clean με την Δωρεάν Συμβουλευτική Υποστήριξη, σε θέματα διαχείρισης του εσωτερικού περιβάλλοντος, στο 210 4829839 ή 6932245887
  2. Προσοχή χρειάζεται στην επιλογή της μεθόδου, γιατί μια εφαρμογή χωρίς την επαγγελματική κατάρτιση και τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό για μια Ασφαλή επιστημονική εφαρμογή, μπορεί να οδηγήσει σε αντίστροφα αποτελέσματα από αυτά που προσπαθούμε να επιτύχουμε (επιμόλυνση, δευτερογενείς μολύνσεις κ.α.)

Η ανάγκη Μέριμνας για την Υγεία, μέσα από την  διαχείριση των προβλημάτων που ανακύπτουν στο Εσωτερικό Περιβάλλον, έχει σαν αποτέλεσμα την Υιοθέτηση ανάλογων εναλλακτικών μεθόδων για την εναρμονισμένη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου, έτσι ώστε να καθιστούν απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία με έναν Σύμβουλο Διάγνωσης για την Διαχείριση του Εσωτερικού Περιβάλλοντος..

Στην Υποστήριξη μιας Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης πρέπει να συμμετέχουμε όλοι ώστε να επιτευχθεί με τον καλύτερο αποδεκτά τρόπο η κάθε αντιμετώπιση. Εμείς συνεχίζουμε, με το Πρόγραμμα Φροντίζω να Ζω Ανθρώπινα , για την βελτίωση των συνθηκών προστασίας της Υγείας στους εσωτερικούς χώρους .

Κοινοποίησέ το: Ενεργή συμβολή μπορεί να έχουν όλοι , αρχίζει δε να γίνεται μεγαλύτερη όταν μεταφέρεται από τη συμμετοχή της οικογένειας , της πολυκατοικίας, στις τοπικές και πληθυσμιακές ομάδες, στις κυβερνητικές η μη-κυβερνητικές οργανώσεις και οργανισμούς, συλλόγους, σωματεία, ιδρύματα και φορείς, με μια αναδημοσίευση ή ένα e-mail κ.λ.π

Για πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2104829839 ή 6932245887 ή στο e-mail: info@klintec.gr

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor
Πηγή: https://www.cleaningnews.gr/?p=8967

 

 Περισσότερα  Άρθρα

Περισσότερη οικονομία, υγεία και ευημερία, με αλλαγές στους τρόπους καθαρισμού.

 

 

 

 

About Giannis Vgenis