Βio-καθαρισμοί: Εναλλακτικές Μέθοδοι Καθαρότητας.

 

Βio-καθαρισμοί: Εναλλακτικές Μέθοδοι Καθαρότητας.

Τι πρέπει να προσέξετε ώστε να εξασφαλίσετε ένα καθαρότερο και υγιέστερο περιβάλλον;

Ο βασικότερος «εχθρός» που θα πρέπει να πολεμήθει στο σπίτι είναι η οικιακή σκόνη. Εκτός από τους πολλούς και διαφορετικούς χημικούς ρύπους, μέσα στη σκόνη συγκεντρώνονται πάρα πολλά ‘‘ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’ , είδη βακτηρίων, ακάρεων και μικροοργανισμών.

 

 

 

Τι συγκεντρώνονται μέσα στη οικιακή σκόνη ;

http://www.youtube.com/watch?v=GS8S2cOcYzg

Το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της καλής υγείας – της δικής μας και κυρίως των παιδιών -είναι η πρόληψη σε συνδυασμό με την ‘‘καλύτερη θεραπεία’’ ώστε να έχουμε Βελτιωμένη Ποιότητα ενός καθαρότερου και υγιέστερου περιβάλλοντος, σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Δεν χρειάζεται να ‘‘φτάσει ο κόμπος στο χτένι’’! Όλοι γνωρίζουμε ότι η καθημερινότητα είναι πια πολύ δύσκολη με αρκετά προβλήματα. Σε συνδυασμό με την ανάγκη για μια βελτιωμένη ποιότητα του τρόπου ζωής , μας επιβάλλει ‘‘οικονομικότερες αλλαγές’’ για αγορά Προϊόντων ή Υπηρεσιών φιλικών προς το περιβάλλον , που έχουν σχεδιασθεί τεχνολογικά για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και μειωμένη περιβαλλοντική επι-μόλυνση.

Η Klintec με συνεχόμενες προσπάθειες έρχεται να βοηθήσει, στην εφαρμογή και διάθεση μιας προωθημένης τεχνολογίας για ποιοτική καθαριότητα, με τις Εναλλακτικές Μεθόδους Απορρύπανσης για Υψηλής Ποιότητας  Υπηρεσίες μέσα από την Επαγγελματική Διαχείριση του Green and Clean.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας ώστε να ενθαρρύνουμε επιχειρήσεις που ασχολούνται με την καθαριότητα ως προς την υιοθέτηση εναλλακτικώνκαι ενεργειακών φιλικών προς το περιβάλλον, μεθόδων Bio-καθαρισμού, αλλά και τους καταναλωτές, ώστε με απλά βήματα να κάνουμε την μετάβαση προς το “Green Services  “ με περισσότερα οφέλη από τους καταναλωτές.

Εκπομπή 5+ της ΕΡΤ3  08/07/2011

Ενημέρωση –  Επαγγελματικοί Βio-καθαρισμοί  στρωμάτων, σαλονιών, χαλιών μοκετών http://www.youtube.com/watch?v=FcVmGNTTcNY

Πάντα δίπλα και στις ενημερωτικές εκπομπές σε θέματα για μια ισορροπημένη καθαριότητα.

Εκπομπή 5+ της ΕΡΤ3, 18/07/2011

Ενημέρωση –  Επαγγελματικοί Βio-καθαρισμοί χαλιών μοκετών http://www.youtube.com/watch?v=XWFmfly6Tnk

Η προσπάθεια στην Επαγγελματική Διαχείριση των Προγραμμάτων του Green and Clean, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών του Green Services- Home Solutions & Factory Solutions , στηρίζεται Πανελλαδικά από Καθαριστές ταπήτων – ταπετσαριών, παρέχοντας στους καταναλωτές όλες τις δυνατότητες  για την παροχή Επαγγελματικού Bio-Καθαρισμού και Προστασίας στα χαλιά- μοκέτες, με την Χαμηλότερη Επιβάρυνση.

Οι τιμές για τα παραπάνω πρωτοποριακά προγράμματα, που μπορούν να τις εφαρμόσουν από επαγγελματίες Καθαριστές ταπήτων – ταπετσαριών, καθορίζονται με τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς χωρίς να παρουσιάζονται σοβαρές αποκλίσεις από επιχείρηση σε επιχείρηση.

Η Πρόταση μας είναι μια τιμή *3,45 τμ για επαγγελματικό Βio-καθαρισμό με απορρύπανση και αναζωογόνηση, (GreenDecontamination), χωρίς την χρήση χημικών για τα χαλιά μηχανής και *4,75 το τμ τα χειροποίητα χαλιά, έως την 30/10/2011 . *Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται Φ.Π.Α. 23%

Δεν χρειάζεται λοιπόν να ‘‘φτάσει ο κόμπος στο χτένι’’! . Αντιμετωπίζουμε τηνδύσκολη και με αρκετά προβλήματα καθημερινότητα, Προσφέροντας το πρώτο βήμαγια ένα καθαρότερο και υγιέστερο περιβάλλον, στους χώρους του σπιτιού.

Έτσι οι καταναλωτές μελετώντας τα παραπάνω δεν θα παραλείψουν να κάνουν τουλάχιστον  έναν στοιχειώδη Επαγγελματικό Βio-καθαρισμό, ακόμα και στα χαλιά που υποτίθεται ότι τα έχουν πλύνει από μόνοι τους. ……γιατί το “υποτίθεται καθαρό είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο”.

Όταν οι Καθαριστές ταπήτων – ταπετσαριών, ενημερώνουν τους πελάτες τους και τα καλά νέα τα μεταφέρουν σε ένα συγγενή , φίλο, συνάδελφο, με ένα e-mail η ακόμα και μια αναδημοσίευση ,τότε όλοι θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στην ενημέρωση για ακομα περισσοτέρους συνανθρώπους μας. 

Καθαριστές ταπήτων – ταπετσαριών, που μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες του Green Services- Home Solutions & Factory Solutions , σε Πανελλαδικό επίπεδο

ΑΤΤΙΚΗ:   www.artclean.gr
www.evgenikosgroup.com ,
http://naturalcleaning.gr,
http://hygienichome.gr,
http://www.tapisdor.gr,
www.tapitokatharistiria.net
ΘΕΣΣΑΛΛΟΝΙΚΗ: www.artclean.gr,
ΦΛΩΡΙΝΑ –ΑΜΥΝΤΑΙΟ: www.climisclean.gr
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ –ΚΟΖΑΝΗ: http://cleanest.gr/
ΠΑΤΡΑ: OASI -Κατσιγιάννης Κωνσταντίνος
ΚΡΗΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ:  www.safecleanhellas.gr
ΣΥΡΟΣ:  http://www.evgenikos.gr

 

Όσοι Καθαριστές ταπήτων – ταπετσαριών,σεΠανελλαδικό επίπεδο δεν βρίσκονται στην παραπάνω λίστα, αν συμφωνούν, τα αποδέχονται και  μπορούν τα πραγματοποιήσουν,τότε  μας ενημερώνουν με ένα e-mail για να τους συμπεριλάβουμε στην λίστα.

Για πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2104829839

info@klintec.gr

Ιωάννης Βγενής

Cleaning Advisor
Πηγή:https://www.cleaningnews.gr/?p=2814

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση