ArtClean : Green and Clean Services

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς ένα τρόπο ζωής, πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

Η αυξημένη ευαισθητοποίηση των καταναλωτών, σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας με συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για καθαρούς χώρους, μαζί με την επίδραση των περιβαλλοντικών αλλαγών, οδηγεί στη ζήτηση του Green Service.

Δεδομένου ότι η οικολογική μετακίνηση αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς, στόχος της Art Clean  είναι η ανάπτυξη περιβαλλοντικών συστημάτων διαχείρισης με την Υιοθέτηση Εναλλακτικών Μεθόδων Βελτίωσης της Ποιότητας του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου.

Όταν η συμβατική καθαριότητα, που μέχρι τώρα γνωρίζατε είναι παρελθόν, δημιουργείται Επιτακτική Ανάγκη  για την επίτευξη άμεσων εφαρμογών στην αποτελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου.

Η καθημερινότητά είναι πια πολύ δύσκολη, τα δε προβλήματα αρκετά αλλά η ανάγκη για την  βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής επιβάλλει οικονομικότερες  αλλαγές για αγορά Προϊόντων ή Υπηρεσιών που έχουν σχεδιασθεί τεχνολογικά για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και μειωμένη περιβαλλοντική επι-μόλυνση.

Η Υγεία αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου, αλλά και η γνώση για τους ¨εχθρούς¨ της υγείας μας είναι απαραίτητη ως προς την λήψη μέτρων προστασίας, στα πλαίσια προάσπισης της Δημόσιας Υγείας. Οι εξελίξεις μας ¨υπενθυμίζουν¨ συνέχεια ότι ένας από τους Βασικούς Εχθρούς της Υγείας είναι οι ¨μολυσματικοί παράγοντες και τα τοξικά τους προϊόντα¨, που ζουν στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον μας, όπως είναι η κατοικία μας, οι χώροι εργασίας , φιλοξενίας και ψυχαγωγίας κ.λ.π.

Στην Art Clean μέσα από τις Εναλλακτικές Μεθόδους Απορρύπανσης, στα προγράμματα Green and Clean, για Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Παροχή Υπηρεσιών με Υψηλή Ποιότητα στο Green Service, φροντίζουμε ώστε να μειώνονται οι περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις.

Τα προγράμματα του Green Services- Home Solutions & Factory Solutions , είναι μια αναβαθμισμένη προσφορά με προστιθεμένης αξίας  υπηρεσίες, στους τομείς της περιβαλλοντικής διαχείρισης με αποτελεσματική επιβεβαίωση στην πράξη του τρίπτυχου: ικανοποίηση πελατών, επιχειρησιακή ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος.

 Ενημερωτική παρουσίαση των προγραμμάτων ,για τον  Βio-καθαρισμό  και Προστασία Χαλιών -Μοκετών 2011/07/7-.pdf

Στα μέσα του 1952, ο Στυλιανός Νυκτερίδης έκανε το ξεκίνημα του στον καθαρισμό των χειροποίητων χαλιών.  Η προσπάθεια , το μεράκι αλλά και η αγάπη για το χειροποίητο χαλί, ξεκινούσε από το τίναγμα του χαλιού είτε στο σπίτι, είτε στο ταπητοκαθαριστήριο, με αποτέλεσμα η ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πελάτες, να ξεχωρίζει.

Τον Φεβρουάριο του 2011 στους Νέους ιδιόκτητους χώρους της Artclean 1500 m² στη Δημοτική Κοινότητα Ασσήρου –Δήμου Λαγκάδα Θεσσαλονίκης , τους ποιο σύγχρονους στην Ευρώπη με όλη την Τεχνολογία που υπάρχει στο χώρο των ταπητοκαθαριστηρίων, έγινε Ενημέρωση με αποδεκτές Γεωπόνους – Εντομολόγους, Υγειονολόγους, Επόπτες Δημόσιας Υγιεινής, Χημικούς, Περιβαλλοντολόγους.

Ενημερώθηκαν για την σημασία της εφαρμογής του τινάγματος σε ένα χαλί με επίδειξη της εφαρμογής του τινάγματος, ώστε να διαπιστώσουν οι παραβρισκόμενοι και στην πράξη, γιατί πρέπει τα χάλια πριν πλυθούν να απορρυπανθούν, αλλά και όταν δεν πλένονται πρέπει να απορρυπαίνονται , όχι μονό για θέματα υγείας αλλά και για να προστατεύονται από τον σκόρο η το σκαθάρι των χαλιών.

Τον δε Ιούλιο του 2011 η Εκπομπή 5+ της ΕΡΤ3 για την ενημέρωση των τηλεθεατών της, βιντεοσκοπεί πλανά όλων των διαδικασιών για πλύσιμο, συντήρηση, φροντίδα αλλά και φύλαξη των χαλιών, με αρχή την διαδικασία του τινάγματος όπως τον καλό παλιό καιρό αλλά με ότι ποιο Τεχνολογικά σύγχρονο στην Ευρώπη.

Η σημασία της εφαρμογής του τινάγματος για Βio-Καθαρισμό με απορρύπανση στα χαλιά πρέπει να εφαρμόζεται όχι μονό  πριν πλυθούν, αλλά και όταν δεν πλένονται για την μείωση των “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων, αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων ακαρεων, όχι μονό για θέματα υγείας αλλά και για να προστατεύονται από τον σκόρο η το σκαθάρι των χαλιών κ.λ.π.

 Προγράμματα Green and Clean:

 Η ανάγκη για περισσότερη Μείωση Εξόδων αλλά και η Εξοικονόμηση Πόρων και Ενέργειας γίνεται διαρκώς μεγαλύτερη. Η Art Clean με τις Οικονομικά εναλλακτικές λύσεις αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, βάζει Νέες βάσεις – ώστε να μπορεί να  βοηθήσει- ανταποκρινόμενη στην επιτακτική ανάγκη για αναπροσαρμογή της συμβατικής καθαριότητας. 

Έτσι μέσα από τις Μεθόδους Διαχείρισης των προγραμμάτων  , για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών του Green Services- Home Solutions & Factory Solutions , μπορει και προσφέρει Ποιοτική Καθαριότητα με την Χαμηλότερη Επιβάρυνση.

Green Services-Home Solutions: Μέθοδοι Διαχείρισης για Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου, με Βio-Καθαρισμό Απορρύπανση & Αναζωογόνηση, με την μέθοδο  KlinActive, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination),σε Χαλιά -Μοκέτες, Στρώματα και Σαλόνια, για Φροντίδα και Συντήρηση στο χώρο σας .

Green Services- Factory Solutions : Εξειδικευμένη φροντίδα  συντήρησης χαλιών με Bio-καθαρισμό Απορρύπανση, Αναζωογόνηση, με την επιφανιοδραστική μέθοδο KlinActive, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination) αλλά και φύλαξη στους ιδιόκτητους χώρους μας, σχεδόν στο μισό κόστος.

Παρουσίαση των Μεθόδων KlinActive & Utensil Care στα επιμορφωτικά σεμινάρια…….Περισοτερα.

Εxtra Υπηρεσίες

● Πρόγραμμα με έξυπνες λύσεις για μια απόλυτα Ισορροπημένη καθαριότητα με Οικονομία και επιπλέων  κέρδος, με την Υπηρεσία παροχής χρήσης κατ’ οίκον, για εξειδικευμένο καθαρισμό όλου του νοικοκυριού.

● Εξειδικευμένο “Πρόγραμμα επιλογής Τετράμηνου”, για Φροντίδα και Συντήρησης χαλιών, Μοκετών, Στρωμάτων και Σαλονιών με Βio-Καθαρισμό Απορρύπανση & Αναζωογόνηση στο χώρο σας, δίνοντας σας ένα  Extra κέρδος τον χωρίς επιπλέον επιβάρυνση (Δωρεάν) τον Βio-καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας, στους ιδιόκτητους χώρους μας.

Για πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2104829839

 Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

info@klintec.gr

 

ArtClean α.ε.βε.

ΕΔΡΑ:ΦΡΑΓΚΟΚΚΛΗΣΙΑΣ 70 ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ. 210-6836520-8, 210-6846696, 210-6819655, 210-6814756
FAX. 210-6824133

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: ΘΕΣΗ ΚΑΡΙΠΤΣΑ ΑΣΣΗΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΗΛ. 2310-783986, 23940-61695, 23940-61475
FAX. 2310-785872

artclean@artclean.gr

www.artclean.gr 

 

Πηγή: Hygienichome.gr

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση