Ανοιξιάτικη καθαριότητα με Ισορροπημένη εξυγίανση.

Η έμπνευση για να αναλάβετε δράση, μέσα από μια ανοιξιάτικη καθαριότητα με για την αναγέννηση του σπιτιού, δεν είναι μια ‘‘αγγαρεία’’, ένα έθιμο η τελετή της σχολαστικής περιποίησης για να φύγει η ‘‘συσσωρευμένη σκόνη’’ οπού οι Κινέζοι την θεωρούν ως στασιμότητα της ενέργειας και εμπόδιο για μια καλή τύχη.

 Η ανοιξιάτικη καθαριότητα του σπιτιού, θα πρέπει να είναι μια  Ισορροπημένη εξυγίανση, μιας και  οι δυσβάστακτοι έξοδοι μας έκαναν να έχουμε περισσότερες προσκλήσεις για παρέα στο σπίτι, ώστε να το επιβαρύνουμε περισσότερο με ‘‘αιωρούμενα ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’.

 Επιστήμονες αναφέρουν ότι ,αν και στις ανεπτυγμένες αστικές κοινωνίες οι συνθήκες υγιεινής δεν επιτρέπουν πλέον την εκδήλωση σοβαρών επιδημιών στις οποίες εμπλέκονται και έντομα, ακάρεα, τρωκτικά ή άλλα ζώα, ο κατάλογος των παθογόνων μικροοργανισμών και παρασίτων όμως που μεταδίδονται από ή μέσω των ζώων αυτών είναι ακόμη πολύ μεγάλος.

Δεν είναι όμως μικρότερης σημασίας και το βασανιστικό αλλεργικό άσθμα που προκαλείται από τα ακάρεα της σκόνης των σπιτιών ή ακόμη, κάτι που δεν είναι τόσο γνωστό, από τις κατσαρίδες.

Για την αντιμετώπιση των ποικίλων οργανισμών υγειονομικής και όχι μόνο σημασίας στους κατοικημένους χώρους πέραν των πληροφοριών επί της μορφολογίας, βιολογίας, οικολογίας αυτών, χρειάζεται και πλήρης γνώση των διαφόρων μεθόδων και πρακτικών εφαρμογής.

Πριν από κάθε πρακτική εφαρμογή μεθόδων και μέσων για μια Ασφαλή εφαρμογή  για μια Ισορροπημένη εξυγίανση, με Bio-Εφαρμογές σε ινώδη υλικά (Στρώματα, Σαλόνια και Χαλιά-Μοκέτες), αλλά και για τις Μεθόδους Συντήρησης τους, πρέπει να αντιμετωπίζονται με Επιστημονική διάγνωση, μόνο από  Επιστήμονες Διαγνώστες (Cleaning Advisors), και όχι από άτομα “ειδικά εκπαιδευμένα” των εταιριών που πουλούν μηχανήματα, σκευάσματα η παρέχουν υπηρεσίες. 

Η ευαισθητοποίηση μας προς τις περιβαλλοντικές αλλαγές μαζί με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για την ανάγκη μέριμνας για καθαρούς εσωτερικούς χώρους,  καθιστούν Απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία με έναν Επιστήμονα Διαγνώστη – Σύμβουλο, ( Cleaning Advisor), για επιστημονικές συμβουλές με επαγγελματικές λύσεις.

Όταν η ανάγκη για καθαριότητα δεν είναι μόνον θέμα αισθητικής αλλά και υγείας, Πρωταρχικός στόχος του Σύμβουλου Καθαριότητας είναι η προσφορά και εφαρμογή αξιόπιστων και λειτουργικών υπηρεσιών με ιδανικές και οικονομικά αποδεκτές λύσεις  απορρύπανσης και καθαρισμού του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου.

Η συμβατική καθαριότητα, ή ο συμβατικός τρόπος που μέχρι τώρα γνωρίζαμε για την καθαριότητα του σπιτιού μας όπου βιώνουμε την καθημερινότητα μας, ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Η χρησιμοποίηση νέων τεχνολογιών σε όλους τους τομείς του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου των κατοικιών, δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη εφαρμογής αντιρρυπαντικών τεχνολογιών και μεθόδων, για την εξουδετέρωση των “μολυσματικών παραγόντων μαζί με τα τοξικά τους προϊόντα” ,ώστε να αποτελεί «ασπίδα» προστασίας για τον ίδιο τον άνθρωπο.

Τα εναλλακτικά προγράμματα απορρύπανσης, με παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, στον επί τόπου καθαρισμό κατ’ οίκον αλλά και στον καθαρισμό και φύλαξη των χαλιών σας στις εγκαταστάσεις για τα χαλιά- μοκέτες, χωρίς την χρήση χημικών, στο μισό κόστος, έχουν ανοδική πορεία.

Ένα πρόγραμμα με έξυπνες λύσεις για μια απόλυτα ισορροπημένη καθαριότητα , με την Υπηρεσία παροχής χρήσης κατ’ οίκον, για εξειδικευμένο καθαρισμό όλου του νοικοκυριού, ώστε με την χαμηλότερη επιβάρυνση,  να έχετε το ιδανικό μέσον (μηχάνημα τινάγματος) για να βγάλετε την στερεή βρωμιά με όλα τα “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”, χωρίς να ανακυκλώνονται δημιουργώντας μια επιμόλυνση με το να παραμένουν στον περιβάλλοντα χώρο.

Για εσάς που δεν επιθυμείτε να δώσετε τα χαλιά σας για πλύσιμο και φύλαξη, μπορείτε να μας ζητήσετε στο 2104829839 να απορρυπανθούν από τα ‘‘ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’., χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination)

Στόχος μας η χρήση Εναλλακτικών Μεθόδων Καθαρισμού και Απορρύπανσης, ώστε να συμβάλλουμε στην Οικονομία από Ενεργειακές Σπατάλες αλλά και στην Προστασία του Περιβάλλοντος

Εμείς θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε ενεργά πάντα για την ενημέρωση σας , αλλά και οι καταναλωτές  θα πρέπει να είναι  επιφυλακτικοί, σε τηλεφωνικές προτάσεις για δωρεάν “πλύσιμο ενός χαλιού” για διαφημιστικούς λογούς αλλά και στις περιπτώσεις που “άγνωστοι με τον καθαρισμό ” προσπαθούν να σας προσφέρουν “φτηνές υπηρεσίες” οι οποίες σας κοστίζουν αργότερα πολύ ποιο ακριβά με  καταστροφές σε χαλιά.

Για πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

  Ιωάννης Βγενής

Cleaning Advisor
info@klintec.gr                                                                                                                                   

Πηγή:http://hygienichome.gr/

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση