TGPG: ….το άλλο πρόσωπο της υγιεινής !!

Το The Green Purification Group ( TGPG) είναι μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων.

Το TGPG βασίζετε στην αναπτυγμένη μέθοδο ‘‘Προηγμένης Τεχνολογίας ’’ ενός  ολοκληρωμένου συστήματος για τον έλεγχο και την μείωση των “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων, αφαίρεση αλλεργιογόνων   περιττωμάτων ακαρεων, αλλά και την αποφυγή της επιμόλυνσης του χώρου με αλλεργιογόνους  μολυσματικούς παράγοντες.

Λειτουργεί ως μια “ασπίδα προστασίας” για την μέγιστη δυνατή διασφάλιση της μικροβιολογικής ασφάλειας, ώστε να  δημιουργείτε το ιδανικό περιβάλλον, για όσους  πάσχουν από αλλεργίες, άσθμα η άλλα αναπνευστικά προβλήματα αλλά και για όσους θέλουν να νιώθουν ευεξία.

Το TGPG χαρακτηρίζετε ως,  μια  Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσία Εξυγίανσης όλων των εσωτερικών χώρων, – φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση,- για ένα αρμονικά υγιεινό περιβάλλον με  μειωμένα  μικροβιακά φορτία, βακτηρίδια, μύκητες, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination).

Σε μια αγορά, όπου όλοι  “δείχνουν” ότι έχουν τις ίδιες υπηρεσίες, τι κάνει τη διαφορά;

Οι Ευαισθητοποιημένοι καταναλωτές αρχίζουν να αναζητούν ένα αρμονικά υγιεινό περιβάλλον σε Ξενοδοχεία, Χώρους συνεδριάσεων, Καμπίνες πλοίων, Αίθουσες προβολών ( σινεμάδες), Κέντρα αποθεραπείας & Αποκατάστασης, (Hospitality), Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, Γυμναστήρια, Παιδικούς σταθμούς, κ.λ.π.

Είναι ευχάριστο μετά από πολλά χρονιά επιμονής στην ενημέρωση, να γίνετε προσπάθεια ώστε να προσφέρονται και στην Ελλάδα, είτε ‘‘οικολογικά δωμάτια ’’, είτε ‘‘καθαρά δωμάτια με φιλικό περιβάλλον’’, είτε ‘‘αντι-αλλεργικά η υπο-αλλεργικά δωμάτια’’, για να αναβαθμίσουν τις παροχές Υπηρεσιών προς τους πελάτες τους, ακόμα και με επιπλέον κόστος.

Γνωρίζοντας  ότι η ‘‘ ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια ’’ θα πρέπει πρώτα να επιλέξουν, τι πρέπει να κάνουν η να διορθώσουν, ώστε να φτάσουν πιο κοντά στο ανώτερο επίπεδο του 95% και μετά να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν.

Μια λάμπα UVC η μια καλή μηχανή καθαρισμού στρωμάτων, τα αντιαλλεργικά καλύμματα η μια συσκευή καθαρισμού του αέρα, ακόμα και μια φτηνή η ακριβή συσκευή όζοντος μεμονωμένα, δεν μπορούν να φτάσουν πιο κοντά 95% , με  αποτέλεσμα η προσπάθεια μπορεί να στοιχίσει πιο ακριβά, αν δεν ζητηθεί πρώτα ενημέρωση από έναν Επιστήμονα Διαγνώστη – Σύμβουλο (Cleaning Advisor).

Ο σεβασμός στις ανάγκες των καταναλωτών, δεν είναι οι υποτιθέμενες παροχές” διότι πρέπει να γνωρίζετε ότι το “υποτίθεται καθαρό είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο”.

Η Klintec έχει πίσω της μια ιστορία είκοσι ετών σε Καινοτόμες Εφαρμογές Προσαρμογής για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο Προγραμμάτων του The Green Purification Group για τον κάθε χώρο ξεχωριστά, με ερευνά και εφαρμογή σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Αναδεικνύουμε Προγράμματα Εξειδικευμένων Διαχειριστικών Λύσεων σε επίπεδο υπηρεσιών ,για την  Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής , μετά από Επιστημονική διάγνωση και τεστ προσδιορισμού να δοθούν αποτελεσματικά αποδοτικές και βιώσιμες λύσεις Εξυγίανσης σε όλους τους εσωτερικούς χώρους  κ.λ.π.

Το Πρωτοποριακό Concept που προτείνουμε είναι μια “Πράσινη Πρωτοβουλία”, όπου συμβάλλουμε στον τομέα του περιβάλλοντος, με εξοικονόμηση ενέργειας και μείωσης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Μειώνει την κατανάλωση ενέργειας καθώς τα Εργονομικά Εύχρηστο Σύστημα είναι ‘‘Προηγμένης Τεχνολογικά Ενεργειακής Απόδοσης’’ για Μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας, (675 watt ) και με αρκετά αυστηρή απαίτηση οικολογικού σχεδιασμού για Έγκριση ‘‘ Green Label’’ του CRI για Αφαίρεση Ρύπων και Διατήρηση Εμφάνισης.

Το κατοχυρωμένο Σύστημα Καθαρισμού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF™ (Enhanced Media Filtration) είναι πιστοποιημένο για τη δέσμευση σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 μικρών, ποσοστό μεγαλύτερο από ένα αντίστοιχο σύστημα HEPA, αποτελεί δε την πιο σημαντική εξέλιξη στα συστήματα καθαρισμού του αέρα τα τελευταία χρόνια θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα ‘’ στον εσωτερικό χώρο.

Το The Green Purification Group μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξολοκλήρου η συμπληρώνοντας, σε Ξενοδοχεία, Καμπίνες Πλοίων, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Χώρους συνεδριάσεων, Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , (Hospitality) Γυμναστήρια, Παιδικούς σταθμούς, Επαγγελματικούς χώρους, Σπίτια, κ.λ.π.

Στο σήμα του TGPG θα καθορίζεται ….το άλλο πρόσωπο της υγιεινής !! των εσωτερικών χωρών, προσδιορίζοντας τη διαφορά, σε μια αγορά όπου όλοι “δείχνουν” ότι έχουν τις ίδιες υπηρεσίες.

“Green Services Home Solutions Cleaning.” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης-Εξυγίανσης

● Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839,  6932245887 e-mail:info@klintec.gr

Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=4605

 

 

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση