SFG-We Know Nature: Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

SFGWe Know Nature: Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

 Στην SFGWe Know Nature (Ξέρουμε τη φύση)  από το  2006. Τώρα μέσα από τις Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος , αναδεικνύουμε προγράμματα επαγγελματικής διαχείρισης σε επίπεδο υπηρεσιών , για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής , μετά από Επιστημονική διάγνωση. 

 Η ανάγκη μέριμνας για την Υγεία μέσα από την αναβάθμιση της ποιότητα του τρόπου ζωής, έχει σαν αποτέλεσμα την παροχής συμβουλών με υιοθέτηση ανάλογων εναλλακτικών μεθόδων για την βελτιωμένη ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου.

Στην Άμφισσα ο Γιώργος Σκόκας αναβαθμίζει την SFGWe Know Nature με νέα τμήματα επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της,  σε μια Αναδυόμενη Επιχειρηματική Δραστηριότητα Πολυτομεακής Δράσης, με στόχο την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής, σε καινοτόμα πεδία που δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί και συνδέεται στενά με την Πράσινη ζήτηση.  

Πρόκειται για ένα Επιχειρηματικό Σχέδιο που βασίζεται  στην  Ενδο-επιχειρηματικότητα και  την δυνατότητα να αποκτά πρόσβαση σ’ ένα αξιόλογο μηχανισμό Υποστήριξης από την Klintec, για την Αναβάθμιση της Ποιότητας των Εσωτερικών Χώρων και την Προστασία του Περιβάλλοντος.

Ο Γιώργος Σκόκας  Πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, παρέχει την πλήρη υποστήριξη για ενημέρωση και διάγνωση προβλημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε όλα τα τμήματα, αλλά και την δυνατότητα  να συμμετέχει στην επιστημονική ομάδα του Green Mite Clean  

 Ενημερωτική  δραστηριότητα: Στην  ανάπτυξη των διαμορφωμένων προγραμμάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών του Green ServicesHome Solutions, η SFGWe Know Nature έχει ξεκινήσει να ενημερώνει επαγγελματίες αλλά και καταναλωτές  της Άμφισσας, για τα οφέλη  που θα έχουν μέσα από τις Bio-εφαρμογές στην καθαριότητα.

 SFGΒιο-Εφαρμογές : Υγειονομικές Υπηρεσίες.

 1) Ως Υπεύθυνος Επιστήμονας και με Πρωτ. Αναγγελίας  99745 , έναρξης άσκησης επαγγέλματος Καταπολέμησης Εντόμων και Τρωκτικών (βάση του Ν. 3919/2011) του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης ,ώστε όλες οι εργασίες   να συνοδεύονται με τη Γραπτή Δήλωση Εργασιών, βάσει  νομοθετικών απαιτήσεων και κανονισμών για Μυοκτονίες/ Απεντομώσεις / Απολυμάνσεις.  http://www.minagric.gr/e-icide/e-icide_detail.aspx?kodcomp=33

Οι Μυοκτονίες – Απεντομώσεις – Απολυμάνσεις. κοινοχρήστων και ιδιόκτητων χώρων γίνονται με την εφαρμογή εξειδικευμένων φαρμάκων τελευταίας τεχνολογίας, φιλικών προς τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τα ζώα.

 2) KlinActive: Μια Ασφαλής Μέθοδος Bio-Καθαρισμού Προεργασίας, πριν από κάθε επιστημονική εφαρμογή  σε στρώματα, σαλόνια, μοκέτες και χαλιά στο χώρο σας. Ο εξειδικευμένος Bio-καθαρισμός βασίζεται σε Πρωτοποριακά Επαγγελματικά Συστήματα ,για απορρύπανση με αναζωογόνηση, αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων, μείωση από  “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”, βακτηρίδια, μύκητες, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination) αλλά και για την Συντήρηση προσφέροντας έτσι, μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση.

(Ενημερωτικό Υλικό για Επιμορφωτικά  Σεμινάρια – Απεντομώσεων – Μυοκτονιών – Απολυμάνσεων.)

 SFG Bio-Καθαρισμοί : Facility Cleaning Services – Home Solutions.

Η SFGWe Know Nature υποστηρίζετε από την Hygienic Home  αλλά και όλα τα τμήματα της  Klintec, με σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνογνωσία, ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, με Ποιοτικά Προσαρμοσμένες Βιο Εφαρμογές καθαρισμού και Απορρύπανσης , για την υγιεινή των χώρων που παραδίδονται προς χρήση.

Εμείς φροντίζουμε έτσι ώστε εσείς να έχετε μια αναβαθμισμένη ποιότητα στους τρόπους καθαρισμού. Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών, βασίζεται στην ανάπτυξη των Διαμορφωμένων Προγραμμάτων, για Bio-εφαρμογές στην καθαριότητα:

●      Bio-καθαρισμός στρωμάτων, σαλονιών, μοκετών-χαλιών, επιτόπιου.

●    Ημερήσια παροχή χρήσης  εξοπλισμού κατ’ οίκον.

●    Επιτόπιο πλύσιμο στρωμάτων, σαλονιών, μοκετών-χαλιών,με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

●      Bio-καθαρισμός- αποθήκευση χαλιών και πλύσιμο** κάθε 2 χρόνια ** Όταν δεν έχουν λεκέδες

●      Εxtra Υπηρεσία για επισκευές χαλιών. **

Επιμορφωτικά σεμινάρια για Bio-καθαρισμό και Πλύσιμο Στρωμάτων και Σαλονιών 10ος/2011.pdf

SFGWe Know Nature : Έργα Πρασίνου- Αγροτικών

Μία επιστημονική και τεχνική δραστηριότητα με αντικείμενα:

α) την σύλληψη,  σχεδίαση,  πραγματοποίηση και διαχείριση του κήπου και άλλων κηποτεχνικών κατασκευών.

β) την τεχνική στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής (γεωργία-κτηνοτροφία)

Η SFG-We Know Nature συνεργάζεται με εκτεταμένο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών-επιστημόνων που καλύπτουν

τεχνικά ολόκληρο το φάσμα των εργασιών. 

– Αναλαμβάνει την δημιουργία και συντήρηση έργων πρασίνου.

– Αναλαμβάνει την μελέτη και εγκατάσταση αρδευτικών δυκτίων.

– Προσφέρει υπηρεσίες στήριξης σε προγράμματα του ΥΠΑΑΤ

– Προσφέρει υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρησης αγροτικών εκμεταλλεύσεων

Πρωταρχικός μας στόχος  είναι η κάλυψη των αναγκών, που προέρχονται από τις ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές. Αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή για την βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής, εναρμονισμένες πάντα με την θετική αποδοχή του καταναλωτικού κοινού.

SFGWe Know Nature : Νέες θέσεις συνεργασίας για Νέους Επιστήμονες

Στην SFGWe Know Nature  αξιοποιούμε και ενθαρρύνουμε το Νεανικό Επιχειρηματικό Πνεύμα, αναπτύσσοντας Νέες θέσεις Συνεργασίας , με Νέους -Νέες Ανώτατης – Ανώτερης Εκπαίδευσης, από 25 ετών με Φιλοδοξίες και Οργανωτικές Ικανότητες, Ομαδικό Πνεύμα Συνεργασίας, διάθεση για εργασία και Αυτοκίνητο.

Αν είσαι Γεωπόνος – Εντομολόγος, Μηχανικός Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης, Επόπτης Δημόσιας Υγιεινής, Χημικός, Περιβαλλοντολόγος, τότε στείλε το βιογραφικό σου διότι η SFGWe Know Nature , αξιολογεί προς  αξιοποίηση  για την πλαισίωση των τμημάτων, στελέχη σε Άμφισσα, Ιτέα, Γαλαξίδι, Λιδορίκι, Ερατεινή.

Αποστολή email στο kariera@sfg.gr

 

 

 

 

    www.sfg.gr

ΣΚΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΟΥ 5  33100 ΑΜΦΙΣΣΑ ΦΩΚΙΔΟΣ

ΤΗΛΕ-ΦΑΞ :22650 22486 , 6974749913

skokasg@yahoo.gr

Πηγή: Hygienic Home 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση