Savopoulos-Clean Bio-Εφαρμογές : Ecofriendly House Cleaning Services

Το 1990 ο Σαββόπουλος Δημήτριος ξεκίνησε στην πόλη της Ορεστιάδας στον Έβρο τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ως Ταπητοκαθαριστήρια Σαββόπουλος. Η προτίμηση και εμπιστοσύνη των πελατών, του του δίνουν την δυνατότητα να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες  καθαρισμού.

Η Savopoulos-Clean πρωτοπόρος πάντα, αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της με τα καινοτόμα τμήματα Bio-Εφαρμογών  Ecofriendly House Cleaning Services και τα εξειδικευμένα προγράμματα απορρύπανσης με Βιο-καθαρισμούς Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας, για την τήρηση της καθαριότητας στους εσωτερικούς χώρους.

Έχει καθιερωθεί ως ένα Πρότυπο Κέντρο Βιο Εφαρμογών Καθαρισμού και Εξυγίανσης με Εξειδικευμένες Διαχειριστικές Λύσεις στους εσωτερικούς χώρους για τον νομό Έβρου.

Με την εφαρμοσμένη στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων, αναπτύσσει μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων, ώστε να σας  προσφέι Οικονομικότερες  Λύσεις χωρίς εκπτώσεις, στην Υγεία σας, την Περιουσία σας, η το Περιβάλλον.

Όταν οι καταναλωτές λόγω των οικονομικών δυσκολιών από την κρίση, στρέφουν σε “λύσεις” που συμβάλουν στην επιβάρυνση της ποιότητας του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, τότε τα αποτελέσματα θα δείχνουν αύξηση των κρουσμάτων άσθματος αλλά και χρόνιων ρινικών η πνευμονικών συμπτωμάτων. Οι επισημάνσεις σε άρθρα, Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω -Εξοικονομώ από την Επικίνδυνα Ρυπογόνο & Δαπανηρή Θέρμανση, αναφέρουν την ύπαρξη αυτών των προβλημάτων με τις σοβαρές επιπτώσεις που θα προκληθούν στην υγειά, την περιουσία, αλλά και στο περιβάλλον.

Ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια και στον Έβρο η εκδήλωση ενδιαφέροντος, σε Bio-Εφαρμογές με επαγγελματική απορρύπανση για Εξυγίανση  της “εσωτερικής επιμόλυνσης” ήταν αυξημένη, μιας και τα “αιωρούμενα ρυπογόνα μικροσωματίδια”, μαζί με την εσωτερική ανακυκλωνόμενη επιμόλυνση, επιβαρύναν τα χαλιά, τις υφασμάτινες ταπετσαρίες στα σαλόνια, τις κουρτίνες.

Όταν σε μια αγορά όπου όλοι “δείχνουν” ότι έχουν τις ίδιες υπηρεσίες, εμείς στην Savopoulos-Clean, επιμορφωνόμαστε συνεχώς , μελετάμε, επιβλέπουμε  και υλοποιούμε ‘‘ειδικευμένες μετρήσεις’’ δεικτών προσδιορισμού για ‘‘ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ποιότητα μιας ισορροπημένης καθαριότητας πριν και μετά τον Βιο-καθαρισμό, ώστε να επιτύχουμε την διαφορά μέσα από την υψηλότερη ικανοποίηση για τους πελάτες μας.

Με την υψηλή ποιότητα στις ολοκληρωμένες λύσεις παροχής υπηρεσιών, αναπτύσσουμε προγράμματα επαγγελματικής διαχείρισης, για μια Απόλυτα Ισορροπημένη Καθαριότητα και οικονομία με άμεσα αποτελέσματα.Τέτοιες Αποδοτικές Μέθοδοι Ελέγχου απαιτούνται και είναι σημαντικές, ειδικά όταν μπορούν να εντοπίζουν διάφορους παράγοντες, που βρίσκονται μέσα σε χαλιά,  μοκέτες, σαλόνια , στρώματα , όπου μπορούν να δημιουργήσουν κίνδυνους, στην υγειά, την περιουσία αλλά και το περιβάλλον.

Με την Πολλαπλή προσφορά μας για τον ‘‘έλεγχο’’ των  “αιωρούμενων ρυπογόνων μικροσωματιδίων” και την αποφυγή επιμόλυνσης του χώρου σας,  φροντίζουμε μέσα από τα προγράμματα των Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης , χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination), να ανταποκρινόμαστε  στις ανάγκες σας, είτε γιατί στον εσωτερικό χώρο υπάρχει “δυσαρμονία οσμών και αλλεργικού  φτερνίσματος”, είτε γιατί ο γιατρός σας ζήτησε ένα καθαρότερο και πιο υγιεινό περιβάλλον, για την εφαρμογή της χορηγηθείσας θεραπευτικής αγωγής.

 Τι συγκεντρώνονται μέσα στη οικιακή σκόνη;

Η έρευνα μας μέσα από την ενημέρωση και την εφαρμογή των Bio-καθαρισμών μας έδειξε πως,  ένα μεγάλο ποσοστό καταναλωτών αλλά και  ξενοδόχων θα προτιμούσαν για οικονομία να εφαρμόσουν την ασφαλή  ξηρή  μέθοδο πλυσίματος, (Utensil Care), αντί της αγοράς κάποιου φτηνού στρώματος η σαλονιού .

Στην Savopoulos-Clean  πρωταρχικός μας στόχος είναι η αφιέρωση, η υποχρέωση και η συνεχής υποστήριξη στις αρχικές ανησυχίες μας που προέρχονται  από τις ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή, ώστε μέσα από το δημιουργικό ποιοτικό άλμα για την κάλυψη των αναγκών μιας ποιοτικά αναβαθμισμένης καθαριότητας, να αποτελούν τις βάσεις μιας «Ασπίδας προστασίας» για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. 

Όταν στους εσωτερικούς χώρους έχει γίνει απεντόμωση η απλά έχετε ψεκάσει για έντομα ( κατσαρίδες , κουνούπια, κοριούς, μύγες, ακαρεα,κλπ)  πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή, διότι εκτός από τα περιττώματα τους και τα αποσυνθεμένα μέρη τους , δημιουργούν ένα επιβαρυμένο περιβάλλον με “εσωτερική επιμόλυνση”, ώστε να είναι μια από τις αιτίες στην πρόκληση αλλεργικού άσθματος.

Μέσα από το Εξειδικευμένο Πρόγραμμα, Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω – Εξοικονομώ, μπορείτε να απολαμβάνετε μια Πλήρη και Ολοκληρωμένη Υποστήριξη τους ,με επιμελημένες εφαρμογές μέτρων και στοιχειωδών κανόνων, για την τήρηση μιας αποτελεσματικής καθαριότητας με αποδοτικές και αποτελεσματικά βιώσιμες λύσεις.

Οι Οικονομικότερες Λύσεις του προγράμματος Ecofriendly House Cleaning Services της επαγγελματικής απορρύπανσης στα χαλιά σας, συμβάλουμουν με κέρδος το 50% ενός επαγγελματικού πλυσίματος, όταν τα χαλιά σας μπορούν να πλένονται (όταν δεν είναι λερωμένα) κάθε 2-3 χρόνια.

Πρέπει να λαμβάνετε πολύ σοβαρά τις Bio-Εφαρμογές με επαγγελματική απορρύπανση και Εξυγίανση χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination) ,των στομάτων ,των σαλονιών, των χαλιών, αλλά και την Εξυγίανση της “εσωτερικής επιμόλυνσης” στον αέρα των εσωτερικών χώρων, για μείωση των αιορούμενων “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων, αλλεργιογόνων περιττωμάτων ακαρεων.

Εμείς στην Savopoulos-Clean με την εφαρμοσμένη στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων, αναπτύσσουμε μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων, ώστε να σας  προσφέρουμε τις Οικονομικότερες  Λύσεις χωρίς εκπτώσεις, στην Υγεία σας, την Περιουσία σας, η το Περιβάλλον.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στις αναβαθμισμένες απαιτήσεις των Παρερχόμενων υπηρεσιών του The Green Purification Group για μια Ισορροπημένη Καθαριότητα. Στις Bio-εφαρμογές χρησιμοποιούμε το κατοχυρωμένο Συστήμα Υψηλής Ποιότητας Καθαρισμού και Εξυγίανσης του αέρα των εσωτερικών χώρων HealthWay EMF™(Enhanced Media Filtration), με την επαναστατική ζώνη εξουδετέρωσης μικροοργανισμών και τον χαρακτηρισμό Ιατρικής Συσκευής Τάξης ΙΙ από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ. Είναι πιστοποιημένο για τη δέσμευση σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 μικρών, ποσοστό μεγαλύτερο από ένα αντίστοιχο σύστημα HEPA, αποτελεί δε την πιο σημαντική εξέλιξη στα συστήματα καθαρισμού του αέρα τα τελευταία χρόνια θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’. Εξουδετερώνει: 98-100% ιούς, 98-100% βακτηρίδια , 94-100% μύκητες

 Το The Green Purification Group (TGPG) είναι μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων και μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξολοκλήρου η συμπληρώνοντας, σε Ξενοδοχεία, Καμπίνες Πλοίων, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Χώρους συνεδριάσεων, Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , (Hospitality) Γυμναστήρια, Παιδικούς σταθμούς, Επαγγελματικούς χώρους, Σπίτια, κ.λ.π.

Με το τμήμα της Greenest  και όλες τις Υπηρεσίες υποστήριξης της Klintec, δημιούργει επαναστατικές μεταβολές σε όλα τα επίπεδα της Αναγκαιότητας του After Sales Service, με την δημιουργία νέων καινοτόμων υπηρεσιών.

“Green Decontamination:” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης’’.pdf

 Με την Εφαρμοσμένη Στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων αναπτύσσουμε μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων, ώστε οι επαγγελματίες που παρέχουν εξοπλισμό,( χαλιά, σαλόνια, στρώματα) η παρέχουν υπηρεσίες ( Απεντομώσεις, Καθαρισμούς, Πλυντήρια-Στενοκαθαριστήρια) εκμεταλλευόμενοι  τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους πετυχαίνοντας  το πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά.

Στην Savopoulos-Clean επενδύουμε στην επιτόπια ενημέρωση των καταναλωτών  με τα δωρεάν -τεστ προσδιορισμού – ώστε να γνωρίζουν τι επιβάρυνση υπάρχει στο χώρο τους.

Έχουμε συνδέσει την ανάπτυξη των νέων καινοτόμων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, περιβαλλοντολογικού & υγειονομικού ενδιαφέροντος,  με την επαγγελματική συνεργασία του Επιστήμονα Διαγνώστη – Σύμβουλου.

Ο Δημήτρης Σαββόπουλος ως Τεχνολόγος Γεωπόνος ο ίδιος, αναζητά για τον Νομο του Εβρου, Νέους -Νέες Επιστήμονες , Επόπτες Δημόσιας Υγείας, Υγιεινολόγους, Περιβαλλοντολόγους, Μηχανικούς Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης – Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης, Τεχνολόγοι Περιβάλλοντος και Οικολογίας, Περιβαλλοντικής Φυσικής, που αναζητούν ”κάτι το διαφορετικό’’, με στόχο την Ενημέρωση, Διάγνωση Προβλημάτων.

Με τις ‘‘Επενδύσεις σε Ανθρώπινο Δυναμικό’’ μέσα από από τον θεσμό της χορηγίας (Sponsoring) , συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας, αλλά και στο να δημιουργηθούν επιπλέον Νέες θέσεις συνεργασίας, μια μικρή συμβολή ώστε. οι Επιστήμονες  να παραμείνουν στην Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους στο e-mail: info@savopoulos-clean.gr με πλήρη στοιχεία για τον Τομέας Αξιολόγησης & Επιλογής Συνεργατών , το πρόγραμμα του Θεσμού της Χορηγίας  ( Sponsoring ).

Savopoulos-Clean.gr

Σαββόπουλος Δημήτριος

Εμμ. Ρήγα 53, Ορεστιάδα

Τηλ. 25520 26719 ,  6932 234266

E-mail: info@savopoulos-clean.gr

Πηγή:Hygienichome.gr

 

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση