NEKTARIOS BASIAKOS SERVICES : Αναβαθμισμένες Επενδύσεις για μια Ισορροπημένη Καθαριότητα.

Η επιχείρηση Μπασιάκος με ιδρυτή τον Παναγιώτη  Ευαγγ. Μπασιάκο λειτουργεί από το 1970. Τα ηνία της επιχείρησης αναλαμβάνει ο Νεκτάριος Παν. Μπασιάκος τo 1996.

Με σκληρή δουλεία και όρεξη για ανάπτυξη, σχεδιασαμε το μέλλον της επιχείρησης και σε νέους τομείς, όπως τα συνεργεία καθαρισμού που ξεκίνησαν το 1999. Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την άρτια οργάνωση, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα, διατηρούμε μια άριστη συνεργασία με περισσότερους από 200 πελάτες οι οποίοι εξυπηρετούνται από 25 άτομα μόνιμο προσωπικό και έμπειρους συνεργάτες.

Η NEKTARIOS BASIAKOS SERVICES πρωτοπόρος πάντα, αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της με τα καινοτόμα τμήματα Bio-Εφαρμογών  Ecofriendly House Cleaning Services και τα εξειδικευμένα προγράμματα απορρύπανσης με Βιο-καθαρισμούς Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας, για την τήρηση της καθαριότητας στους εσωτερικούς χώρους.

Όταν σε μια αγορά όπου όλοι “δείχνουν” ότι έχουν τις ίδιες υπηρεσίες, εμείς στην NEKTARIOS BASIAKOS SERVICES επιμορφωνόμαστε συνεχώς , μελετάμε, επιβλέπουμε  και υλοποιούμε ώστε να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ποιότητα μιας ισορροπημένης καθαριότητας πριν και μετά τον Βιο-καθαρισμό, πετυχαίνοντας έτσι την διαφορά μέσα από την υψηλότερη ικανοποίηση για τους πελάτες μας.

Με την υψηλή ποιότητα στις ολοκληρωμένες λύσεις παροχής υπηρεσιών, αναπτύσσουμε προγράμματα επαγγελματικής διαχείρισης, για μια Απόλυτα Ισορροπημένη Καθαριότητα και οικονομία με άμεσα αποτελέσματα.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στις αναβαθμισμένες απαιτήσεις των Παρερχόμενων υπηρεσιών, με την επιτόπια ενημέρωση των καταναλωτών  και τα δωρεάν -τεστ προσδιορισμού – ώστε να γνωρίζουν τι επιβάρυνση υπάρχει στο χώρο τους.

Στις Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες Εξυγίανσης όλων των εσωτερικών χώρων , εντάσσονται και τα προγράμματα (Green Decontamination) χωρίς την χρήση χημικών , ως μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση, για ένα αρμονικά υγιεινό περιβάλλον με  μειωμένα  μικροβιακά φορτία, βακτηρίδια, μύκητες.

Η συνεχομένη ασφαλή φροντίδα, για την προστασία από τα περιττώματα των Ακάρεων. της οικιακής σκόνης και τα “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία” , μέσα από τον Bio-καθαρισμό με εξειδικευμένη απορρύπανση,( στρωμάτων-σαλονιών), για μια απόλυτα ισορροπημένη καθαριότητα και οικονομία με άμεσα αποτελέσματα.

“Green Services Home Solutions Cleaning.” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης

 

 

 

Νεκτάριος Μπασιάκος,
Αχιλλέως 21 , Λιβαδειά
Τ. 22610 20878
Κ. 6932 424868
www.basiakos.com
email:info@basiakos.com

Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=6601

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση