IASI …γιατί ο χώρος μας αξίζει το καλύτερο!

 IASI …γιατί ο χώρος μας αξίζει το καλύτερο!

  Η IASI  ιδρύθηκε το 2001, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, από στελέχη με εμπειρία στους χώρους Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, με σκοπό να προσφέρει Ολοκληρωμένες Επιστημονικές Λύσεις

Έχει αναπτύξει δυναμική παρουσία στην αγορά, στηριζόμενη στην εξειδίκευση των στελεχών της, με μια υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία.

Αναπτύσσει καινοτόμες και λειτουργικές λύσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, με προγράμματα υποστήριξης, που απευθύνονται σε όλους τους τομείς, σχεδιασμένα για να καλύπτουν όλο το εύρος, ανεξαρτήτως τύπου και κλίμακας μεγέθους.

 Η τεχνολογία που αναπτύσσει  είναι για να σας εξοικονομεί χρόνο – χρήμα, με καταγραφή και ανάλυση των προβλημάτων. Μαζί δε με τις  ευρείας κλίμακας υπηρεσίες υποστήριξης, είναι σε θέση να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά, με ολοκληρωμένες Επιστημονικές Λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

 Στην  IASI κάνουμε πράξη το  “IASI …γιατί ο χώρος μας αξίζει το καλύτερο!  

Η ανάγκη μέριμνας για την Υγεία, μέσα από τις Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος για μια αναβαθμισμένη ποιότητα του τρόπου ζωής, έχει σαν αποτέλεσμα την παροχή συμβουλών, με υιοθετημένες τις ανάλογες εναλλακτικές μεθόδους για την βελτιωμένη ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου.

Αναδεικνύουμε προγράμματα επαγγελματικής διαχείρισης σε επίπεδο υπηρεσιών, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής , μετά από Επιστημονική διάγνωση. 

Πρόκειται για ένα Επιχειρηματικό Σχέδιο που βασίζεται  στην  Ενδο-επιχειρηματικότητα και  στην δυνατότητα να αποκτά πρόσβαση σ’ ένα αξιόλογο μηχανισμό Υποστήριξης  της  Klintec, με στόχο  την Αναβάθμιση της Ποιότητας των Εσωτερικών Χώρων και την Προστασία του Περιβάλλοντος.

Ο  Αργύρης Χατζηεμμανουήλ  Υγιεινολόγος με ΜΒΑ, παρέχει την πλήρη υποστήριξη για ενημέρωση και διάγνωση προβλημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε όλα τα τμήματα, αλλά και την δυνατότητα  να συμμετέχει στην επιστημονική ομάδα του Green Mite Clean  

Οι βασικοί τομείς δραστηριότητας της IASI είναι οι εξής:

IASI -Βιο-Εφαρμογές :  Υπηρεσίες Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

1) Ως Υπεύθυνος Επιστήμονας και με άσκησης επαγγέλματος Καταπολέμησης Εντόμων και Τρωκτικών (βάση του Ν. 3919/2011) του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης , από 26/6/2009 έως 26/6/2014, IASI – Χατζηεμμανουήλ  Αργύριος του  Εμμανουήλ , ώστε όλες οι εργασίες   να συνοδεύονται με τη Γραπτή Δήλωση Εργασιών, βάσει  νομοθετικών απαιτήσεων και κανονισμών για Μυοκτονίες/ Απεντομώσεις / Απολυμάνσεις. 

Οι εφαρμογές γίνονται με  εξειδικευμένα σκευάσματα  τελευταίας τεχνολογίας, φιλικών προς τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τα ζώα.

2) Εφαρμόζουμε ασφαλείς μεθόδους αντιμετώπισης, με έμφαση στην αποτελεσματικότητα της σωστής προεργασίας, πριν από κάθε επιστημονική εφαρμογή  σε στρώματα, σαλόνια, μοκέτες και χαλιά στο χώρο σας, ώστε να χρησιμοποιούνται λιγότερα χημικά.

Για τα ακάρεα της εσωτερικής σκόνης (Dust mites) δεν χρησιμοποιούμε  χημικά σκευάσματα απώθησης η εξουδετέρωσης, γιατί γίνονται πιο ανθεκτικά και “επικίνδυνα επιθετικά” με αποτέλεσμα όταν υπάρξει ανάγκη επέμβασης, θα αναγκαστούμε να επέμβουμε με πολύ δραστικά χημικά.

Εκτός από τα ακάρεα της εσωτερικής σκόνης (Dust mites) με τα περιττώματα τους , την γύρη, το τρίχωμα της γάτας, για τις αλλεργίες και το άσθμα ευθύνονται και οι κατσαρίδες, οι κοριοί, το τρίχωμα του ποντικού.

Περιπτώσεις που πρέπει να αντιμετωπίζονται μόνο από ειδικούς επιστήμονες που κατέχουν την Νόμιμη Άδεια απ’ το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και δίδουν την δέουσα Βεβαίωση.

(Ενημερωτικό Υλικό για Επιμορφωτικά  Σεμινάρια – Απεντομώσεων – Μυοκτονιών – Απολυμάνσεων.).

Οι Νέες Καινοτόμες Υπηρεσίες που επιπλέων προσφέρουμε, η Επιστημονική μας κατάρτιση, η αγάπη για αυτό που κάνουμε αλλά και η ευαισθητοποίηση προς τις Περιβαλλοντικές Αλλαγές, μας δίνουν το πλεονέκτημα στο να Δημιουργούμε Υπεραξίες με υψηλότερη προστιθέμενη αξία για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα του Τρόπου Ζωής.

Η επισφράγιση των αποφάσεων μας , για  Επενδύσεις στις Νέες Αναδυόμενες Επιχειρηματικές  Δραστηριότητες που συνδέονται στενά με την Πράσινη ζήτηση, ήταν παρακολούθηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα,  Θεωρητικές και Πρακτικές Εφαρμογές στις Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις σε Κατοικημένους Χώρους.http://cleaningnews.gr/?p=3538

IASI – Bio-Καθαρισμοί : Facility Cleaning Services – Home Solutions.

Η IASI υποστηρίζεται από την Hygienic Home  αλλά και όλα τα τμήματα της  Klintec, με σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνογνωσία, ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, με Ποιοτικά Προσαρμοσμένες Βιο Εφαρμογές καθαρισμού και Απορρύπανσης , για την υγιεινή των χώρων που παραδίδονται προς χρήση.

Η Συνεργασία αυτή ολοκληρώνει το  “IASI …γιατί ο χώρος μας αξίζει το καλύτερο! ” Εμείς φροντίζουμε για να έχετε πάντα μια αναβαθμισμένη ποιότητα στους τρόπους καθαρισμού.

 Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών, βασίζεται στην ανάπτυξη των Διαμορφωμένων Προγραμμάτων, για Bio-εφαρμογές στην καθαριότητα:

●    Bio-καθαρισμός στρωμάτων, σαλονιών, μοκετών-χαλιών, επιτόπιου.

●    Επιτόπιο πλύσιμο στρωμάτων, σαλονιών, μοκετών-χαλιών, με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

●    Ημερήσια παροχή χρήσης  εξοπλισμού κατ’ οίκον.

●    Bio-καθαρισμός- αποθήκευση χαλιών και πλύσιμο κάθε 2 χρόνια**

         ** Όταν δεν έχουν λεκέδες

●      Εxtra Υπηρεσία για επισκευές χαλιών. **

●     Εξειδικευμένη αντιμετώπιση για το σκαθάρι που προσβάλει τα χαλιά από δέρμα και μαλλί αλλά και αντιμετώπιση από τον σκόρο*.

* Προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίζονται μόνο από ειδικούς επιστήμονες που κατέχουν την Νόμιμη Άδεια απ’ το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Επιμορφωτικά σεμινάρια για Bio-καθαρισμό και Πλύσιμο Στρωμάτων και Σαλονιών 10ος/2011.pdf 

IASI : Έργα Πρασίνου-Κηποτεχνίας

Μία δραστηριότητα με αντικείμενο την σύλληψη,  σχεδίαση,  πραγματοποίηση και διαχείριση του κήπου και άλλων κηποτεχνικών κατασκευών.

Η IASI συνεργάζεται με εκτεταμένο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών-επιστημόνων που καλύπτουν τεχνικά ολόκληρο το φάσμα των εργασιών.  

– Αναλαμβάνει την δημιουργία και συντήρηση έργων πρασίνου.

– Αναλαμβάνει τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων με φυτά εσωτερικού χώρου.

IASI Υγιεινή – Απολυμάνσεις: Νέες θέσεις συνεργασίας για Νέους Επιστήμονες 

Στην IASI   αναπτύσσουμε Νέες θέσεις Συνεργασίας , με Νέους -Νέες Ανώτατης – Ανώτερης Εκπαίδευσης, από 25 ετών με Φιλοδοξίες και Οργανωτικές Ικανότητες, Ομαδικό Πνεύμα Συνεργασίας, διάθεση για εργασία και Αυτοκίνητο.

Αν είσαι Υγιεινολόγος, Επόπτης Δημόσιας Υγιεινής, Γεωπόνος – Εντομολόγος, Μηχανικός Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης, Χημικός, Περιβαλλοντολόγος, τότε στείλε το βιογραφικό σου διότι στην  IASI Υγιεινή – Απολυμάνσεις, αξιολογούμε  προς  αξιοποίηση  για την πλαισίωση των τμημάτων, στελέχη σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδικη, Κιλκίς.

Αποστολή των βιογραφικών στο email στο  info@iasi.gr

Αργύρης Χατζηεμμανουήλ  .

 Υγιεινολόγος, ΜΒΑ

IASI Υγιεινή – Απολυμάνσεις

Ζαχ. Παπαντωνίου 6

54646, Θεσσαλονίκη

τηλ: +30 2310200408

κιν: +30 6948948098

φαξ: +30 2313045894

eMail: info@iasi.gr

Skype: iasi.gr

www.iasi.gr

www.facebook.com/iasi.gr

www.linkedin.com/companies/iasi

 Έντυπα  2012: IASI …γιατί ο χώρος μας αξίζει το καλύτερο! .ppt

Πηγή: Hygienic Home 

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση