Greenest: Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Παρασίτων & Υγιεινής.

Είναι γεγονός ότι η Klintec με το τμήμα της Greenest, δημιουργείσαι μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ,(P.C.S. Εφαρμοστές), σε επιχειρήσεις-εταιρείες Υπηρεσιών Ελέγχου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων & Υγιεινής.

Μέσα από τα άρθρα του Cleaning News.gr  προσπαθούμε να δώσουμε μια πληρέστερη ενημέρωση,   όπως πχ η Επέλαση… κοριών σε όλα τα «κοινωνικά επίπεδα», Προστατευτείτε από τους απρόσκλητους φίλους μας, διότι- η προστασία του περιβάλλοντος ξεκινά από τους εσωτερικούς χώρους.!!

Η Φιλοσοφία του Προγράμματος Greenest, ως μια Εναλλακτική και πιο Δημιουργικά Ελκυστική Επιλογή, έχει συνδέσει  ταυτόχρονα την θετική ανάπτυξη των πολλαπλών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, φιλικών προς το περιβάλλον, με την αξιολόγηση των πιο οικονομικών αλλά και ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού.

Η Klintec με την δημιουργία νέων καινοτόμων υπηρεσιών δημιούργησε επαναστατικές μεταβολές σε όλα τα επίπεδα της Αναγκαιότητας του After Sales Service, ξεκινώντας από την Πρωτοποριακή Υπηρεσία i-clean .Το τμήμα της Greenest μαζί με όλες τις Υπηρεσίες υποστήριξης της Klintec, των επιστημονικών ομάδων των Website-Portals GreenMiteClean.gr,- Υγειονομικού Ενδιαφέροντος- και GreenAndClean.gr -Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος,- είναι πιο κοντά έτσι ώστε, οι  επιχειρήσεις-εταιρείες Υπηρεσιών Ελέγχου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων & Υγιεινής, να έχουν τον αποδεκτά καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης των απρόσκλητων εισβολέων και όχι μόνο .

Χρησιμοποιούνται μέθοδοι προεργασίας με Bio-εφαρμογές επαγγελματικής απορρύπανσης, αναζωογόνησης και εξυγίανσης του χώρου, για  την αφαίρεση όλων των ρυπογόνων μικροβιακών φορτιών μαζί με τα περιττώματα των ακάρεων σκόνης (Dust Mite) αλλά και στην αφαίρεση μέρος των κοριών και των αβγών τους,- μείωση στο 1/3 περίπου,- από τα ινώδη υλικά (Στρώματα, Σαλόνια και Χαλιά-Μοκέτες), λείες επιφάνειες, ακόμα και μετά την καταπολέμηση, ώστε να αποφευχθεί η επιμόλυνση του χώρου με χρήση χημικών , ή με αλλεργιογόνους  μολυσματικούς παράγοντες, που δημιουργούν προβλήματα υγείας, άλλα και η μύωση του κόστους των επισκέψεων μαζί με την ταλαιπωρία.

Στην Klintec αγαπάμε τη δημιουργία, σεβόμαστε το κόστος του χρόνο και αναλύοντας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ιδανικές λύσεις ώστε να σας δίνουμε τις κατάλληλες συμβουλευτικές κατευθυντήριες γραμμές, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησής-εταιρείας ξεχωριστά ώστε να προσαρμόζουμε τις πλήρως αναπτυγμένες τεχνολογικά εφαρμογές που χρειάζεται.

Με την Εφαρμοσμένη Στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων αναπτύσσουμε μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, ώστε οι πελάτες μας εκμεταλλευόμενοι  τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους για αύξηση της κερδοφορία τους, πετυχαίνοντας  το πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά.

Με το πρόγραμμα Reciprocity = (.Αμοιβαιότητα + . Ανταποδοτικότητα) …. χτίζοντας γέφυρες με πελάτες και συνεργάτες.!!, έχει αναβαθμίσει την ανάπτυξη και υλοποίηση των πολυάριθμων συνεργασιών κύρους και ουσίας με εταιρείες του κλάδου, συμβάλλει στη διάχυση των πληροφοριών που αφορούν στις νέες τεχνολογίες, ώστε να μας δίνει το πλεονέκτημα της επιλογής του κατάλληλου πεδίου δράσης , αναλόγως των αναγκών σας,  συντελώντας δε καταλυτικά, στην αύξηση της ανταγωνιστικότητάς σας.

Το σύνολο των γνώσεών και των εμπειριών μας είναι στη διάθεσή σας.

Στην Klintec θα βρείτε τον αξιόπιστο συνεργάτη σας, τόσο κατά διάρκεια της ανάλυσης των αναγκών σας, όσο και μετά την υλοποίησή τους, στοχεύοντας σε μία Αμφίδρομη Επαγγελματική Μακροχρόνια Σχέση. Έτσι το τμήμα της Greenest είναι δίπλα και στους Νέους Επιστήμονες, με επιχειρηματικό πνεύμα  που θέλουν να Δημιουργήσουν μια Επιχείρηση με Καινοτόμες Επιχειρηματικές Δραστηριότητες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, στους τομείς των Υγειονομικών Εφαρμογών, με Μικρό Κόστος και Δωρεάν επιπλέον Ενημέρωση – Εκπαίδευση.

Πληροφορίες με email στο info@cleaningnews.gr,ή μπορείτε να καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

 Πηγή: http://cleaningnews.gr/greenest-ολοκληρ…τήριξη-περιβαλλο/

Περισσότερα Άρθρα

Αναβαθμίζεται η ποιότητα του ύπνου στα ξενοδοχεία.!!!!

Φιλοξενία σε Ενοικιαζόμενα Δωμάτια: Με ή Χωρίς Απεντόμωση – Μυοκτονία;

Πληγές «Υγειονομικής σημασίας» που έχουν εξαπλωθεί σε όλα τα «κοινωνικά επίπεδα».

Πρόληψη για την εσωτερική επιμόλυνση ως προτεραιότητα έναντι του ελέγχου.

(ΒΙΟΚΤΟΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ & ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ),

Bio – κτόνος στο σπίτι μας;

Οι “10 μισές αλήθειες” για την δήθεν ποιοτικά φθηνή καθαριότητα.

Εναλλακτικές Διαχειριστικές εφαρμογές ενός Εξελισσόμενου Εσωτερικού Περιβάλλοντος

Επιθετικά ‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ οι νέοι εισβολείς στα σπίτια μας.

 

 

 

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση