Green & Clean Disposal Program

    

   

Προάγοντας την καθαριότητα…

  ….βελτιώνουμε τον τρόπο ζωής! 

 

Ξεκινώντας το Σεπτέμβρη του 1989, με μικρά βήματα, έχουμε καταφέρει  να προσφέρουμε πολλά για σας χάριν σε σας.  

                                                   

 Σκοπός μας η συμβολή , μέσα από την επέκταση της Ενεργειακής και Περιβαλλοντολογικής συνείδησης , στην Αναβάθμιση της Ποιότητας του Τρόπου Ζωής, με περισσότερο χρόνο στις οικογένειες για μια εσωτερική αρμονία και ηρεμία

Στόχος μας η χρήση Εναλλακτικών Μεθόδων Καθαρισμού και Απορρύπανσης, ώστε να συμβάλλουμε στην Οικονομία από Ενεργειακές Σπατάλες αλλά και  στην Προστασία του Περιβάλλοντος 

 Νέα Πνοή στον Καθαρισμό των εσωτερικών χώρων με το πρωτοποριακό πρόγραμμα απόσυρσης για ανακύκλωση «Green & Clean Disposal Program»

Το Πρωτοποριακό πρόγραμμα απόσυρσης για ανακύκλωση «Green & Clean Disposal Program» της VgenisTrade φέρνει μια Καινούργια Πνοή με Εφαρμογές στους τομείς της Ποιοτικής Καθαριότητας και Υγιεινής των Εσωτερικών Χώρων.

Αποσύροντας τα μηχανήματα καθαρισμού παλιάς τεχνολογίας, σας Επιβραβεύουμε με το ανάλογο χρηματικό όφελος , από την απόκτηση ενός Καινούριου Συστήματος Kirby Sentria .

Απόλυτα Επαγγελματικό Σύστημα Βio-Εφαρμογών καθαρισμού, με πανίσχυρη ροή αέρα, δόνηση και αναρρόφηση στροβιλισμού, σύστημα φίλτρων HEPA 11 Filtration Micro Allergen Technology , για εκμηδενισμό ρύπων και βρωμιάς με “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”, περιττώματα ακάρεων, από στρώματα, σαλόνια, χαλιά, μοκέτες, κουρτίνες, κ.λ.π.

Ένα Σύστημα Φροντίδας Πολλαπλών Εφαρμογών, ‘‘Προηγμένης Τεχνολογικά Ενεργειακής Απόδοσης’’, με Έγκριση ‘‘Green Label’’ του CRI για Αφαίρεση Ρύπων, Συγκράτηση Σκόνης και Διατήρηση Εμφάνισης.

Τι κερδίζω με τη συμμετοχή μου στο Green & Clean Disposal Program;

Ενεργή Συμμετοχή, με το να στείλετε το email σας και πλήρη στοιχεία, για να λαμβάνετε ενημέρωση , με τις συνεχείς προσφορές ημέρας – μηνά του Baddy Program και τα Επιβραβευμένα επί πλέον οφέλη.   Για πληροφορίες μπορείτε να μας ζητήσετε με ένα email: info@kirby.gr η ένα fax στο 2104829400, η να καλέσετε στο τηλέφωνο 2104829839,  6932245887

Ενεργή Συμμετοχή στη Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής και Βοηθάτε για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα Διαβίωσης με την «απαλλαγή» από τα ρυπογόνα μηχάνημα καθαρισμού Παλιάς Τεχνολογίας που επιβαρύνουν το Περιβάλλον

Ενεργή Συμμετοχή στη μείωση της διάχυσης κόστους του παραγομένου έργου με αυξημένη απόδοση.   

Συμμετοχή στα Εξειδικευμένα Πρόγραμμα Green & Clean Facility Cleaning Services – 23% Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας, για Πλήρη Απορρύπανση και Εξυγίανση με Εξουδετέρωση μολυσματικών παραγόντων, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination)

 Συμμετοχή στα Εξειδικευμένα  προγράμματα του Clean Now -50% και του Deal Now με Όφελος 234 €, με τις Οικονομικότερες  Λύσεις , χωρίς εκπτώσεις στην Υγεία σας, την Περιουσία σας, η το Περιβάλλον.

Δωρεάν Παροχές με Επιτόπια Συμβουλευτική Υποστήριξη ενός Συμβούλου  Καθαριότητας( Cleaning-Advisors) , ώστε να υπάρξει αποτελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου, από την επίτευξη των άμεσων εφαρμογών για ισορροπημένη καθαριότητα, μιας και η Επαγγελματική Συνεργασία μαζί του έχει κριθεί Απαραίτητη .

1) Δωρεάν Συμβουλές Καθαρισμού, για την τήρηση της καθαρότητας μέσα από την πρωτοποριακή υπηρεσία i- Clean και Ποιοτικό Έλεγχο με το Test Προσδιορισμού με “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”,περιττώματα  ακάρεωνκαι βρωμιάς ,  σε στρώμα, σαλόνι, χαλί η μοκέτα, ακόμα και αν νομίζετε ότι το έχετε πλύνει .

2) Εκπαιδευτικά Παίζω & Μαθαίνω  και Δωρεάν Bio-καθαρισμό σε ένα παιδικό στρώμα.

3) Δωρεάν Bio-καθαρισμό σε ένα στρώμα, ένα χαλί η σε ένα σαλόνι, εντός 60ημερων από την Ημερομηνία Αγοράς

Προσοχή! Το Green & Clean Disposal  Program ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των δεσμευμένων αποθεμάτων για το  συγκεκριμένο πρόγραμμα. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα ενημερωθείτε από το επιτόπια ενημέρωση του Σύμβουλου Καθαριότητας.

 “Αυτό που μας κάνει ιδιαίτερους απέναντι στον ανταγωνισμό είναι η στρατηγική που ακολουθούμε.”

 “Ο πελάτης να είναι φίλος μας, ο Ανταγωνιστής Συνεργάτης και ο Συνεργάτης μας Οικογένειά μας.”

Στην VgenisTrade θα βρείτε τον Αξιόπιστο Συνεργάτη σας, με την προσφορά μιας  Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσιών, τόσο κατά διάρκεια της ανάλυσης των αναγκών σας, όσο και μετά την υλοποίησή τους, στοχεύοντας σε μία Αμφίδρομη Επαγγελματική Μακροχρόνια Σχέση. 

 ● Για πληροφορίες μπορείτε να μας ζητήσετε με ένα email: info@kirby.gr η ένα fax στο 2104829400, η να καλέσετε στο τηλέφωνο 2104829839,  6932245887 

Πηγή: Green & Clean,gr/ 

http://greenmiteclean.gr/,

     

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση