Climis Clean:Εναλλακτικές Μέθοδοι Διαχείρισης Καθαρισμού.

 

 Βελτιώστε και σεις την  Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου.

Η Climis Clean  δραστηριοποιείται με τις Εναλλακτικές Μεθόδους Διαχείρισης Καθαρισμού Χαλιών-Μοκετών , Σαλονιών και Στρωμάτων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξυπηρέτησης, για μια Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου.

Η Climis Clean  δημιουργήθηκε και ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 2008, με πολύ μεράκι, ενθουσιασμό και με γνώμονα την δημιουργία Νέων Καινοτόμων Υπηρεσιών, για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα του Τρόπου Ζωής.

Ευέλικτη καινοτομεί, στοχεύοντας πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, με υψηλά standard ποιότητας και αξιοπιστίας, πετυχαίνοντας την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών της, μέσα από την αναγνώριση της αξιόπιστης φιλικά επαγγελματικής της προσέγγισης  και σεβασμό στις προσδοκίες των αναγκών τους, λαμβάνοντας ως ηθική ανταμοιβή την ικανοποίησή τους.

Αναπτύσσει και εφαρμόζει εύχρηστες και καινοτόμους λύσεις Green Decontamination, μέσα από πρωτοποριακές μεθόδους του Bio-καθαρισμού,  ώστε να προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για το καλύτερο αποτέλεσμα ,υποστηριζόμενη από τον πιο σύγχρονο τεχνικό και μηχανολογικό εξοπλισμό .

Σκοπός της Climis Clean είναι, μέσα από τις Εναλλακτικές Μεθόδους Διαχείρισης Καθαρισμού , να βοηθήσει στην Αναβάθμιση της Ποιότητας του Τρόπου Ζωής, με περισσότερο χρόνο στις οικογένειες για μια εσωτερική αρμονία και ηρεμία.

Υπηρεσίες Climis Clean

 Green Services Factory Solutions : Η Climis Clean για τον Καθαρισμό – Φύλαξη Χαλιών & Μοκετών, σας εγγυάται τις παρεχόμενες υπηρεσίες, με γνώση την συνέπεια και σεβασμό στο χαλί μέσα απο την σημασία στη λεπτομέρεια για την ασφαλή περιποίηση που του αξίζει.

Luxury cleaning :Εξειδικευμένη μέθοδος Bio-καθαρισμού για χειροποίητα χαλιά 

Όλοι ξέρουμε ότι η Καθαριότητα είναι θέμα Υγείας , στην  Climis Clean  μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Bio-Carpet Care Factory Solutions,  πιστεύουμε ότι συμβάλουμε στο να μην μείνουν χαλιά στα σπίτια για οικονομία και μετά να υπάρξουν αλλά προβλήματα. (π.χ υγείας κλπ.)

Bio-Carpet Care : Εξειδικευμένη φροντίδα  συντήρησης χαλιών με Bio-καθαρισμό Απορρύπανση, Αναζωογόνηση, με την επιφανιοδραστική μέθοδο KlinActive, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination) αλλά και φύλαξη στους ιδιόκτητους χώρους μας, σχεδόν στο μισό κόστος.

Εxtra Υπηρεσίες

 Green & Clean Services-Home Solutions: Μέθοδοι Διαχείρισης για Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου, με Βio-Καθαρισμό – Απορρύπανση & Αναζωογόνηση, Στρωμάτων, Μοκετών και Σαλονιών.

Η Climis Clean με έναν σύγχρονο εξοπλισμό, παρέχει σήμερα, εξειδικευμένους Bio-καθαρισμούς Απορρύπανσης και Αναζωογόνησης για Φροντίδα και Συντήρηση στο χώρο σας .

Αρχίζοντας  με την επιφανιοδραστική μέθοδο  KlinActive, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination),  η οποία δρα με ασφάλεια και αξιοπιστία, γρήγορα και αποτελεσματικά, εξουδετερώνοντας “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία” βακτηρίδια, ιούς ,μύκητες, ( μούχλα), επιβλαβείς μικροοργανισμούς και συνεχίζει με τις Ασφαλείς  μεθόδους πλυσίματος Utensil Care σε μοκέτες και χαλιά ,σαλόνια στρώματα.

Η ανάγκη για περισσότερη άνεση σε ένα Καθαρό και Υγιεινό Περιβάλλον, με στόχο την σημαντικότερη Εξοικονόμηση Πόρων και Ενέργειας αλλά για Αντίστοιχη Μείωση Εξόδων, γίνεται διαρκώς μεγαλύτερη. Με την Ολοκληρωμένη Ενημέρωση του Cleaning Advisor  στην  ανάπτυξη των διαμορφωμένων προγραμμάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών του Green ServicesHome Solutions, μπορούμε να σας προσφέρουμε Ποιοτική Καθαριότητα με την Χαμηλότερη Επιβάρυνση. 

Με οικονομικά εναλλακτικές λύσεις αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, βάζει Νέες βάσεις έτσι ώστε να μπορεί μέσα από τις Μεθόδους Διαχείρισης , να βοηθήσει ανταποκρινόμενη στην επιτακτική ανάγκη για αναπροσαρμογή της συμβατικής καθαριότητας, όχι  μόνον για θέματα  αισθητικής αλλά Υγείας.

 Προγράμματα BioHousing Care:

Πρόγραμμα με έξυπνες λύσεις για μια απόλυτα Ισορροπημένη καθαριότητα και Οικονομία και επιπλέων  κέρδος, με την Υπηρεσία παροχής χρήσης κατ’ οίκον, για εξειδικευμένο καθαρισμό όλου του νοικοκυριού.

Εξειδικευμένο Special Πρόγραμμα με επιλογή ανά Τετράμηνο, για Φροντίδα και Συντήρησης χαλιών, Μοκετών, Στρωμάτων και Σαλονιών με Βio-Καθαρισμό – Απορρύπανση & Αναζωογόνηση στο χώρο σας, δίνοντας σας ένα  Extra κέρδος τον χωρίς επιπλέον επιβάρυνση ( Δωρεάν ) Βio-καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας.  

 

 

 

 Climis Clean 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΙΩΝ                                         

ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ  ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                                    

 ΤΗΛ:2386061285  

6948753127    

  climisclean@gmail.com

www.climisclean.gr

  Πηγή: Hygienic Home 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση