Υπηρεσίες υποστήριξης

2Greenest10Μεγαλώνετε;
                          Μεγαλώνουμε!

”Δημιουργούμε  στήριξη στις επιχειρήσεις-εταιρείες όλων των μεγεθών, ώστε να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες για να γίνουν πιο ανταγωνιστικές για την αύξηση της κερδοφορία τους, μέσα από την παροχή ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων λύσεων στους τομείς δραστηριοποίησης τους.

 Η σημασία της Αναγκαιότητας του After Sales Service          

Είναι γεγονός ότι η Klintec , στο Σημερινό Επιχειρηματικό Περιβάλλον και τη Νέα Βιομηχανική  Επανάσταση στο χώρο  της καθαριότητας, συνεχίζει να βοηθάει σημαντικά στην Αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας σε επιχειρήσεις του κλάδου.  

    Με τα πιο Υψηλά Standard ποιότητας και αξιοπιστίας, σε μια Πλήρη και  Ολοκληρωμένη Υποστήριξη, Επεκτείνετε Δυναμικά σε όλη τη Ελλάδα, Εγκαινιάζοντας Νέες Συνεργασίες.  Προτεραιότητά μας είναι να συνεχίσουμε να  παρέχουμε με την  Άριστη Επαγγελματική Συνεργασία μας, την πείρα και την τεχνογνωσία μας,  τις Τεκμηριωμένες Προτάσεις μας με προγράμματα και λύσεις στα εξειδικευμένα θέματα του καθαρισμού.   

  Μπορούμε γιατί…          

       …αξιοποιούμε ως Μοχλό ανάπτυξης την χρήση των σωστών ‘‘εργαλείων’’ στην Εφαρμοσμένη Στρατηγική. Συμπορευόμαστε των τεχνολογικών εξελίξεων και στηριζόμενοι στη συνεχώς αυξανόμενη τεχνογνωσία μας, βάζουμε θεμέλια στην υποδομή του μέλλοντος αναπτύσσοντας  Ολοκληρωμένες Λύσεις ώστε οι πελάτες μας να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους, πετυχαίνοντας  το  επιδιωκόμενο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά. Διατηρώντας την ουσιαστική επαφή με το χώρο των νέων τεχνολογιών, τους δίνεται η δυνατότητα να εκμεταλλεύονται στο έπακρον τις δυνατότητές του, για να ανταπεξέλθουν στον σημερινό ανταγωνισμό.          

Είμαστε μπροστά γιατί…

            … έχουμε την εμπειρία και κατέχουμε την Τεχνογνωσία της Λειτουργικότητας με την Βεβαιωμενη Επαγγελματική Κατάρτιση, αλλά και την Ποιοτικά Προσαρμοσμένη Εφαρμογή.   

       Στην Klintec αγαπάμε τη δημιουργία, σεβόμαστε το κόστος του χρόνο και αναλύοντας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ιδανικές λύσεις ώστε να σας δίνουμε τις κατάλληλες συμβουλευτικές κατευθυντήριες γραμμές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησή σας .  

   Αντιλαμβανόμαστε τις ιδιαίτερες ανάγκες  κάθε επιχείρησης-εταιρίας  ξεχωριστά ώστε να προσαρμόζουμε τις πλήρως αναπτυγμένες τεχνολογικά εφαρμογές που χρειάζεται. Τόσο η εμπειρία μας όσο και η γνώση μας, συνθέτουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, τέλεια προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας.  Η υλοποίηση των πολυάριθμων συνεργασιών, μας δίνει το πλεονέκτημα της επιλογής του κατάλληλου πεδίου δράσης , αναλόγως των αναγκών σας.   

       Η Klintec , βρισκόμενηπάντα στην αιχμή των εξελίξεων για τη δημιουργία νέων καινοτόμων υπηρεσιών, δημιούργησε τη  νέα Πρωτοποριακή Υπηρεσία i-clean με επαναστατικές μεταβολές σε όλα τα επίπεδα του After Sales Service.  

     Το βασικό χαρακτηριστικό της νέας υπηρεσίας i-clean που την καθιστά εντός της χώρας Πρωτοπόρο και Μοναδική στο είδος της, είναι η δομημένη οργάνωση με τα πλεονεκτήματα της έρευνας, της εμπειρίας, της τεχνογνωσίας και την λειτουργικότητα της Προσαρμοσμένης Εφαρμογής για τα Ελληνικά δεδομένα.    

  Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας γιατί…

    …διαθέτουμε τις Τεκμηριωμένες Προτάσεις και δίνουμε τις λύσεις. 

         Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τμήματα των  Συμβούλων  Καθαριότητας έχουν τη γνώση του τεχνολογικού περιβάλλοντος, με έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση γύρω από τις εξελίξεις, ώστε να  Εγγυάται την Αρίστη Επαγγελματική Συνεργασία με την επιχείρησής σας.     

    Η ανάπτυξη συνεργασιών κύρους και ουσίας από την εταιρεία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, συμβάλλει στη διάχυση των πληροφοριών που αφορούν στις νέες τεχνολογίες, συντελώντας καταλυτικά, στην αύξηση της ανταγωνιστικότητάς σας.       

Το σύνολο των γνώσεών και των εμπειριών μας είναι στη διάθεσή σας.                                                             

     Στην Klintec θα βρείτε τον αξιόπιστο συνεργάτη σας, τόσο κατά διάρκεια της ανάλυσης των αναγκών σας, όσο και μετά την υλοποίησή τους, στοχεύοντας σε μία Αμφίδρομη Επαγγελματική Μακροχρόνια Σχέση.         

 KlinTec        

   ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 46   
185 41 ΠΕΙΡΑΙΑΣ    

 Τηλ:2104829839  Emergency:6932245887                                                                                                                                                                                              

Πηγή:  Hygienic Home  

Σχετικά Άρθρα

Η Μούχλα προσελκύει τα ‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ στα σπίτια μας.

Επιθετικά ‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ οι νέοι εισβολείς στα σπίτια μας.

Αντιμετωπίζοντας το άκαρι της ψώρας σε μια σύγχρονη κοινωνία

Πρόληψη για την εσωτερική επιμόλυνση ως προτεραιότητα έναντι του ελέγχου.

Pillbugs και Sow bugs οι “ενοχλητικοί μετανάστες” στα σπίτια μας.

Επικίνδυνη αλλά και πολυδάπανη η επιμόλυνση των εσωτερικών χώρων

Οι “10 μισές αλήθειες” για την δήθεν ποιοτικά φθηνή καθαριότητα.

Νέα νομοθεσία για τις ηλεκτρικές σκούπες.

“Green & Bio Decontamination” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης

                                                  

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση