Με το «μυστικό» στη δύναμη του ατμού, θα μπορούσατε να νοιώθετε σίγουροι, για ένα σίγουρο καθάρισμα;

  Με το «μυστικό» στη δύναμη του ατμού, θα μπορούσατε να νοιώθετε σίγουροι, για ένα σίγουρο καθάρισμα;

  Συχνά διαβάζετε στο διαδίκτυο η σε διάφορες έντυπες διαφημίσεις, ότι το «μυστικό» του καθαρισμού με ατμό βρίσκεται στο συνδυασμό της εκτόξευσης οποιασδήποτε μορφής ατμού ,ακόμα και υπέρθερμου ατμού, με  πίεση (4-10 bar) και της θερμοκρασίας (μέχρι και 184,13οC).

    Επιπλέον δε ότι ο καθαρισμός με ατμό προσφέρει παράλληλη απολύμανση!!!. Είναι φιλικός προς το περιβάλλον εφόσον δε χρησιμοποιούνται χημικά και με χαμηλή κατανάλωση νερού.

    Η δύναμη του ατμού με τα εξαιρετικά αποτελέσματα ίσως να είναι η πλέον κατάλληλη μέθοδος στον καθαρισμό των  αρμών, δαπέδων, αλλά και για πολλούς στον  καθαρισμό & απολύμανση ειδών υγιεινής, τζαμιών, πλακιδίων, υαλοπινάκων, βιτρινών, καθρεπτών, κουζινών, φούρνων, πάγκων, ψυγείων, μηχανών παρασκευής τροφίμων, συσκευασίας, επεξεργασίας & κοπής τροφίμων, κομπρεσέρ ψυγείων, σώματα καλοριφέρ σάουνας, spa, πισίνων, αθλητικών εγκαταστάσεων, τοίχων, πλακόστρωτων χώρων, πεζοδρομίων. κτλ.,

   Για την δύναμη του ατμού, το τι μπορεί να προσφέρει στις λείες επιφάνειες, χωρίς όμως τις υπερβολές, μπορεί να το μάθεις όταν παρακολουθήσεις Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης στους τομείς Καθαρισμού Χωρών & Μεταφορικών  Μέσων  η και στους τομείς Καθαρισμού Χωρών Υψηλού Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, πάντα όμως σε λείες επιφάνειες.

   Όταν όμως παρακολουθήσεις Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης στους τομείς Καθαρισμού  Ταπήτων/Ταπετσαριών ( Ινωδών Επιφανειών) θα μάθεις ότι τον ατμό, θα τον χρησιμοποίηση ο Επαγγελματίας Καθαριστής Ταπήτων/Ταπετσαριών ( Ινωδών Επιφανειών),  μονό σε ειδικές περιπτώσεις εφαρμοσμένων μεθόδων στο Ταπητοκαθαριστήριο του και όχι στα σπίτια.

   Ο Επαγγελματίας Καθαριστής Ταπήτων/Ταπετσαριών ( Ινωδών Επιφανειών), ως προς το πλείστον έχει παρακολουθήσει ο ίδιος Προγράμματα Τεχνικού Ασφαλείας για υγιεινή και ασφάλεια.

    Αυτά διαβάζουν και οι καταναλωτές και αγοράζουν ατμοκαθαριστές για να χρησιμοποιήσουν το «μυστικό» του καθαρισμού με ατμό στα υφάσματα επίπλων, στα στρώματα η τις μοκέτες.

     Έτσι φτιάχνουν το ιδανικότερο περιβάλλον, για να αναπτυχθούν τα άκαρεα μαζί με όλους τους ‘‘μολυσματικούς παράγοντες’’ , χάριν της ιδανικής θερμοκρασίας και υγρασίας που τους χρειάζεται.

  Αποφεύγετε λοιπόν τις προτιμήσεις του ατμού γιατί, (το «μυστικό» του καθαρισμού με ατμό βρίσκεται στο συνδυασμό της εκτόξευσης του ατμού με υψηλή πίεση και της θερμοκρασίας μέχρι και 184,13ο C ), να είναι  ‘‘πολλαπλά πιο επικίνδυνο’’ όταν θα χρησιμοποιηθεί για……. 

   …Καθαρισμό & απολύμανση υφασμάτινων επίπλων, καθισμάτων, ταπετσαριών, κουρτινών και μοκετών….

   …Καθαρισμός, απολύμανση, από – παρασίτωση και εξουδετέρωση αλλεργιογόνων από στρώματα, μαξιλάρια και κρεβάτια……

   ……από σας με τον ατμοκαθαριστή που αγοράσατε, αλλά και από άτομα που προσφέρουν υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές , γιατί δεν έχουν παρακολουθήσει Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης στους τομείς Καθαρισμού  Ταπήτων/Ταπετσαριών ( Ινωδών Επιφανειών) αλλά μπορεί ακόμη και να μην  εξασκούν ‘’νόμιμα’’ το επάγγελμα, όπως αναφέρετε και στο Περίγραμμα για τον Καθαριστή Ταπήτων / Ταπετσαριών.

    Ένας επιπλέον λόγος, που κρίνεται απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία, με έναν Σύμβουλο Καθαριότητας, για την επίτευξη των άμεσων εφαρμογών στην αποτελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου.

    Εφ’ όσον εσείς κρίνετε ότι αξίζει τον κόπο και θέλετε να ενημερωθείτε, μπορείτε να καλέσετε το τηλέφωνο 2104829839.                                                                         

 ΙωάννηςΒγενής 

 Cleaning Advisor
Πηγή:  Hygienic Home .gr/blog/ 

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση