Αντιμετωπίστε τα ενδο-οικιακά αιωρούμενα μικροσωματίδια.

Ανακοινώσεις από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τα ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα αιωρούμενων σωματιδίων, ενώ ταυτόχρονα παρατηρήθηκε έντονη οσμή στον περιβάλλοντα αέρα και σημαντική μείωση της ορατότητας σύμφωνα δε πάντα με το ΥΠΕΚΑ,. Το φαινόμενο οφείλεται εκτός των άλλων και στην έντονα αυξημένη χρήση εστιών καύσης που χρησιμοποιούν ως καύσιμη ύλη βιομάζα, (χρήση τζακιών και ξυλόσομπες με ξύλα, μπριγκέτες, πέλλετ) όχι πάντοτε κατάλληλη για το σκοπό αυτό.

 Ο οικονομικές δυσκολίες της κρίσης, στρέφει τους καταναλωτές για την θέρμανση της κατοικίας τους, προς τα “φτηνά υλικά καύσης και τα παράγωγα τους  “ ως επιλογή για τις εστίες καύσης που «δεν τραβούν καλά», γεμίζοντας την αγαπημένη μας χειμωνιάτικη συνήθεια με ενοχές, αφού συμβάλει στην εκπομπή χιλιάδων επικίνδυνων μικροσωματιδίων, ρύπων με τοξικές παγίδες, επιβαρύνοντας την υγεία μας αλλά και το περιβάλλον.

Τα καυσαέρια όλων των παραπάνω, όταν δεν απάγονται (απομακρύνονται), έχουν ως αποτέλεσμα την εκπομπή σημαντικών ποσοτήτων μονοξειδίου του άνθρακα (CO), διοξειδίου του άνθρακα (CO2), διοξείδιο του θείου (SO2), οξείδια του αζώτου (NOx) και αιωρούμενων σωματιδίων. Ο συνδυασμός των ρυπαντών στον αέρα του σπιτιού μας, προκαλούν τρεις φορές υψηλότερη επιβάρυνση, συγκριτικά με τα επίπεδα ρυπαντών του εξωτερικού αέρα.

Σε προηγούμενο άρθρο, Απορρυπαίνω –Εξυγιαίνω -Εξοικονομώ από την Επικίνδυνα Ρυπογόνο & Δαπανηρή Θέρμανση, επισημαίναμε την ύπαρξη αυτών των προβλημάτων με τις σοβαρές επιπτώσεις που θα προκληθούν στην υγειά μας, την περιουσία μας, αλλά και στο περιβάλλον. Τα αποτελέσματα για την ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, δείχνουν επιβάρυνση με αύξηση των κρουσμάτων άσθματος αλλά και χρόνιων ρινικών η πνευμονικών συμπτωμάτων. κλπ

Ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια η εκδήλωση ενδιαφέροντος σε Bio-Εφαρμογές με επαγγελματική απορρύπανση για Εξυγίανση  της “εσωτερικής επιμόλυνσης” ήταν αυξημένη, μιας και τα “αιωρούμενα ρυπογόνα μικροσωματίδια”, μαζί με την εσωτερική ανακυκλωνόμενη επιμόλυνση, επιβαρύνουν τα χαλιά, τις υφασμάτινες ταπετσαρίες στα σαλόνια, τις κουρτίνες.

Με την Πολλαπλή προσφορά μας για τον ‘‘έλεγχο’’ των  “αιωρούμενων ρυπογόνων μικροσωματιδίων” και την αποφυγή επιμόλυνσης του χώρου σας,  φροντίζουμε μέσα από τα προγράμματα των Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης , χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination), να ανταποκρινόμαστε  στις ανάγκες σας, είτε γιατί στον εσωτερικό χώρο υπάρχει “δυσαρμονία οσμών και αλλεργικού  φτερνίσματος”, είτε γιατί ο γιατρός σας ζήτησε ένα καθαρότερο και πιο υγιεινό περιβάλλον, για την εφαρμογή της χορηγηθείσας θεραπευτικής αγωγής.

Για τις αναβαθμισμένες απαιτήσεις των Παρεχόμενων υπηρεσιών προέχει η διαδικασία της ‘’Περιβαλλοντικής Εξυγίανσης’’ .

Η Περιβαλλοντική εξυγίανση μειώνει τον αριθμό των βακτηρίων στον εσωτερικό αέρα σε ασφαλές επίπεδο, σύμφωνα με τα νομοθετικά όρια ή πρότυπα ή απαιτήσεις προστασίας της δημόσιας υγείας, για να μειώσετε τον κίνδυνο εξάπλωσης της μόλυνσης. Η διαδικασία της ‘’Περιβαλλοντικής Εξυγίανσης’’παρότι δεν αποτελεί μέθοδο απολύμανσης, χρησιμοποιείται επικουρικά (συμπληρωματικά) ως λύση ‘’φυσικής απομάκρυνσης’’ παθογόνων μικροοργανισμών από τον αέρα σε κλειστούς χώρους.

Ανάλογα με το μέγεθος του χώρου, για τον περιορισμό του κινδύνου αέριας μόλυνσης – επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους από τους αερομεταφερόμενους ρύπους βιολογικών παραγόντων , άλλα και για την  αποτροπή δημιουργίας κίνδυνου από αερομεταφερόμενη επιμόλυνση  σε εσωτερικούς χώρους επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, ή/και σε κατοικίες, χώρους διαβίωσης πολλών ατόμων , χρησιμοποιούνται μέθοδοι  «τριπλού φραγμού»  για την ολιστική αντιμετώπιση στην περιβαλλοντική υγιεινή τους.

Στα συμπληρωματικά μέτρα Πολλαπλής Θωράκισης, συμπεριλαμβάνονται και οι εξειδικευμένες τεχνολογίες πρόληψης μακροχρόνιας αποτελεσματικότητας, όπως η ‘’αόρατη προστατευτική ασπίδα’’  με το τείχος «Νανοπαγίδων» και την άδεια κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ., συμπεριλαμβανομένης και της ιοκτόνου δράσης του BIOPROTECT™ RTU έναντι του SARS-CoV-2.

Διατηρεί τις επιφάνειες απαλλαγμένες από επιβλαβείς ιούς, βακτήρια και μύκητες  μεταξύ των καθαρισμών ως προϊόν που δρα με Μηχανικό τρόπο εξουδετέρωσης ( BIOPROTECT RTU)  παρέχοντας αποτελεσματικότητα στη θανάτωση μικροβίων και στη μείωση των οσμών, για 60 έως και 90 ημέρες.

Το The Green Purification Group (TGPG) είναι μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων και μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξολοκλήρου η συμπληρώνοντας, σε Ξενοδοχεία, Καμπίνες Πλοίων, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Χώρους συνεδριάσεων, Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , (Hospitality) Γυμναστήρια, Παιδικούς σταθμούς, Επαγγελματικούς χώρους, Σπίτια, κ.λ.π.

Με την εφαρμοσμένη στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων, αναπτύσσουμε μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων, ώστε να σας  προσφέρουμε τις Οικονομικότερες  Λύσεις χωρίς εκπτώσεις, στην Υγεία σας, την Περιουσία σας, η το Περιβάλλον.

● Πληροφορίες μπορείτε να μας ζητήσετε με ένα email στο info@klintec.gr η να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

 Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγήhttp://hygienichome.gr/%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%82-bio-%CE%B5%CE%BE%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/green-decontamination/

Σχετικά Άρθρα

Φροντίδα με σωστή συντήρηση των στρωμάτων.

Οι 10 +1 λόγοι μείωσης – αποφυγής αλλεργιών με την καθαριότητα.

Οι “10 μισές αλήθειες” για την δήθεν ποιοτικά φθηνή καθαριότητα.

Η Επικινδυνότητα της επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους .

Οι Βιο-επιδράσεις της ‘‘ανεξέλεγκτης προαγωγής ’’ βιοκτόνων στους εσωτερικούς χώρους.

Καθαριότητα και Υγιεινή στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Αντενδείξεις εφαρμογών με αλληλεπιδράσεις ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων.

Green and Clean Rooms

Όχι πανικός και ερασιτεχνισμοί με κοριούς και ψώρα.

Όταν οι κοριοί ……ξανάρχονται !!

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση