“Cleaning System Business”

“Cleaning System Business”

Cleaning-Advisors: Πρωτοποριακό Συμβόλαιο Συνεργασίας με πρόγραμμα After Sales Service.

Όταν Ανησυχία και Απογοήτευση, συναισθήματα που κυριαρχούν στην αγορά, με καταιγισμό πληροφοριών Αρνητικού Κλίματος είναι τόσο ισχυρά και μεγάλα , ώστε να έχουμε έναν επί πλέον λόγο για την ‘‘βοήθεια’’ ενός Αξιόπιστου Συνεργάτη. 

 Η επιχειρηματική επιβίωση , αλλά πολύ περισσότερο η Αναγκαιότητα της Επιχειρηματικής Επιτυχίας, μέσα από την Επίτευξη Αμέσων Εφαρμογών στην αποτελεσματική διαχείριση, καθιστούν την Επαγγελματική Συνεργασία με έναν Σύμβουλο Καθαριότητας Απαραίτητη.

Έναν Αξιόπιστο Συνεργάτη, με την προσφορά μιας Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσιών, τόσο κατά διάρκεια της ανάλυσης των αναγκών σας, όσο και μετά την υλοποίησή τους, στοχεύοντας σε μία Αμφίδρομη Επαγγελματική Μακροχρόνια Σχέση.

 «Σημασία δεν έχει τι και που συμβαίνει, αλλά ο τρόπος που το αντιμετωπίζουμε».

Αυτή η πεποίθηση μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο και να κάνουμε ότι χρειάζεται προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία την κατάσταση και να προετοιμαστούμε για την επόμενη μέρα, όποια και αν είναι αυτή.

• Υπάρχουν ενέργειες προσαρμογής στις νέες συνθήκες, θωράκισης των πελατών.

• Υπάρχουν τρόποι για να αυξήσουμε τον ‘‘μέσο όρο’’, ανά πελάτη .

 • Υπάρχουν ιδέες με πρακτικούς τρόπους, για βελτιστοποίηση και αύξηση με τους ιδίους πελάτες.

• Υπάρχουν τρόποι προσέγγισης νέων πελατών.

 • Υπάρχουν ευκαιρίες επικοινωνίας με τους πελάτες σας με θετική αντιμετώπιση.

Υπάρχουν κινήσεις που μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση !

 Αντιμετωπίστε αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα με αισιοδοξία, δυναμικότητα και κινητικότητα, για να εξουδετερώσετε όσα περισσότερα ‘‘εμπόδια’’ και δυσκολίες αντιμετωπίζετε.

 Πάντα υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος – ισως ο δικός μας ρόλος να είναι ακριβώς αυτός, Ανακαλύψτε τον – ελάτε να τον βρούμε μαζί !

« Ένας Πελάτης Συν(+¹) Κανένας Χαμένος» γιατί σήμερα έχει λήψη αυτή η «πολυτέλεια».

Ένα είναι σίγουρο : Μέχρι σήμερα δεν έχετε φτάσει στο ανώτατο σημείο αξιοποίησης όλων των δυνάμεων που έχετε. Αυτό σημαίνει πως Υπάρχουν Περιθώρια που πρέπει να τα Αξιοποιήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο.

● Η Προαγωγή της Καθαριότητας και Υγιεινής αλλά και το Περιβάλλον, απαιτούν την ανάπτυξη μιας Πολυτομεακής Δράσης με κοινό στόχο. Είναι γεγονός ότι στο Σημερινό Επιχειρηματικό Περιβάλλον και τη Νέα Βιομηχανική Επανάσταση στο χώρο της καθαριότητας, η Ενδο-επιχειρηματικότητα αναδυκνείεται ως μοχλός ανάπτυξης των Νέων Καινοτόμων Τμημάτων.

● Έχει Ελαχιστοποιημένο Επιχειρηματικό Κίνδυνο καθώς έρευνα, μελέτη, προετοιμασία και πρόσβαση σε ένα αξιόλογο μηχανισμό στήριξης, αποτελούν ένα αναπόσπαστο τμήμα Ανέλιξης για την Επίτευξη κάθε Φιλόδοξου Στόχου, σε επιχειρήσεις-εταιρίες καθαρισμού χαλιών και ινωδών επιφανειών.

● Πρωτοπορούμε με Νέας Γενιάς Καινοτόμες Προτάσεις , βασιζόμενες στο προγράμμα του Green and Clean και τους δύο πρωτότυπους μηχανισμούς στήριξης που διασφαλίζουν μια επιτυχημένη ανάπτυξη με:

 ● Διείσδυση σε νέους τομείς της αγοράς.

● Θωράκιση των πελατών.

● Βελτίωση των σχέσεων με τους πελάτες.

● Αύξηση των πωλήσεων.

● Μείωση των λειτουργικών εξόδων.

Σκεφτείτε πόσα χρήματα χάνετε κάθε μέρα και κάντε τώρα την κίνηση.

Ανακαλύψτε και εσείς τα πλεονεκτήματα που σας παρέχουμε και ελάτε να δουλέψουμε μαζί, πρακτικά, ενεργητικά, αισιόδοξα και οργανωμένα για να πετύχουμε τους στόχους που χρειάζεται η επιχείρηση σας, για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της, μέσα στις συνθήκες που διανύουμε.

Έχουμε την εμπειρία και τον χρόνο, τα εργαλεία με την γνώση και το ‘‘μεράκι’’ , το ενδιαφέρον και την αισιοδοξία, έχουμε όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσουμε τζίρο και κέρδη για σας , ώστε να έχουμε τα ανταποδοτικά οφέλη για μας.

Οι σωστές αποφάσεις φέρνουν την Επιτυχία του Συν1 και όχι τα ‘‘πολλά χρήματα’’ !

 Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2104829839 για να δούμε όλα τα θέματα σας με όλες τις λεπτομέρειες από κοντά, γιατί κάθε επιχείρηση – εταιρεία στην Βιομηχανία Καθαρισμού Χαλιών και Ινωδών Επιφανειών, χρειάζεται τον δικό της τρόπο αντιμετώπισης ξεχωριστά για κάθε τμήμα – τομέα.

 
Πληροφορίες στο τηλ : 2104829839  
ή στο FAX: 2104829400
 
 
 
 
 

 

Με εκτίμηση
Βγενής Ιωάννης
Hygienic Home

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση