Οικονομία με χειμωνιάτικη φροντίδα στο στρωμένο σπίτι με χαλιά.

Hygienic Home: Ένα Δίκτυο Υπηρεσιών για την  Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε Πανελλαδικό Επίπεδο

Οικονομία με χειμωνιάτικη φροντίδα στο στρωμένο σπίτι με χαλιά.  

 Ένα στρωμένο σπίτι έχει περισσότερη ζεστασιά ώστε να κάνετε οικονομία στο ρεύμα και στο πετρέλαιο.

  Βγάλτε τα χαλιά και τις μοκέτες από τις  ‘‘κρυψώνες – σεντούκια’’ η ζητήστε τα  από τον Επαγγελματία καθαριστή σας , ώστε να μετατρέψατε το στρωμένο χειμωνιάτικο σπίτι σας, ένα μέσο οικονομίας στις αυξήσεις του πετρέλαιο και του ρεύματος.

  Τα χαλιά, υφάσματα των σαλονιών αλλά και τα βαριά υφάσματα των κουρτινών κρατούν περισσότερη ζεστασιά και σε συνδυασμό με το Dizain σχεδίων-χρωμάτων. Επιπλέον θα συμβάλουν στην σπιτική αρμονία, μιας και οι έξοδοι έχουν αντικαταστεί με τις ανταλλασσόμενες οικονομικά φιλικές συγκεντρώσεις.    

  Αν μέχρι σήμερα είχατε την αίσθηση πως το στρωμένο χειμωνιάτικο σπίτι με χαλιά, μοκέτες δεν είναι τόσο καθαρό όσο θα θέλατε, σε κάποιο βαθμό έχετε δίκιο,μπορείτε από τώρα να το ξεχάσετε.  Δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα, ότι  τα χαλιά στον εσωτερικό περιβάλλοντα χώρο, έχουν ένα πολύ σημαντικό και θετικό ρόλο στην διατήρηση της αρμονίας. 

  Η απορροφητικότητα των ήχων θα δημιουργεί μια πιο ήρεμη, ελεγχόμενη και ειρηνική ατμόσφαιρα και θα συμβάλλει θετικά με την συμμετοχική του αξία ως μόνωση στη μείωση του ενεργειακού κόστους,  μεγιστοποιώντας την θερμή αίσθηση του δωματίου.

Η μοναδική δυνατότητα του χαλιού να παγιδεύει και να συγκρατεί σκόνη και χώμα, συμβάλει στο να διατηρείτε περισσότερο καθαρή η εμφάνιση των επιφανειών και να ελαχιστοποιεί τις προσπάθειες συντήρησης του. Έτσι χάριν αυτής της δυνατότητας, η συμμετοχική του αξία, συμβάλλει σημαντικά και στην υγεία, αφού  ελαχιστοποιεί την αιρούμενη σκόνη που κυκλοφορεί στον εσωτερικό αέρα.

  Η οικονομία με την χειμωνιάτικη φροντίδα στο στρωμένο σπίτι με χαλιά, ολοκληρώνεται με την σωστή  συντήρηση τους. Η αφαίρεση της σκόνης, χωρίς να ανακυκλώνεται, αλλά  και η μείωση όλων των “ρυπογόνων μολυσματικών παραγόντων με τα τοξικά τους προϊόντα”, ολοκληρώνουν τον κύκλο για ένα καθαρό εσωτερικό περιβάλλον. 

Μερικές Έξυπνες λύσεις  για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό όλο το χειμώνα:
1. Ανοίξτε το σπίτι να αεριστεί καλά τις ηλιόλουστες μέρες του χειμώνα, ως προς το πλείστον  ξηρές , με κλειστές τις κουρτίνες ώστε να λειτουργήσουν ως φίλτρα  από την εξωτερική  σκόνη.

2. Το σκούπισμα στα χαλιά η τις μοκέτες, τα σαλόνια, τα στρώματα, τις κουρτίνες αλλά και Air-condition , τηλεόραση και Computer , είναι απαραίτητο. Αν διαθέτετε τέτοιο σύστημα  συντήρησης με μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας, (675 watt) , Έγκριση “Green Label” του CRI για Αφαίρεση Ρύπων, Συγκράτηση Σκόνης και Διατήρηση Εμφάνισης και όχι υποτίθεται ότι το κάνει, εφαρμόστε το πρόγραμμα φροντίδας η ρωτήστε μας στο 2104829839 για άλλες εφαρμογές .

                  Παλαιοτέρα Άρθρα ……,,,..ζήστε στο σπίτι σας !

Αν δεν διαθέτετε τέτοιο σύστημα  συντήρησης, μην προβληματίζεστε αλλά πολύ περισσότερο μην πανικοβάλλεστε.

  Η Hygienic Homeαναπτύσσει  σε Πανελλαδικό Επίπεδο, ένα συνεργαζομενο δίκτυο πολυτομεακής  δράσης ενός κοινού στόχου, με παροχές υπηρεσιών υψηλού επιπέδου , υποστηριζόμενο από την ανάπτυξη διαμορφωμένων προγραμμάτων, έχοντας σαν στόχο την προώθηση της καλύτερης διασφάλισης των συνθηκών σε Καθαριότητα και Υγιεινή των εσωτερικών χωρών , για ένα υγιεινό τρόπο ζωής .

 

  Η Προαγωγή της καθαριότητας και υγιεινής, είναι μια μεγάλη και κρίσιμη πρόκληση για το εσωτερικό αλλά και εξωτερικό περιβάλλον, για τις παρούσες αλλά και για τις επόμενες γενιές.

Η Hygienic Home βρισκόμενη πάντα στην αιχμή των εξελίξεων ,ανάπτυσει και  δημιουργεί νέες καινοτόμες υπηρεσίες ,διαμορφώνοντας μια Νέα Κουλτούρα για την καθαριότητα, την Ενέργεια και το Περιβάλλον, υποστηρίζοντας το πρόγραμμα Green&Clean της Klintec.

Στόχος μας είναι, η επίτευξη της συμβολής μας στην ενθάρρυνση και καλλιέργεια για επέκταση της  Ενεργειακής και Περιβαλλοντολογικής Συνείδησης, ώστε αναπτυχθεί  η έννοιας του Green Services, για μια βιώσιμη ανάπτυξη με περιβαλλοντική προστασία.

 Όταν η Καθαριότητα είναι θέμα Υγείας ..

 …. στην Hygienic Home μέσα από τα πρωτοποριακά πρόγραμμα του Green Services Home  Solutions, πιστεύουμε ότι συμβάλουμε στην καθαριότητα των νοικοκυριών, με την χαμηλότερη επιβάρυνση για την  καλύτερη ποιότητα .

 Όταν η συμβατική καθαριότητα, που μέχρι τώρα γνωρίζατε είναι παρελθόν, δημιουργείται Επιτακτική Ανάγκη για την επίτευξη άμεσων εφαρμογών στην αποτελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου και καθιστούν απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία, με έναν Σύμβουλο Καθαριότητας. 

Green Home: Έξυπνες λύσεις , για μια απόλυτα ισορροπημένη καθαριότητα και οικονομία, με :

  • την  Επαγγελματική Υπηρεσία κατ’ οίκον, για έναν  εξειδικευμένο επαγγελματικό Βio-καθαρισμό μοκετών- χαλιών, σαλονιών και  στρωμάτων,
  • την Υπηρεσία παροχής χρήσης κατ’ οίκον, ενός συστήματος φροντίδας, για εξειδικευμένο καθαρισμό όλου του νοικοκυριού.
  • την απόσυρση και αντικατάσταση της  ρυπογόνου σκούπας σας με ένα πλήρες σύστημα φροντίδας εσωτερικών χωρών, για μια αναβαθμισμένη ποιότητα διαβίωσης.

 

  

  

 

 

Ιωάννης Βγενής
 Cleaning Advisor

Τηλέφωνο: 210 4829839
Φαξ: 210 4829400
e-mail:
info@hygienichome.gr

Hygienic Home    

  

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση