Νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων για Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις σε Κατοικημένους Χώρους

Νέος κύκλος  εκπαιδευτικών σεμιναρίων για Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις σε Κατοικημένους Χώρους

Η μεγάλη συμμετοχή συνέβαλε στην επιτυχία του νέου κύκλου  σεμιναρίων σε «Θεωρητικές και Πρακτικές Εφαρμογές στις Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις σε Κατοικημένους Χώρους», που ξεκίνησε ο  Γεωπονικός Σύλλογος Μακεδονίας – Θράκης και πραγματοποιήθηκε 9-10-11 Δεκεμβρίου 2011   στη Θεσσαλονίκη, στους χώρους της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

«Εφαρμογές στο αστικό και το περιαστικό περιβάλλον – Σημασία για τη Δημόσια Υγεία»

 Εκτός των άλλων επισημάνθηκε δε ότι, για τις αλλεργίες και το άσθμα αιτίες δεν είναι μόνο τα ακάρεα της εσωτερικής σκόνης (Dust mites) με τα περιττώματα τους , η γύρη, το τρίχωμα της γάτας, αλλά και οι κατσαρίδες, οι κοριοί, το τρίχωμα του ποντικού.  κλπ.

 Περιπτώσεις που πρέπει να αντιμετωπίζονται μόνο από επιστήμονες που έχουν άδεια και όχι από τον κάθε ένα “εκπαιδευμένο” των εταιριών που πουλούν μηχανήματα, σκευάσματα η παρέχουν υπηρεσίες. 

Έγινε αναλυτική ενημέρωση για τις μεθόδους αντιμετώπισης, με έμφαση στην αποτελεσματικότητα της σωστής προεργασίας ώστε να χρησιμοποιούνται λιγότερα χημικά. Με ειδική αναφορά για τα ακάρεα της εσωτερικής σκόνης (Dust mites) ώστε να αποφεύγονται χημικά σκευάσματα απώθησης η εξουδετέρωσης όταν δεν χρειάζεται, γιατί γίνονται πιο ανθεκτικά και “επικίνδυνα επιθετικά” με αποτέλεσμα όταν υπάρξει ανάγκη επέμβασης, να επεμβαίνουμε με πολύ δραστικά χημικά.

Δείτε… Ενημερωτικό Υλικό προεργασίας για Επιμορφωτικά  Σεμινάρια – Απεντομώσεων – Μυοκτονιών – Απολυμάνσεων.

Επισημάνθηκε ότι οι τελικοί καταναλωτές στις μέρες μας έχουν γίνει ιδιαίτερα απαιτητικοί, καθώς οι τομείς των Υγειονομικών Εφαρμογών,  δεν είναι μόνο  “σημεία παροχής υπηρεσιών”, αλλά και παροχής συμβουλών αναβάθμισης της ποιότητας του τρόπου ζωής, για ένα καλύτερο και υγιέστερο εσωτερικό περιβάλλον.

Δόθηκε μεγάλη έμφαση για την ανάγκη μέριμνας για Επιστημονική διάγνωση των προβλημάτων που ανακύπτουν,  ώστε να καθιστούν Απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία με έναν Επιστήμονα Διαγνώστη – Σύμβουλο, ώστε να μπορεί να ακούσει τα  προβλήματά των τελικών καταναλωτών και συμβουλεύοντας τους, μέσα από τον επαγγελματισμό και την σιγουριά της ανθρώπινης επαφής, να τους προτείνει επιστημονικές λύσεις.

Οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για την Κινητήρια Δύναμη του Επιστήμονα Διαγνώστη – Συμβούλου (Cleaning Advisor), η οποία μέσα από τον θεσμό της χορηγίας (Sponsoring) , συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας, αλλά και στο να δημιουργηθούν επιπλέον Νέες θέσεις συνεργασίας.

Έντονο ενδιαφέρον για νέες συνεργασίες εκδηλώθηκε και κατά την διάρκεια των σεμιναρίων από τους συμμετέχοντες.

Δείτε Περισσότερα…. Καινοτόμες Επιχειρηματικές  Δραστηριότητες-.pdf

●  Για την επιστημονική σας  ενημέρωση επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα  2108675640  

● Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839 , 6932245887   

Πηγή: Green Mite Clean

 

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση