Νέοι Τομείς για Επιχειρηματικές Δραστηριότητες

Ενημέρωση από την KlinTec για τις Εναλλακτικές Μεθόδους Επαγγελματικής Απορρύπανσης, όπου μαζί  με την ανάπτυξη των Νέων Καινοτόμων Επιχειρησιακών Ευκαιριών, μπορούν να δώσουν οικονομικότερες λύσεις στον καθαρισμό των ινωδών επιφανειών ( χαλιών- μοκετών ), με στόχο στην προστασία της Υγείας, της Περιουσίας αλλά και του Περιβάλλοντος.

Η Ενημέρωση έγινε στις κτηριακές εγκαταστάσεις της Deltacarpetservices με αποδεκτές Επιστήμονες οι οποίοι βλέπουν Επενδύσεις σε Νέους Τομείς μιας Αναδυόμενης Επιχειρηματικής Δραστηριότητας, με καινοτόμα πεδία που δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί, για υψηλού επιπέδου ανταγωνιστικές οικονομικά υπηρεσίες καθαρισμού χαλιών.

Έγινε ενημέρωση με εκτεταμένη αναφορά, στην σημασία της αποτελεσματικότητας για την ποιότητα στον καθαρισμό, πριν από κάθε εφαρμογή σε χαλιά.  Μια κοινωνική προσφορά στην Ανθρώπινη Ευαισθησία , για  Ασφαλή Υγιεινή και Διαφάνεια στον έλεγχο Εφαρμοστικότητας, με στόχο τη βελτιωμένη προστασία της κοινωνικής ευεξίας και υγείας των  καταναλωτών.

Multi Dust Cleaning Machine For Precious Rugs:
Μια τεχνολογικά Καινοτόμος Πατέντα σε ένα Εξειδικευμένο σύστημα για υψηλή ποιότητα επαγγελματικής απορρύπανσης, με ταλαντωτικές δονήσεις και λανάρισμα των ινών για αναζωογόνηση των.

Το Εξειδικευμένο σύστημα για το υποχρεωτικά πρωταρχικό στάδιο προεργασίας ενός επαγγελματικού πλυσίματος, ακόμα και στα ‘‘πιο δύσκολα’’ και ευαίσθητα χαλιά.

Η απομάκρυνση των ‘‘ρυπογόνων μολυσματικών παραγόντων ’’ μαζί με σκόνη και άμμο που έχουν διεισδύσει στο βάθος του πέλους των χαλιών, προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο χαλί, στην υγεία με την μείωση της “εσωτερικής επιμόλυνσης” αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος.
http://www.youtube.com/watch?v=lwQX5UeP8Is

Multi System Packing Machine: Εξειδικευμένο υπερσύγχρονο σύστημα επαγγελματικής συσκευασίας και περιποίησης χαλιών, με αυτόματο ηλεκτρονικό μέτρημα διαστάσεων και καινοτόμες εφαρμογές στο αμπαλάζ συσκευασίας, με οικονομία για εύκολη και ασφαλή αποθήκευση.

Επενδύσεις για τον καθαρισμό χαλιών με ανταγωνιστική οικονομία σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, είναι το κλειδί που θα μπορεί να δώσει ανάπτυξη μελλοντικά στις επιχειρήσεις -εταιρίες με νέες θέσεις εργασίας για μείωση της ανεργίας.

Εμείς μέσα από το cleaningnews.gr θα υποστηρίζουμε την ανάπτυξη τέτοιων  συνεργασιών, ενεργή  δε συμβολή για ενημέρωση μπορούν να προσφέρουν και ομοσπονδίες, σύλλογοι, με μια αναδημοσίευση , ένα e-mail κ.λ.π

Πληροφορίες ζητήσετε μας στο email info@klintec.gr με πλήρη στοιχεία, η καλεστε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή: http://tapitokatharistes.net/vidarticle/νέοι-τομείς-για-επιχειρηματικές-δραστηριότητες

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση