Νέες Θέσεις Συνεργασίας από την Єvgenikos Group

Νέες Θέσεις Συνεργασίας από την Єvgenikos Group  

Καινοτόμες επιχειρηματικές ευκαιρίες με δυνατότητες σταδιοδρομίας για στελέχη, στον Ν. Αττικής. 

 Η Єvgenikos Group πρωτοπορεί, με τις καινοτόμες επιχειρηματικές προτάσεις Χωρίς Κεφάλαιο!!! για Νέους Επιστήμονες , δίνοντας τους την δυνατότητα , μέσα από τον Θεσμό του Συμβούλου Καθαριότητας, να  μετατρέπουν την Προαγωγή της Καθαριότητας και Υγιεινής,  από μια σημαντική επιχειρηματική ικανότητα, σε μια Μοναδική Εμπειρία Αναβάθμισης στην Ποιότητα του Τρόπου Ζωής. 

    Απευθυνόμαστε  σε Νέους -Νέες  με επιχειρηματικό πνεύμα, που ψάχνουν κάτι το διαφορετικό”, από 25 ετών Ανώτερης – Ανώτατης Εκπαίδευσης , με ειδικότητα του Επόπτη Δημόσιας Υγιεινής – Επαγγελματικής και Περιβαλλοντικής Υγείας, Γεωπόνου – Εντομολόγου, Χημικού , Υγειονολόγου κ.λ.π.

Αποτελεί δε μία Εναλλακτική και πιο Δημιουργικά Ελκυστική Επιλογή, μιας Μοντέρνας Καριέρας με μεγαλύτερο βαθμό ανεξαρτησίας και αξιοποίησης ταλέντων, σε σύγκριση με την Εξαρτημένη Εργασία.

Αξιοποιούμε και ενθαρρύνουμε το Νεανικό επιχειρηματικό πνεύμα, αναπτύσσοντας Νέες θέσεις συνεργασίας, χωρίς επιχειρηματικό ρίσκο-κίνδυνο. 

Η Єvgenikos Group για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πελάτες τους, μέσα από το πρόγραμμα, Green Services Home Solutions, δημιουργεί Νέες Θέσεις Συνεργασίας  για Σύμβουλους Καθαριότητας (Cleaning Advisors).

 Μια αναδυόμενη επιχειρηματική δραστηριότητα Πολυτομεακής Δράσης, για την υποστήριξη του προγράμματος Green Services Home Solutions, με στόχο την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής, σε καινοτόμα πεδία που δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί και συνδέεται στενά με την Πράσινη ζήτηση.

 Όταν οι αρχικές μας ανησυχίες, αφιέρωση και υποχρέωση, μαζί με την συνεχή υποστήριξη της εφαρμογής τους, είναι η σφραγίδα για να επιτύχουμε την υψηλότερη πιθανή ικανοποίηση των πολύτιμων πελατών μας, ο Θεσμός του Συμβούλου Καθαριότητας, μέσα από το πρόγραμμα Green Services Home Solutions είναι η επιβεβαίωση.

 Η ευαισθητοποίηση για τις Περιβαλλοντικές Αλλαγές μαζί με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών, σε θέματα υγιεινής για καθαρούς εσωτερικούς χώρους, δημιουργεί την ύπαρξη υποστήριξης των καταναλωτών από έναν Σύμβουλο Καθαριότητας, για να έχει την δυνατότητα μιας πλήρους ενημερώσεις και διάγνωσης των προβλημάτων που προκύπτουν από την ‘ υποτιθέμενη καθαριότητα’’ .

Όπως “η ημιμάθεια είναι χειρότερη από τη αμάθεια”
Έτσι και το “υποτίθεται καθαρό είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο”. 
 

 Προσοχή: Δεν  πουλάμε  Franchise.!!!!!! 

Απαραίτητα Προσόντα: Νέοι -Νέες από 25 ετών, Ανώτερης – Ανώτατης  Εκπαίδευσης, με Φιλοδοξίες και Οργανωτικές ικανότητες, Ομαδικό Πνεύμα Συνεργασίας, διάθεση για εργασία και Αυτοκίνητο. 

Στέλνοντας το βιογραφικό σας στην Єvgenikos Group , θα το αξιολογήσουμε προς αξιοποίηση  για την ένταξη σας,  στην στελέχωση αλλά και πλαισίωση των τμημάτων ανά περιοχή. 
 
‘‘ Μελετώντας κανείς την σημαντικότητα του Συμβούλου Καθαριότητας, διαπιστώνει εύκολα τον Πλούτο της Διαχρονικής του Αξίας.’’

Αποστολή βιογραφικών: Τομέας Αξιολόγησης & Επιλογής Συνεργατών Τηλ: 2106021011
  Φαξ: 210.6021013

E-mail: info@evgenikos.gr

  

 

             

  http://www.evgenikos.gr/kariera.php#

 http://www.career.unipi.gr/News/θεσεις%20εργασίας%20Evgenikos%2023.03.11b.pdf

 Πηγή: Hygienic Home  

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση