Μattress.gr: Τα πάντα για τα στρώματα.

 Το Mattress.gr είναι ένα ενημερωτικό τμήμα του Cleaning News.gr γύρω από τα στρώματα και τα προϊόντα ύπνου.

Μαζί με την ενημερωτική υποστήριξη του  mattresscare.gr που δημιουργήθηκε από την αγάπη για τα στρώματα καθώς και την ανάγκη για έναν “χώρο” όπου ο επαγγελματίας, ο καταναλωτής – πελάτης, ο ξενοδόχος και τελικά ο γονέας θα μπορεί να ενημερωθεί για τα πάντα γύρω από τα στρώματα.

Υπάρχουν πολλοί απρόσκλητοι φίλοι που μπορούν να μας χαλάσουν τον ύπνο.  Το Mattress.gr με την υποστήριξη των επιστημονικών ομάδων των Site-Portals GreenMiteClean.gr, Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και  GreenAndClean.gr Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος.

Η επιστημονική ομάδα τουGreenMiteClean.gr, θα είναι κοντά σας για τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε όπως :

Α) Το κοινό άκαρι σκόνης Dust Mite,  των εσωτερικών χώρων με τα αλλεργιογόνα περιττώματα τους μαζί με όλα τα αλλά “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”.

Στα Νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια, για Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις σε Κατοικημένους Χώρους ,γίνεται αναλυτική ενημέρωση για τις μεθόδους αντιμετώπισης, με εξειδικευμένα συστήματα εξυγίανσηςέμφαση στην αποτελεσματικότητα της σωστής προεργασίας για το πριν αλλά και για το μετά από κάθε επιστημονική εφαρμογή , ώστε να αποφευχθεί η επιμόλυνση του χώρου με αλλεργιογόνους  μολυσματικούς παράγοντες, αλλά και η χρησιμοποίηση  λιγότερων χημικών.

Με ειδικές αναφορες για τα ακάρεα της εσωτερικής σκόνης (Dust mites) ώστε να αποφεύγονται χημικά σκευάσματα απώθησης η εξουδετέρωσης όταν δεν χρειάζεται, γιατί γίνονται ποιο ανθεκτικά και “επικίνδυνα επιθετικά” με αποτέλεσμα όταν υπάρξει ανάγκη επέμβασης, να επεμβαίνουμε με πολύ δραστικά χημικά.

Β) Τους  Αιμομυζητικούς κοριούς,  αυτά τα καφεκόκκινα παρασιτικά έντομα που φωλιάζουν σε στρώματα, μαξιλάρια και καναπέδες και όχι μόνο. 

Για τους κοριούς μετά από επιστημονικές έρευνες, όπως επισημαίνει και στα σεμινάρια ο Αναπληρωτής Καθηγητής Εντομολογίας ( Δρ. Χρήστος Αθανασίου,)   η παρουσία των νεκρών κοριών και των παραγώγων τους (περιττώματα με αποσύνθεση), σε ένα χώρο μπορεί να μην αποκλείει την μηχανική μετάδοση παθογόνων ιών και να συνδεθεί σε μια σύγχρονη κοινωνία άμεσα µε τις Λοιμώξεις στην Δημοσιά Υγεία.

Συνήθως τους μεταφέρουμε  με τις αποσκευές, τα ρούχα, τα έπιπλα και ότι άλλο μεταφέρουν άτομα που ταξιδεύουν. Τα συγκεκριμένα έντομα μεταφέρονται στα σπίτια μας από κοιτώνες του στρατού, ξενοδοχεία, παιδικές κατασκηνώσεις, θέατρα, αεροπλάνα, σκάφη, τρένα, λεωφορεία και άλλους δημόσιους χώρους. Όταν εγκατασταθούν στο σπίτι είναι εύκολο να διαδοθούν από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Γ) Το Αιμομυζητικο κόκκινο άκαρι πουλερικών (Dermanyssus gallinae) (ή κόκκινη ορνιθόψειρα όπως συνήθως αναφέρεται) το οποίο μεταφέρετε από τα άγρια πτηνά, στις φωλιές τους , στα εξωτερικά μηχανήματα των κλιματιστικών (air conditions) προσβάλλοντας τα «οικιακά» και τους ανθρώπους, με το επώδυνο ερεθιστικό, «δάγκωμα» προκαλώντας δερματολογίες παθήσεις.

Δ) Το Έντομο Colleoptero της οικογένειας Dermestidae  προσβάλει αντικείμενα από μαλλί και δέρμα όπως τα μοντέρνα χαλιά τα οποία τα βρίσκουμε και στην κρεβατοκάμαρα.

Η επιστημονική ομάδα του  GreenAndClean.gr θα είναι κοντά σας για τα προβλήματα Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος, με λεπτομερή ενημέρωση εξυγίανσης και Επαγγελματικές λύσεις, σε προβλήματα σχετικά με το επιβαρυμένο εσωτερικό περιβάλλον και τα  “αιωρούμενα ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”, για καλύτερες συνθήκες υγιεινής μέσα από μια Ισορροπημένη Καθαριότητα.

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας με την Ρύπανση Εσωτερικών Χώρων- Άρρωστα Κτήρια (kee.gr)  μας βοηθά να δούμε πως οι Προκλήσεις της αποτελεσματικότητας στον περιορισμό της εσωτερικής ρύπανσης,ώστε να ανακαλύψουμε την Επικινδυνότητα της επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους .

Σημαντικός είναι και ο ρόλος των Επιμορφωτικών σεμιναρίων για ενημέρωση, γύρο από τις εξελίξεις στο Περιβαλλοντολογικό Ενδιαφέρον του εσωτερικού περιβάλλοντος  χώρου. Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον και όχι μόνο βασική προϋπόθεση, η συνεχής εξέλιξή ενός επαγγελματία, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη «νέα εποχή».

“Green & Bio Decontamination» Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης

● Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839,  6932245887  e-mail:  info@klintec.gr 

 Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=4381

Σχετικά Άρθρα

Mattresscare.gr/

Green and Clean Rooms

Περιβάλλον Υπνοδωματίου…

Μούχλα στο στρώμα!!!!

Green & Clean Hotels

Το καλοδιατηρημένο στρώμα και ο καθαρισμός του, στην κατάταξη ξενοδοχείων για τις κατηγορίες αστέρων.

Καθαρά Δωμάτια φιλοξενίας με “φιλικό περιβάλλον”

Λεκιάστηκε μην το πετάτε ….κάντε το σαν καινούργιο.

Bio – κτόνος στο σπίτι μας;.

Οι “10 μισές αλήθειες” για την δήθεν ποιοτικά φθηνή καθαριότητα.

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση