Κηπόραμα – Λέρου: Ecofriendly House Services Αναβαθμισμένες Επενδύσεις Εξυγίανσης.

Στην Ελλάδα, η γκαβάφα μόνο στη Λέρο καλλιεργείται συστηματικά Είναι ένα φρούτο ιδιαίτερο, λόγω του έντονου αρώματός του και της χαρακτηριστικής γεύσης του, η οποία άλλους απωθεί και άλλους τους… τρελαίνει ευχάριστα μόλις τη δοκιμάσουν.

Από το 1996, εμείς, οι άνθρωποι που εργαζόμαστε στο Κηπόραμα κατασκευάζουμε έργα πρασίνου με βοηθούς την αγάπη και το μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε!

Η μελέτη και ο σχεδιασμός είναι το πιο σημαντικό στάδιο πριν την κάθε κατασκευή!

Τα εργαλεία κήπου αποτελούν το καλύτερο χέρι βοηθείας για την περιποίηση των πράσινων φίλων σας.

Δώστε μια ξεχωριστή νότα σε κάθε σας κοινωνική εκδήλωση…

Περισσότερα. http://www.kiporama.gr/main/.

Το Κηπόραμα Λέρου αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του με νέα καινοτόμα τμήματα Bio-Εφαρμογών Ecofriendly House Services και τα εξειδικευμένα προγράμματα απορρύπανσης με Βιο-καθαρισμούς Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας, για την τήρηση της καθαριότητας στους εσωτερικούς χώρους , πετυχαίνοντας έτσι την απόλυτη ποιότητα μιας ισορροπημένης καθαριότητας για την υψηλότερη ικανοποίηση των πελατών του.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στις αναβαθμισμένες απαιτήσεις των Παρερχόμενων υπηρεσιών, με την επιτόπια ενημέρωση των επαγγελματιών, των καταναλωτών και με δωρεάν -τεστ προσδιορισμού – ώστε να γνωρίζουν τι επιβάρυνση υπάρχει στο χώρο τους, αλλά και των γιατρών, φαρμακοποιών.

Στις Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες Εξυγίανσης όλων των εσωτερικών χώρων, εντάσσονται και τα προγράμματα (Green Decontamination) χωρίς την χρήση χημικών , ως μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση, για ένα αρμονικά υγιεινό περιβάλλον με  μειωμένα  μικροβιακά φορτία, βακτηρίδια, μύκητες.

Η συνεχομένη ασφαλή φροντίδα, για την προστασία από τα περιττώματα των Ακάρεων. της οικιακής σκόνης και τα “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία” , μέσα από τον Bio-καθαρισμό με εξειδικευμένη απορρύπανση,( στρωμάτων-σαλονιών), αποδίδει ολοκληρωμένες λύσεις παροχής υπηρεσιών, μιας Απόλυτα Ισορροπημένης Καθαριότητας με άμεσα αποτελέσματα και οικονομία.

“Green Services Home Solutions Cleaning.” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης

Κηπόραμα – Λέρου

ΚΑΜΑΡΑ, 85400 – Λέρος
Τηλέφωνο: 2247028311
Κινητό: 6974059433
E-mail: kiporama-leros@hotmail.com

http://www.kiporama.gr/categories-el.html

Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=6683

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση