Καινοτόμος δραστηριότητα επιμορφωτικής ενημέρωσης από την BioGeneralco

Καινοτόμος δραστηριότητα επιμορφωτικής ενημέρωσης από την Bio Generalco

Η Bio Generalco καινοτομεί και σε καιρούς κρίσης, με το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό της προσωπικό, αναπτύσσει έργο και στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπο της θρακικής κοινωνίας.

Έχει ξεκινήσει να ενημερώνει γιατρούς και φαρμακοποιούς στον Έβρο, για τα οφέλη  που θα έχουν οι ασθενείς και μη, μέσα από τις Bio-εφαρμογές στην καθαριότητα, με την δημιουργία ενός καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος επικουρικά με την θεραπευτική τους αγωγή.

Παρέχει ειδική ενημέρωση για τις υπηρεσίες της στα ξενοδοχεία, ώστε να προχωρήσουν στο 1ο βήμα για την αναβάθμιση τους σε ένα πιο υγιεινό και φιλόξενο περιβάλλον προς τους φιλοξενούμενους, μέσα από τις  παρεχόμενες και πιστοποιημένες με ISO υπηρεσίες της.

 Η Bio Generalco με πολλά χρόνια εμπειρίας και εμπιστοσύνης στο ιστορικό της,  μέσα από την επιμορφωτική της ενημέρωση, σχετικά με μία ευρεία θεματολογία για τις Bio-εφαρμογές στην καθαριότητα, παρέχει τις βελτιστοποιημένες υπηρεσίες της για την ικανοποίηση των πελατών της.

 Ξεκίνησε να ενημερώνει δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της Αλεξανδρούπολης και σύντομα της Κομοτηνής, με την υγειονομικής σημασίας ενημέρωση στα παιδιά, για τους τρόπους με τους οποίους πρέπει να πλένουν τα χέρια τους, τα δόντια τους, πώς θα διατηρούν καθαρά τα ρούχα τους, το δωμάτιό τους  και το σχολικό περιβάλλον.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγωγή Υγείας

Αυτή η  αφιλοκερδής ενημερωτική  δραστηριότητα της BioGeneralco, πέρα από την κοινωνική προσφορά στη μάθηση των παιδιών, επεκτείνεται και στην παροχή ενημέρωσης για τις οικογένειες των παιδιών μαζί με τον δωρεάν Bio-καθαρισμό του παιδικού στρώματος.

  Οι πιστοποιημένες με ISO υπηρεσίες Bio-εφαρμογών επιτελούνται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, ώστε να  δίνετε ένα επιπλέον κίνητρο στον επαγγελματία, τον επαγγελματικό χώρο αλλά και στο νοικοκυριό, να παρέχει την μέγιστη δυνατή ποιότητα για ένα πιο ασφαλές περιβάλλον διαβίωσης.

Με τα προγράμματα Green Services Home & Factory Solutions, φροντίζουμε να επαλλαγείτε  από τους ‘‘απρόσκλητους ” επισκέπτες σας.  

Οι αόρατοι, απρόσκλητοι επισκέπτες σας 

    Η ανάπτυξη των διαμορφωμένων προγραμμάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών του Green Services – Home Solutions, η Bio Generalco, υποστηρίζετε από όλα τα τμήματα της Klintec.

    Στην τιμολογιακή της πολιτική για τις υπηρεσίες των Bio-εφαρμογών, η Bio Generalco λαμβάνει πάντα υπόψη της, την αναγνώριση της αξιόπιστης και φιλικής επαγγελματικής  προσέγγισής της  και τον σεβασμό στις προσδοκίες των αναγκών σας.

  Έχει δε συνδέσει την Εναρμόνιση των Δαπανών σας με την Ποιότητα των Παρεχόμενων Υπηρεσιών της, στοχεύοντας πάντα στην Καλύτερη Ποιότητα με την Χαμηλότερη Επιβάρυνση.

 Bio Generalco   

 Δ.Δ. Μπλέτσα 8, 69100 Κομοτηνή
Τηλέφωνο: 25310 36663 Fax: 25310 83919

e-mail : info@biogeneralco.gr

www.biogeneralco.gr

 Πηγή: Hygienic Home

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση