Καινοτόμες Επιχειρηματικές Δραστηριότητες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

 Καινοτόμες Επιχειρηματικές  Δραστηριότητες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Η Καινοτόμος αυτή Πρόταση – Πρόκληση – Πρόσκληση απευθύνεται και σε Νέους -Νέες Επιστήμονες που ψάχνουν ”κάτι το διαφορετικό’’, για Επιχειρηματική Δραστηριότητα, που να αποτελεί μία Εναλλακτική και πιο Δημιουργικά Ελκυστική Επιλογή, σε σύγκριση με την Εξαρτημένη Εργασία.

Οι Επιστήμονες, Γεωπόνοι – Εντομολόγοι, Βιοτεχνολόγοι – Τεχνολόγοι Γεωπόνοι κλπ, με επιχειρηματικό πνεύμα και θέλουν να Δημιουργήσουν μια Επιχείρηση, η να Επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στους τομείς των Υγειονομικών Εφαρμογών, με Μικρό Κόστος και Δωρεάν Ενημέρωση – Εκπαίδευση.

Έχουν όμως και την δυνατότητα Επιχειρηματικής συνεργασίας, ως Επιστήμονες Διαγνώστες (Cleaning Advisors),  μέσα από τον θεσμό της χορηγίας (Sponsoring), χωρίς επιχειρηματικό ρίσκο-κίνδυνο στους τομείς των Υγειονομικών Εφαρμογών, αλλά και της Βιομηχανίας καθαρισμού Ταπήτων-ινωδών επιφανίων.

 Υποστηρίζουμε  το Επιχειρηματικό Σχέδιο αυτής της  Αναδυόμενης Επιχειρηματικής Δραστηριότητας με Πολυτομεακή Δράση, σε καινοτόμα πεδία που δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί και συνδέεται στενά με την Πράσινη ζήτηση, μέσα από την Ενδο-επιχειρηματικότητα.

 ● Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839 , 6932245887   

   Ιωάννης Βγενής
    Cleaning Advisor

    info@klintec.gr

Δείτε Περισσότερα…. Καινοτόμες Επιχειρηματικές  Δραστηριότητες-.pdf

Πηγή: Hygienic Home 

 

 

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση