Καθαρομανία: Συνδυασμός αξιοπιστίας, για προαγωγή ποιοτικής καθαριότητας και υγιεινής, με οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

Καθαρομανία: Συνδυασμός αξιοπιστίας, για προαγωγή ποιοτικής καθαριότητας και υγιεινής, με οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος. 

Στα δυο προηγούμενα άρθρα  , ( Βασικά βήματα πριν το στρώσιμο των χαλιών,  Με το «μυστικό» στη δύναμη του ατμού…….) είχα ενημερώσει για το τι πρέπει να προσέχουμε αλλά και τι πρέπει να κάνουμε.  

  Στόχος μας , η προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής, μέσα από μια Αναβάθμιση μιας Προστιθέμενης Αξίας, στην Βελτιωμένη Ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου.

 Τα δυσάρεστα μηνύματα που λαμβάναμε, επιβεβαίωναν τους προβληματισμούς των άρθρων , αλλά πολύ περισσότερο επιβεβαίωναν τους προβληματισμούς απέναντι στο ότι πολλοί …… δεν απέφυγαν τις προτιμήσεις των ατόμων  που προσφέρουν υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές χωρίς να εξασκούν νόμιμα το επάγγελμα…….  Βλέπε … Επαγγελματικά Περιγράμματα  /Καθαριστής ταπήτων – ταπετσαριών.                  

Μετά και την ενημέρωση  που έγινε από το Alter στην Ενημερωτική εκπομπή “Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά” οι προβληματισμοί πολλαπλασιάστικαν και προστέθηκαν και νέοι, από πολλούς επιτηδείους που προσπαθούν να λανσάρουν,..( Ηλεκτρική οικολογική σκούπα με κάδο νερού για ακάρεα  με Bio Eco κατά την έξοδο…., Ηλεκτρική οικολογική σκούπα με ατμό…. κλπ), αφήνοντας τα περιττώματα των ακάρεων, χνούδια, άμμο ,αλλά και όλα τα “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”, στα χαλιά, τα στρώματα, τα σαλόνια κλπ    
    Όταν η συμβατική καθαριότητα, που μέχρι τώρα γνωρίζατε είναι παρελθόν, δημιουργείται Επιτακτική Ανάγκη για την επίτευξη άμεσων εφαρμογών στην απότελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου και καθιστούν απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία, με έναν Σύμβουλο Καθαριότητας

Η διατήρηση ενός καθαρού χώρου δεν είναι περίπλοκη, αλλά πρέπει να καταβάλλουμε περισσότερη συνειδητή προσπάθεια όλοι. Δυστυχώς όμως τις περισσότερες φορές οι συμβουλές , τα μηχάνημα καθαρισμού η και οι υπηρεσίες καθαρισμού, που προσφέρονται είναι ελλιπείς ή εντελώς ακατάλληλες, γενικές χωρίς την αποτελεσματικότητα της εξειδίκευσης. 

             Ενημερωμένοι καταναλωτές  =   Ενεργοί καταναλωτές 

Οι Καθαριστές ταπήτων – ταπετσαριών, σεβόμενοι τις ανάγκες των καταναλωτών, για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, καλούνται συγχρόνως να τους ενημερώνουν.  “Εσείς  καθορίζετε το μέλλον των πελατών σας, ώστε να έχουν έναν δημιουργικό τρόπο ζωής μέσα από ένα Αρμονικά υγιεινό περιβάλλον“.

Οι καταναλωτές με τις επιλογές τους θα πρέπει να ευνοούν και να χρησιμοποιούν τις Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Παροχή Υπηρεσιών με Υψηλή Ποιότητα στο Green Service, από τους Επαγγελματίες Καθαριστές Ταπήτων – ταπετσαριών ώστε να μειώνονται οι περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις.

 Η Πολιτεία με τους Δημόσιους Φορείς-Οργανισμοί, Ομοσπονδίες, Σωματεία, Μέσα Ενημέρωσης, μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ), αλλά και οι ίδιοι οι ενημερωμένοι και ενεργοί καταναλωτές, θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στην ενημέρωση για να μπορέσουμε να έχουμε εξοικονόμηση ενέργειας, νερού, προστασίας του περιβάλλοντος και μια Ελλάδα Καθαρή.

 Είναι σαφές ότι ο Καθαρισμός είχε ανάγκη μιας Πραγματικής Αλλαγής και το ενδιαφέρον αυξάνεται  για την Ανάπτυξη Συνεργασιών σε Νέες Επιχειρηματικές Ευκαιρίες μέσα από το  πρόγραμμα του Cleaning Advisors και την υποστήριξη των (shop-in-shop ShopWalkers) κλπ. Η αφομοίωση της πράσινης επιχειρηματικότητας στη δραστηριότητα Πράσινων Επιχειρήσεων Επαγγελματικού  Καθαρισμού, ως νέο μοντέλο στην πράσινη ανάπτυξη, αποτελεί μια ευκαιρία επένδυσης μέσα στην κρίση. 

 Συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη, μιας και το μικρό μέγεθος των επιχειρήσεων αποτελεί πια τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα και όχι επιχειρηματικό μειονέκτημα, λειτουργώντας ως μήτρα της πράσινης επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, με νέες θέσεις εργασίας ,έσοδα στα ασφαλιστικά ταμεία, έσοδα από  Φ.Π.Α. και φόρους εισοδήματος, με τον καταναλωτή να παίρνει απόδειξη για τα έξοδα, ενώ σύγχρονος  θα καταπολεμηθεί και η μαύρη αγορά εργασίας στον καθαρισμό.

Παράλληλα εκτιμάτε ότι χρειάζεται να δοθούν κίνητρα, για την Ανάπτυξη Νέων Καινοτόμων Επιχειρησιακών Ευκαιριών, με την Δημιουργία Πράσινων Επιχειρήσεων Επαγγελματικού  Καθαρισμού, αλλά και για την Αναβάθμιση  και δημιουργία Νέων Τμημάτων στις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις -εταιρίες καθαρισμού. Η αξιοποιήσει της  ανάπτυξης τέτοιων  πρωτοβουλιών σε μια Αναξιοποίητη Αγορά με Αυξανόμενη Ζήτηση, θα αποφέρει Νέες θέσεις εργασίας.

 Η αυξανόμενη Οικολογική Ευαισθητοποίηση του κοινού για τις Περιβαλλοντικές Αλλαγές, αλλά και οι απαιτήσεις σε εξειδικευμένους τομείς για προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής, αυξάνουν για λόγους ουσίας και αισθητικής.

Ο επιχειρηματικός κόσμος καλείται να ανταποκριθεί στις αναφυόμενες ανάγκες και στους τρόπους αξιοποίησης των Νέων Τεχνολογιών για τον Καθαρισμό ως αναντικατάστατα και αναγκαία εργαλεία για την διεκπεραίωση κάθε είδους εργασίας.

 Το τμήμα Green Mite Clean της Klintec είναι ένα τμήμα με Υψηλές Απαιτήσεις οπού ασχολείται  με υγειονομικές εφαρμογές από Γεωπόνους – Εντομολόγους , σε εξειδικευμένους τομείς Βιο-καθαρισμών για προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής,  με καινοτόμα πεδία που δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί και συνδέονται στενά με την Πράσινη ζήτηση.

Για πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839     

  

 

 

ΙωάννηςΒγενής

  Cleaning Advisor
    Πηγή Hygienic Home

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση