Επενδύουμε στην Ποιοτική Καθαριότητα για μια Οικονομικότερη Αντιμετώπιση της κρίσης.

Η Corona Clean Επενδύει στην Ποιοτική Καθαριότητα, για μια Οικονομικότερη Αντιμετώπιση της κρίσης. Ιδρύθηκε  από τον κ. Κωνσταντίνο Κυριαζή το 1972. Εδρεύει στα Ψαχνά Ευβοίας και εξυπηρετεί τις περιοχες των Ψαχνών, της Χαλκίδας, της Λαμψάκου, του Βασιλικού, της Δροσιάς κ.λ.π.  Εν συνεχεία τον δύσκολο δρόμο για την απόκτηση της κορυφής ανέλαβε ο υιός Σταμάτης Κυριαζής από το 1984 εξυπηρετώντας και τις υπόλοιπες περιοχές  της Εύβοιας

Η συνεχής τεχνολογική ενημέρωση των εταιρικών μελών οδήγησε στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου ταπητοκαθαριστηρίου. Με συνέπεια, σεβασμό και εμπιστοσύνη στους πελάτες της,  η επιχείρηση κατάφερε να αναδειχθεί μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στην Εύβοια στον καθαρισμό των χαλιών.

Corona Clean : Αναβαθμισμένες Bio-εφαρμογές Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων

Η Corona Clean πρωτοπόρος πάντα αναβαθμίζει με τις Bio-Εφαρμογές, τα καινοτόμα τμήματα του  Ecofriendly House Cleaning Services και τα  εξειδικευμένα προγράμματα απορρύπανσης με Βιο-καθαρισμούς Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας, για την τήρηση της καθαρότητας στους εσωτερικούς χώρους.

Έχει καθιερωθεί ως ένα Πρότυπο Κέντρο Βιο Εφαρμογών Καθαρισμού και Εξυγίανσης με Εξειδικευμένες Διαχειριστικές Λύσεις στους εσωτερικούς χώρους για την αγορά της Εύβοιας.

Η Corona Clean επενδύει και στην  Επαγγελματική Απορρύπανση με Αναζωογόνηση : Μια τεχνολογικά Καινοτόμος Πατέντα σε ένα εξειδικευμένο σύστημα, για υψηλή ποιότητα επαγγελματικής απορρύπανσης, με ταλαντωτικές δονήσεις και λανάρισμα των ινών για αναζωογόνηση των.

Το Εξειδικευμένο σύστημα για το υποχρεωτικά πρωταρχικό στάδιο προεργασίας ενός επαγγελματικού πλυσίματος, ακόμα και στα ‘‘πιο δύσκολα’’ και ευαίσθητα χαλιά, χωρίς να ταλεπορούνται και να σχίζονται.

 

Η απομάκρυνση των ‘‘ρυπογόνων μολυσματικών παραγόντων ’’ μαζί με σκόνη και άμμο που έχουν διεισδύσει στο βάθος του πέλους των χαλιών, προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο χαλί, στην υγεία με την μείωση της “εσωτερικής επιμόλυνσης” αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος με την σημαντική μείωση σε ενέργεια, νερό, απορρυπαντικά.

Η Corona Clean στοχεύει στην επίτευξη μιας υψηλής ποιότητας στις ολοκληρωμένες λύσεις παροχής υπηρεσιών της, μέσα από την ανάπτυξη μιας επαγγελματικής διαχείρισης με τα διαμορφωμένα προγράμματα της, στο Green Services – Home Solutions, για μια Απόλυτα Ισορροπημένη Καθαριότητα και οικονομία με άμεσα αποτελέσματα.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Όσο η ζωή δυσκολεύει ,τόσο το ενδιαφέρον για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο σπίτι θα αυξάνει.  Η επιστροφή στις φιλοσοφίες περί εσωτερικής αρμονίας και ηρεμίας ξαναμπαίνουν στην ζωή μας, με χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες που συνδέονται με την ανθρώπινη αυτή ανάγκη.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της, αναλαμβάνει με το Πρόγραμμα Green Home Concept για εξειδικευμένο Βio-καθαρισμό των μοκετών, σαλονών, στρωμάτων , χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination), να απομακρύνει  από τους εσωτερικούς χώρους , “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”, αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων, βακτηρίδια, μύκητες  που βρίσκονται μέσα στα χαλιά, τις μοκέτες, τα σαλόνια και τα στρώματα.Πρωταρχικός μας στόχος είναι η αφιέρωση, η υποχρέωση και η συνεχής υποστήριξη , ώστε να αποτελούν τις βάσεις μιας «Ασπίδας προστασίας» για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Πολλοί καταναλωτές δεν γνωρίζουν ότι όταν στους εσωτερικούς χώρους έχει γίνει  απεντόμωση η απλά έχουν ψεκάσει για έντομα ( κατσαρίδες , κουνούπια, κοριούς, μύγες, ακάρεα, κλπ)  πρέπει να δώσουν  μεγαλύτερη προσοχή, διότι τα σκοτωμένα έντομα και παράσιτα, εκτός από τα περιττώματα τους και τα αποσυνθεμένα μέρη τους , δημιουργούν ένα επιβαρυμένο περιβάλλον με “εσωτερική επιμόλυνση”, ώστε να είναι μια από τις αιτίες στην πρόκληση αλλεργικού άσθματος.

Ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια η εκδήλωση ενδιαφέροντος σε Bio-Εφαρμογές με επαγγελματική απορρύπανση για Εξυγίανση  της “εσωτερικής επιμόλυνσης” ήταν αυξημένη, είτε γιατί στον εσωτερικό χώρο υπήρχε “δυσαρμονία οσμών και αλλεργικού  φτερνίσματος”, είτε γιατί ο γιατρός ζήτησε ένα καθαρότερο και πιο υγιεινό περιβάλλον, για την εφαρμογή της χορηγηθείσας θεραπευτικής αγωγής.

Για της απαιτήσεις στην ζήτηση Παρερχόμενων υπηρεσιών, για μια Ισορροπημένη Καθαριότητα, η Corona Clean αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της με τις εφαρμογές του κατοχυρωμένου Συστήματος  Καθαρισμού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF™ (Enhanced Media Filtration) με την επαναστατική ζώνη εξουδετέρωσης μικροοργανισμών με χαρακτηρισμό Ιατρικής Συσκευής Τάξης ΙΙ από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ.Είναι πιστοποιημένο για τη δέσμευση σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 μικρών, ποσοστό μεγαλύτερο από ένα αντίστοιχο σύστημα HEPA, αποτελεί δε την πιο σημαντική εξέλιξη στα συστήματα καθαρισμού του αέρα τα τελευταία χρόνια θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’.

Εξουδετερώνει: 98-100% ιούς,98-100% βακτηρίδια ,94-100% μύκητες.

Το πρόγραμμα The Green Purification Group (TGPG), μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων , μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξολοκλήρου η συμπληρώνοντας, σε Ξενοδοχεία, Καμπίνες Πλοίων, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Χώρους συνεδριάσεων, Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , (Hospitality) Γυμναστήρια, Παιδικούς σταθμούς, Επαγγελματικούς χώρους, Σπίτια, κ.λ.π.

Η Corona Clean με το τμήμα της Greenest και όλες τις Υπηρεσίες υποστήριξης της Klintec, δημιούργει επαναστατικές μεταβολές σε όλα τα επίπεδα της Αναγκαιότητας του After Sales Service, με την δημιουργία νέων καινοτόμων υπηρεσιών.

Με την Εφαρμοσμένη Στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων αναπτύσσουμε μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων, ώστε οι επαγγελματίες που παρέχουν εξοπλισμό, ( χαλιά, σαλόνια, στρώματα) η παρέχουν υπηρεσίες ( Απεντομώσεις, Καθαρισμούς, Πλυντήρια-Στενοκαθαριστήρια) εκμεταλλευόμενοι  τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους πετυχαίνοντας  το πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά.

Bio-Εφαρμογές με επαγγελματική απορρύπανση για Εξυγίανση σε  Χαλιά – Μοκέτες, Σαλονια, Στρώματα, αλλά και απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν την εταιρία μας, καθώς και το εύρος των υπηρεσιών που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε στην Νέα Ιστοσελίδα που «στεγάζει» την ψηφιακή έκδοση της Corona Clean.

Στοιχεία επικοινωνίας:

www.coronaclean.gr

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑΖΗ

ΑΓ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΤΗΛ: 22280 22204, 22280 22206, 22210 27216,

22210 43195, 22280 23655, 2228024029,

 

email:info@coronaclean.gr

Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=8303

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση