Η Υγεία σας και η Ασφάλεια της περιουσίας σας δεν επιδέχονται Εκπτώσεις.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στις αλλαγές που διαρκώς επιβάλλει η σημερινή εποχή για περισσότερη μείωση εξόδων και καθημερινότητά να γίνεται πιο δύσκολη, τα δε προβλήματα αρκετά και η ανάγκη για περισσότερη  ενημέρωση σε θέματα υγιεινής μεγαλύτερη.

Δημιουργήσαμε ένα επιβαρυμένο περιβάλλον με “εσωτερική επιμόλυνση” , αφενός  μεν διότι είμαστε φιλοξενούμενοι του για περισσότερο χρόνο, αφ’ ετέρου δε διότι είχαμε στρώση περισσότερα χαλιά για Οικονομία από έξοδα θέρμανσης.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Υγεία αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου, σύμφωνα με το σύνταγμά μας, αλλά και η γνώση για τους ¨εχθρούς¨ της  είναι απαραίτητη, ως προς την λήψη μέτρων για την προστασίας της. Η υγιεινή του εσωτερικού περιβάλλοντος μελετάται παγκοσμίως στα πλαίσια της πρόληψης για προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια η εκδήλωση ενδιαφέροντος σε Bio-Εφαρμογές με επαγγελματική απορρύπανση για Εξυγίανση  της “εσωτερικής επιμόλυνσης” ήταν αυξημένη είτε γιατί στον εσωτερικό χώρο υπήρχε δυσαρμονία οσμών και αλλεργικού  φτερνίσματος, είτε γιατί ο γιατρός ζήτησε ένα καθαρότερο και πιο υγιεινό περιβάλλον, για την εφαρμογή της χορηγηθείσας θεραπευτικής αγωγής.

Στις μέρες μας, η έκθεση στους ρύπους των εσωτερικών χώρων είναι ένα σημαντικό περιβαλλοντικό πρόβλημα, το οποίο συντελεί στην υποβαθμισμένη ποιότητα ζωής. Η συμβολή στην συλλογική ενημέρωση αποτελεί ευθύνη όλων, από τη συμμετοχή της οικογένειας ,των τοπικών και πληθυσμιακών ομάδων, των κυβερνητικών οργανισμών , των μη-κυβερνητικών οργανώσεων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Το “υποτίθεται καθαρό είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο”.

Τότε η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής , πρέπει να βασίζεται στην συνεργασία με συμβούλους Cleaning Advisors όπου μέσα από τα τεστ προσδιορισμού θα μπορεί να δώσει λύσεις με υιοθετημένες τις ανάλογες εναλλακτικές μεθόδους.

Πρέπει να είμαστε ποιο απαιτητικοί στην ζήτηση Παρερχόμενων υπηρεσιών, για μια Ισορροπημένη Καθαριότητα, με αποτελεσματικά αποδοτικές και βιώσιμες λύσεων Εξυγίανσης, από ρυπογόνους μικροοργανισμούς, ιούς, βακτηρίδια μούχλας, μύκητες, οσμές, ακόμα και στον αέρα των εσωτερικών χώρων.

Η Εξυγίανση θα βοηθήσει αποτελεσματικά ώστε να υπάρξει ελάττωση των αλλεργιογόνων ασθενειών, λιγότερη νοσηλεία και κατανάλωση φαρμάκων με περισσότερη αρμονία και ηρεμία. Στο δε εσωτερικό εργασιακό περιβάλλον να υπάρξει ελάττωση των απολεσθέντων εργατοωρών , με αύξηση της αποδοτικότητας και παραγωγικότητας στην εργασία.

Υγεία με το παραδοσιακά “Υποτίθεται Καθαρό” η Υγεία με επαγγελματικό ”Απόλυτα Καθαρό”

Όταν ακόμα και σήμερα το η Υγεία βρίσκεται ανάμεσα, στο παραδοσιακά “Υποτίθεται Καθαρό” εσωτερικό περιβάλλον και την Συστηματική Μεθοδολογία  για το Επαγγελματικό ”Απόλυτα Καθαρό”, τότε υπάρχει Ελλιπής Ενημέρωση.

Εμείς στην ομάδα της Klintec πιστεύουμε πως η Ύπαρξη της Αναγκαιότητας για την επίτευξη άμεσων εφαρμογών στην αποτελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα του Τρόπου Ζωής, πρέπει να γίνει Επιτακτική.

Μια από τις βασικές προϋποθέσεις, για την αντιμετώπιση της, είναι ο σεβασμός στην αξία της υγείας, με αλληλεγγύη  και αξιοπρέπεια για να ζούμε καλύτερα. Η προστασία της υγείας μας αποτελεί όχι μόνο το ύψιστο δικαίωμα, αλλά και ένα ουσιαστικό και απαραίτητο στοιχείο μιας δίκαιης κοινωνικής Ζωής.

Η ανάγκη για την διατήρηση της Καλής Ποιότητας σε ένα  εσωτερικό περιβάλλον, δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια αλλά μια υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας – την οικογένεια μας, τους συνανθρώπους μας.

….όταν η Καθαριότητα είναι θέμα Υγείας ….υπάρχουν Οικονομικές Λύσεις για όλους.

Η Klintec πάντα πρωτοπόρος συνεχίζει να Φροντίζει για την Υγεία σας , μέσα από το ”Απόλυτα Καθαρό” μιας Επαγγελματικά Συστηματικής Μεθοδολογίας  για ένα Καθαρότερο  και Υγιέστερο εσωτερικό περιβάλλον.

Πολλοί καταναλωτές και αυτήν την χρονιά δεν έδωσαν τα χαλιά  για πλύσιμο και φύλαξη, η γιατί διότι δεν άντεχαν το  βάρος του κόστους, η τα πλύνανε μόνοι τους η με κάποια βοήθεια η ακόμα τα ‘’τίναξαν -σκούπισαν’’ και τα φύλαξαν για περισσότερη οικονομία, χωρίς να λάβουν σοβαρά υπόψη την αυξημένη “εσωτερική επιμόλυνση”.

Άλλοι έκαναν την ερευνά για φτηνές προσφορές μέσα από τα Deals η τα έντυπα με φτηνές τιμές. Σε αυτές τις φτηνές τιμές δεν γνωρίζουν ότι ίσως να μην έχει συμπεριληφθεί σοβαρά η υγιεινή για καθαρά χαλιά αλλά και η ασφάλεια τους.

Τα πρώτα μηνύματα από τα άμεσης επιστροφής δυστυχώς πολλά, για χαμηλή ποιότητα καθαρισμού, για τρικ αρωμάτων για δήθεν να μυρίζουν ωραία , σε χαλιά που δεν έπρεπε να πλυθούν με νερό και μύριζαν η από την κατεστραμμένη κόλλα, για  χαλιά που βγάζουν υπερβολικό χνούδι ενώ πριν αν και καινούργια δεν έβγαζαν, κλπ

Από το ενημερωτικό τμήμα της i-clean.gr στο 210 4829839 μπορούμε να σας παρέχουμε δωρεάν πληροφορίες για την καθαριότητα , ακόμα και -τεστ προσδιορισμού – ώστε να γνωρίζετε τι έχει παραμείνει στο  χαλί σας. Τα συμπεράσματα των αποτελεσμάτων και οι αποφάσεις το τι θα πρέπει να προσέχετε στο μέλλον δικά σας . Εμείς θα σας δώσουμε τις απαιτούμενες λύσεις για να αποφευχθεί η “εσωτερική επιμόλυνση”, αλλά και σε ζημιές που τυχόν έχουν γίνει και μπορούν να επιδιορθωθούν.

Στην Klintec, αντί για ενημέρωση με πολλά διαφημιστικά έντυπα που ρυπαίνουν το περιβάλλον, αποφασίσαμε μαζί με όλα τα τμήματα των επιστημονικών ομάδων GreenMiteClean.gr, και GreenAndClean.gr , να επενδύσουμε στην επιτόπιας ενημέρωση των καταναλωτών μέσα από με δωρεάν -τεστ προσδιορισμού – ώστε να γνωρίζουν τι επιβάρυνση υπάρχει στο χώρο τους.

Bio-εφαρμογές καθαρισμού: Είναι προτιμότερο οι καταναλωτές κάθε χρόνο να παρέχουν στα χαλιά τους Εξειδικευμένη Φροντίδα Συντήρησης, με Επαγγελματικό Bio-καθαρισμό για Απορρύπανση και Αναζωογόνηση ώστε να αφαιρεθούν, “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”, βακτηρίδια, μύκητες, τρίχες, άμμο, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination) και παρέχοντας τους Επαγγελματικό πλύσιμο, κάθε 2- 3 χρόνια.

Έτσι θα γίνεται Οικονομία από έξοδα σε πλυσίματα, λιγότερες σπατάλες σε ενέργεια, νερό, απορρυπαντικά, αλλά και από την εξουδετέρωση της ανακυκλωνόμενης επιμόλυνσης, ώστε να μειωθούν σημαντικά και τα προβλήματα υγείας.

Οι Ευαισθητοποιημένοι καταναλωτές αρχίζουν να αναζητούν  Χώρους παροχής υπηρεσιών,  Φιλοξενίας (Hospitality) , Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων , Ξενοδοχεία, Χώρουςι συνεδριάσεων, Αίθουσες προβολών ( σινεμάδες),  Γυμναστήρια,  Παιδικούς σταθμους , Καμπίνες πλοίων, κ.λ.π.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839,  6932245887

Πηγή: http://cleaningnews.gr/η-υγεία-σας-και-…εια-της-περιουσί/

Σχετικά Άρθρα

Εξασφαλισμένες Υπηρεσίες Υγιεινής Χώρων Φιλοξενίας Ζώων.!!

Η επίδραση της χαμηλής ποιότητας καθαρισμού των χαλιών στην ανθρώπινη υγεία.

Η Αξιοποίηση των Σύγχρονων Τεχνολογιών στην Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής.

Μέτρα «Υγειονομικής σημασίας» για την προστασία του Βιο-Περιβάλλοντος

Πρωταρχικός στόχος η προστασία του καταναλωτή.

Η Επικινδυνότητα της επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους.

Ξενοδοχεία: Καθαρισμός Στρωμάτων στην κατάταξη για τις κατηγορίες αστέρων;!!!

Τι Πρέπει να Προσέξετε πριν Καθαρίσετε τα Στρώματα.

Αναβαθμίζεται η ποιότητα του ύπνου στα ξενοδοχεία.!!!!

Φροντίδα με σωστή συντήρηση των στρωμάτων.

Οι σημαντικότεροι ‘’ρυπαντές τροφίμων’’ στο πιάτο μας!!

Η Επεκτατικότητα των Πληγών «Υγειονομικής Σημασίας» σε όλα τα «Κοινωνικά Επίπεδα».

 

 

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση