Επιλογή Ταπητοκαθαριστηρίου ή Υποτιθέμενου Tαπητοκαθαριστηρίου

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Αφοί Ευγενικού ΟΕ, είναι μια Υπερσύγχρονη Καθετοποιημένη Μονάδα με Πολλαπλές Δυνατότητες Εφαρμογών Καθαρισμού, Διαχείρισης και Επεξεργασίας Ταπήτων – ινωδών αλλά και υφασμάτινων επιφανειών, αποτελεί δε το Πρότυπο για τις Καθετοποιημένες Μονάδες Καθαρισμού Χαλιών Πανελλαδικά με Αρ. Αδείας ΥΠ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ: 1263/15-4-2004

Πιστεύοντας πάντα ότι η πρόληψη προστασίας του περιβάλλοντος, με μεθόδους αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας, το 2010 αναβαθμίσαμε το Περιβαλλοντικό Σύστημα Διαχείρισης Αποβλήτων, με την Υπερσύχρονη Μονάδα Βιολογικού καθαρισμού DEVICE. Αρ. Αδείας Διάθεσης Υγρών Αποβλήτων: 910/07/3-4-2007

Οι Αφοί Ευγενικού ΟΕ με τα Tapitokatharistiria.net και τους Συνεργάτες τους, Στεγνοκαθαριστήρια, Υγειονολόγους – Επιστημονικούς Διαγνώστες ( CleaningAdvisors ), ενημερώνει τους πελάτες της, αλλά και όποιον καταναλωτή έχει απαιτήσεις στον καθαρισμό των ταπήτων του, επισημαίνοντάς του το τι θα πρέπει να προσέξει στην σωστή επιλογή Ταπητοκαθαριστηρίου.( Επαγγελματικού Χώρου Καθαρισμού ταπήτων –ταπετσαριών).

1. Εμπιστευτείτε τα χαλιά σας σε ένα Ταπητοκαθαριστήριο και όχι σε ένα ‘‘Υποτιθέμενο Tαπητοκαθαριστηρίο’’.

2. Ταπητοκαθαριστηρίο Σημαίνει: Ένας χώρος Καθαρισμού Ταπήτων, Εναρμονισμένος στις Προδιαγραφές που απαιτούνται για την προστασία της Υγείας – Περιουσίας – Περιβάλλοντος.

Άδειες Λειτουργίας και Διάθεσης Υγρών Αποβλήτων του Ταπητοκαθαριστηρίου

3. Ζητάτε πάντα το δελτίο παραλαβής θεωρημένο από την αντίστοιχη Δ.Ο.Υ. με αναγραφόμενη Επωνυμία και Διακριτικό Τίτλο ,Έδρα, Ασφαλιστική Εταιρία ( για την κάλυψη της περιουσίας σας ), καθώς και τους αριθμούς των Αδειών Λειτουργίας και Διάθεσης Υγρών Αποβλήτων του Ταπητοκαθαριστηρίου.

4. Ζητάτε πάντα τον παρεχόμενο Κατάλογο Υπηρεσιών-Τιμών, έτσι ώστε να αποφεύγετε κρυφές χρεώσεις αλλά και γιανα έχετε εσείς την δυνατότητα επιλογής στην ποιοτική καθαριότητα.

5Ζητήστε να επισκεφθείτε το χώρο όπου φιλοξενούνται τα χαλιά σας, προκειμένου να διαπιστώσετε τα προαναφερόμενα και επιπλέον να γνωρίσετε τις ιδιαιτερότητες της παραγωγικής διαδικασίας, από την παραλαβή, καθαρισμό, φύλαξη και παράδοση των χαλιών σας. Αν τα χαλιά σας πλένονται ή και φυλάσσονται σε διαφορετικούς χώρους από την διεύθυνση του διαφημιστικού εντύπου ή και του Δελτίου παραλαβής πρέπει να το γνωρίζετε πριν τα παραδώσετε.

8Σκοπός μας είναι η αποτελεσματικότερη προάσπιση και διαφύλαξη των συμφερόντων σας, γι’ αυτό συνιστούμε να δώσετε μεγάλη προσοχή στις Έντυπες αλλά και Ηλεκτρονικές Διαφημίσεις που δεν πληρούν στο σύνολό τους τα παραπάνω. Αντιθέτως προβάλλουν ανύπαρκτο φωτογραφικό υλικό – κλεμμένο από Επαγγελματίες – παραποιημένα Σήματα, Βεβαιώσεις Κατάρτισης ή Έγκριτα μέλη Σωματείων.

9. Μέσα από την ανάπτυξη πνεύματος συναδερφικής αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, σας προτείνουμε να επιλέγετε Ταπητοκαθαριστήριο συστημένο και από το συγγενικό ή το φιλικό σας περιβάλλον, όταν πληρεί, στο σύνολό του τις παραπάνω προϋποθέσεις.
10Εμπιστευθείτε Καινοτόμες Εταιρείες-Επιχειρήσεις που επενδύουν σε ανθρώπινο δυναμικό, μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνογνωσία για την προστασία της Υγείας – Περιουσίας – Περιβάλλοντος

Τα Ταπητοκαθαριστηρία Αφοι Ευγενικού ΟΕ εδώ και 40 χρόνια Πρωτοπορούν , καθιερώθηκαν δε για να Δημιουργούν το Μέλλον στον Καθαρισμό των Χαλιών, με Επενδύσεις σε Καινοτομίες, βασιζόμενα πάντα στην Νομοθεσία, αλλά και την ενθάρρυνση και προώθηση συνεργασίων, μέσα από την ανάπτυξη του πνεύματος συναδερφικής αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας.

Μήπως θα πρέπει να αναθεωρήσετε το σκεπτικό, ότι η επιχείρηση που προσφέρει την χαμηλότερη τιμή είναι η επιχείρηση που πρέπει να συνεργασθείτε για τον καθαρισμό των χαλιών σας;

Με εκτίμηση

Για την ΑΦΟΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ

Σωστή Ενημέρωση γιατί ο Καταναλωτής δεν είναι διατεθειμένος να θυσιάσει την ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνει.

Το 2013 ως « Ευρωπαϊκό Έτος των Πολιτών» σκοπεύουμε να αυξήσουμε την ενημέρωση, με Εναρμονισμένες επαγγελματικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, για μια αποτελεσματικότερη διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου.

Μήπως η διατήρηση του ελάχιστου επιπέδου ποιότητας των χαλιών βλάπτει σοβαρά την υγεία;

Οι Νέες μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι ‘Ταπητοκαθαριστηρίστες’’ για να προσεγγίσουν τους καταναλωτές  (πελάτες), εν μέσω μιας συνεχώς επιδεινούμενης πολυεπίπεδης κρίσης στη χώρα μας, ερμηνεύοντας κατά το Δοκούν  την ‘’διατήρηση ενός ελάχιστου επιπέδου ποιότητας’’, αφού οι συνέπειες μιας κακής ποιότητας δεν είναι τόσο ορατές στον πελάτη ίσως να αγγίζει την κατηγορία της ………………. στο επόμενο.

● Πληροφορίες μπορείτε να μας ζητήσετε με ένα email στο info@klintec.gr η να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή: https://www.cleaningnews.gr/?p=6481

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση