Ενημερωθείτε πριν δώσετε τα χαλιά σας για πλύσιμο.

Από το 1972 τα ‘‘Ταπητοκαθαριστήρια Ευγενικός’’, παρέχουν υψηλές υπηρεσίες ποιότητας και εξυπηρέτησης, στον ιδιαίτερα δύσκολο τομέα του καθαρισμού χαλιών.

Για την Єvgenikos Group, η ύπαρξη των Εναρμονισμένων Οικονομικά Εναλλακτικών Λύσεων Καθαριότητας για ένα Υγιεινό Περιβάλλον είναι ένα κίνητρο για τους καταναλωτές που δεν είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνουν.

Μετά από την Σύρο, το 2013 τα Ταπητοκαθαριστήρια ΑΦΟΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ Ο.Ε. επενδύουν και στην Μυτιλήνη, στο 2ο χλμ επαρχιακής οδού Καλλονής Μυτιλήνης Τηλ.: 22530-22999

Δίνουμε κίνητρα στους καταναλωτές ώστε να αναλάβουν δράση, για μεγάλη προσοχή στα νέα προϊόντα και υπηρεσίες, που εφαρμόζονται στον “βωμό” του Green & Clean Services.

Στα ‘‘Ταπητοκαθαριστήρια Ευγενικός’’ :

● Δεν ‘‘μειώνουμε τις τιμές’’ ώστε να σας κοστίζουν ποιο ακριβά.

● Δεν παραλαμβάνουμε χαλιά με ‘‘μειωμένες τιμές’’ λόγω ανταγωνισμού.

● Δεν παίρναμε και δεν παίρνουμε προκαταβολές με πλασματικές η και με

παραπλανητικές εκπτώσεις ακόμα και επί του ποσού της προκαταβολής.

● Δεν παραλαμβάνουμε χαλιά με ‘‘μειωμένες τιμές’’ λόγω επιστροφής, γιατί πολύ απλά, Δεν χρεώνουμε Φύλαξη.

● Απεναντίας χρεώνουμε επί πλέον τιμή στα επιστρεφόμενα χαλιά διότι θεωρούνται Emergency και είναι Κάτι EXTRA στην σειρά παραγωγής.

Τα τρία τελευταία χρόνια τα χαλιά έχουν επιβαρυνθεί κατά πολύ περισσότερο, όχι μονό από την χρήση, την αιθαλομίχλη, ή την αφρικανική σκόνη, αλλά και λόγω των οικονομικών.

Πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές ότι η Επαγγελματική εφαρμογή απορρύπανσης, προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο χαλί, αλλά και στην υγεία με την μείωση της “εσωτερικής επιμόλυνσης”, από  τους “ρυπογόνους ενδο-οικιακούς μολυσματικούς παράγοντες”, τα ακάρεα της εσωτερικής σκόνης (Dust mites), αλλά και το  ότι ένας χρωστικός λεκές  δεν είναι επικίνδυνος για την υγειά τους.

Πρωτοπόροι με το Επαναστατικό Πρόγραμμα – 50% οπού όλοι οι καταναλωτές είναι ωφελημένοι, αφού μπορούν με την εφαρμογή των Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Αναζωογόνησης στα χαλιά, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination), να έχουν τις Οικονομικότερες Εναρμονισμένες Επαγγελματικές Λύσεις.

Πρωτοπόροι και τώρα, μέσα από το πρόγραμμα του Απορρυπαίνω Εξυγιαίνω Εξοικονομώ, με τις Bio-Εφαρμογές Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Αναζωογόνησης, στα στρώματα και το σαλόνι των καταναλωτών.

Σε όλα τα προγράμματα τηρούνται αυστηρές προδιαγραφές, με βάση πάντα την εναρμόνιση των δαπανών με την διασφάλιση για παροχή ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών, με υψηλότερη προστιθέμενη αξία.

Με εκτίμηση

Για την ΑΦΟΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ

http://www.tapitokatharistiria.gr/

Πηγή: https://www.cleaningnews.gr/?p=6612

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση