Εναλλακτικές Μέθοδοι Απορρύπανσης για Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες.

 Εναλλακτικές  Μέθοδοι Απορρύπανσης για Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες.

  Οι ραγδαίες εξελίξεις στις αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή για την  βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής αλλά και η καθιέρωση των Νέων Τεχνολογιών, ως Αναντικατάστατα και Αναγκαία Εργαλεία για την διεκπεραίωση κάθε είδους εργασίας, καλούν  τον επιχειρηματικό κόσμο να ανταποκριθεί στις Αναφυόμενες Ανάγκες.

 Όταν η συμβατική καθαριότητα, που μέχρι τώρα γνωρίζατε είναι παρελθόν, δημιουργείται Επιτακτική Ανάγκη για την επίτευξη άμεσων εφαρμογών στην αποτελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου.

 Η σημασία της εφαρμογής του τινάγματος για απορρύπανση στα χαλιά πρέπει να εφαρμόζεται όχι μονό  πριν πλυθούν, αλλά και όταν δεν πλένονται για την μείωση των “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων, αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων ακαρεων, όχι μονό για θέματα υγείας αλλά και για να προστατεύονται από τον σκόρο η το σκαθάρι των χαλιών κ.λ.π.. 

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

Στην Klintec μέσα από τα προγράμματα των  Συμβούλων Καθαριότητας παροτρύνουμε τους μεν καταναλωτές με τις επιλογές τους να χρησιμοποιούν τις Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Παροχή Υπηρεσιών με Υψηλή Ποιότητα στο Green Service ώστε να μειώνονται περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις.

Στους δε Καθαριστές ταπήτων – ταπετσαριών, τους προτρέπουμε να δίνουν όλες τις δυνατότητες στους καταναλωτές,  για την παροχή απορρύπανσης στα χαλιά- μοκέτες, στις εγκαταστάσεις τους με την χαμηλότερη επιβάρυνση.

Η Klintec μέ συνεχόμενες προσπάθειες έρχεται να βοηθήσει, στην εφαρμογή και διάθεση μιας προωθημένης τεχνολογίας για ποιοτική καθαριότητα, μέσα από την άψογη συνεργασίας με την Art Clean.

Η Art Clean μέσα από διαρκή έρευνα μελέτης , την εφαρμοσμένη τεχνογνωσία , την πείρα και το μεράκι, ανταποκρίνεται στην Υιοθέτηση Εναλλακτικών Μεθόδων Απορρύπανσης για Ποιοτική Καθαριότητα.

Αναλαμβάνει και την κατασκευή μηχανημάτων με πλήρη τεχνική υποστήριξη για ταπητοκαθαριστήρια, με γνώμονα πάντα το τρίπτυχο:

1. Προστασία του εργαζόμενου
2. Προστασία της περιούσιας του πελάτη.
3. Προστασία του περιβάλλοντος.

Για τα πρόγραμμα του Green Services-Factory Solutions, με Εναλλακτικές Μεθόδους Απορρύπανσης για Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες στην Επαγγελματική Διαχείριση του Green and Clean, κατάφερε να κατασκευάσει Εξειδικευμένο Σύστημα Τινάγματος χαλιών με το Μικρότερο Κόστος.   

Ένα Εξειδικευμένο Σύστημα Τινάγματος, ακόμα και για τα πιο ‘δύσκολα’ και ευαίσθητα χαλιά, να Τινάζονται με ασφάλεια από το ειδικά μελετημένο σύστημα δονήσεων, ώστε να απομακρυνθούν  άμμος, σκόνη και ‘‘ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’ που έχουν διεισδύσει βαθιά στο πέλος τους.

Η σειρά @3 αποτελείται από 2 τμήματα, το μηχανισμό δονήσεων και το συλλέκτη σκόνης-φίλτρο στη εκπληκτική τιμή των *9.900,00 €.

*Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται Φ.Π.Α. 23% και μεταφορικά .

Επίσης η σειρά  @4 διατίθεται και με ισχυρό αποροφητήρα με αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο μακράς διαρκείας και με μεταλλικό κάδο μεγάλης χωρητικότητας.

Επιστολή της  ARTCLEAN 14072011

         Green Services-Factory Solutions

Εναλλακτικές Μεθόδους Απορρύπανσης για Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίε στην Επαγγελματική Διαχείριση του Green and Clean  

Οι Εφαρμογές Αντιρρυπαντικών Τεχνολογιών και Μεθόδων για Ποιοτική Καθαριότητα με Απορρύπανση, αποτελούν «Ασπίδα προστασίας» για τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον.

Απαιτείτε η δημιουργία μιας επιχειρησιακής οργάνωσης με ενιαίο σχεδιασμό στις προδιαγραφές καθαρισμού, όπου θα έχει έναν κοινό τριπλό στόχο, την βελτιστοποίηση της απόδοσής σε περιβαλλοντικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Η αυξημένη ευαισθητοποίηση των καταναλωτών, σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας με συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για καθαρούς χώρους, μαζί με την επίδραση των περιβαλλοντικών αλλαγών στην παγκόσμια επιχειρηματικότητα, οδηγεί στη ζήτηση του Green Service.

Δεδομένου ότι η οικολογική μετακίνηση αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς, ο στόχος των Green & Clean είναι η εφαρμογή της “Green decontamination” μέσω ενός περιβαλλοντικού συστήματος διαχείρισης με την Υιοθέτηση Εναλλακτικών Μεθόδων Βελτίωσης της Ποιότητας του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου.

Η Υγεία αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου, σύμφωνα με το Σύνταγμά μας, αλλά και η γνώση για τους ¨εχθρούς¨ της υγείας μας είναι απαραίτητη, ως προς την λήψη μέτρων για την προστασίας της. Η υγιεινή του εσωτερικού περιβάλλοντος μελετάται παγκοσμίως στα πλαίσια προάσπισης της Δημόσιας Υγείας και της πρόληψης.

Ένας  από τους Βασικούς Εχθρούς της Υγείας είναι οι ¨μολυσματικοί παράγοντες και τα τοξικά τους προϊόντα¨, που ζουν στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον μας όπως είναι η κατοικία μας, οι χώροι εργασίας , φιλοξενίας και ψυχαγωγίας κ.λ.π.

Όσο οι άνθρωποι θα προσπαθούν να κάνουν οικονομίες, θα αγοράζουν Προϊόντα ή Υπηρεσίες που έχουν σχεδιασθεί τεχνολογικά για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και περιβαλλοντικής μόλυνσης.

Η αποτελεσματική προώθηση αυτών των ενεργειών, θα έχει σαν αποτέλεσμα, την αναβαθμισμένη προσφορά  στην προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες στους τομείς της περιβαλλοντικής διαχείρισης, αλλά και την επιβεβαίωση στην πράξη του τρίπτυχου: ικανοποίηση πελατών, επιχειρησιακή ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος.

Η Υιοθέτηση Εναλλακτικών Μεθόδων για την καθαριότητα και η Ανάπτυξη  Συστημάτων Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας ,είναι ένα δημιουργικό Ποιοτικό Άλμα με Υπόβαθρο την Αξιολόγηση ώστε να προσφερθούν  προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες καθαρισμού με ανταγωνιστικό προβάδισμα, ποιοτικά και οικονομικά.

Για τις μικρές επιχειρήσεις αλλά και για τους φανατικούς του luxury Cleaning Services σε Χειροποίητα – Μεταξωτά χαλιά διατίθεται το Rug Beauty Care Services της Art Clean.

Ένα Εξειδικευμένο Σύστημα Τινάγματος –Φινιρίσματος, για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας –luxury Cleaning Services σε Χειροποίητα – Μεταξωτά χαλιά, των προγραμμάτων του Green Services -Factory Solutions με το Μικρότερο Κόστος των *2.900,00€.

 *Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται Φ.Π.Α. 23% 

ΔΕΙΤΕ VIDEO:Rug Beauty Care Services

 Παρακολουθείστε την εκπομπή -Ραντεβού για ενημέρωση«Πέντε και…» στην ΕΤ3- την Δευτέρα 18/07/2011 από την 17 και 15’(5:15).

Θα προβληθούν ενδιαφέροντα θέματα που σας αφορούν………                                       

Η καθημερινότητά είναι πια πολύ δύσκολη, τα δε προβλήματα αρκετά και η ανάγκη για ενημέρωση περισσότερη .……….αν τα καλά νέα τα μεταφέρουμε σε ένα συγγενή , φίλο, συνάδελφο, με ένα e-mail η μια αναδημοσίευση θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στην ενημέρωση τους .  

Πάντα δίπλα και στις ενημερωτικές εκπομπές σε θέματα για μια ισορροπημένη καθαριότητα.

Για πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2104829839 info@klintec.gr

 Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

6932245887

http://www.melos.gr/sitemelos/viewtopic.php?f=55&t=1099&p=1667#p1667

http://www.houseservice.gr/forum/index.php?topic=60.0
Πηγή :  Hygienic Home  

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση