Ελληνική Καινοτομία η Πιστοποιημένη Απολύμανση Παγομηχανών.

Στη χώρα μας βρίσκονται σε ισχύ κανονισμοί για την ασφάλεια του πάγου ως τρόφιμο.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, όπως  σχολιάστηκαν από ειδικούς, ότι σύμφωνα με αναλύσεις που έγιναν σε παγάκια αυτά βρέθηκαν  να είναι μολυσμένα με μια σειρά από μύκητες και βακτηρίδια που οφείλονται  στο γεγονός ότι για τις παγομηχανές δεν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγιεινή του πάγου. Εκεί ακριβώς εντοπίζεται το κύριο πρόβλημα της μόλυνσης του πάγου.

Πιστοποιημένη Απολύμανση Παγομηχανών

Η εταιρεία Seraclean είναι η μοναδική εταιρεία στην Ευρώπη, που ειδικεύεται στην απολύμανση των παγομηχανών, με σκοπό την καταπολέμηση παθογόνων μικροοργανισμών, βακτηρίων και μυκητών.

Στόχος της εταιρείας είναι αφενός η καταστροφή του μικροβιολογικού παθογόνου φορτίου και αφετέρου η εξασφάλιση μηδενικού υπολείμματος χημικών ουσιών, δίνοντας έτσι απόλυτη έμφαση στην ασφάλεια και προστασία του καταναλωτή.

Η μοναδικότητα της μεθόδου Seraclean στηρίζεται στη χρήση απολυμαντικού διαλύματος με την μορφή αεροζόλ, η οποία επιτυγχάνει την πλήρη εξουδετέρωση των παθογόνων μικροοργανισμών σε όλα τα σημεία της παγομηχανής

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες συνοδεύονται από Πιστοποιητικό Απολύμανσης Παγομηχανής, το οποίο αποδεικνύε, την εξουδετέρωση του παθογόνου μικροβιολογικού φορτίου, αλλά και την απουσία χημικών ουσιών ως κατάλοιπα, στο τέλος της διαδικασίας

Το πιστοποιητικό απολύμανσης κατοχυρώνει τον επιχειρηματία ως προς την τήρηση του νομοθετικού πλαισίου με την απολύμανση της παγομηχανής και μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιοδήποτε έλεγχο κρατικού φορέα ή επιθεώρηση φορέα πιστοποίησης ή τρίτου εμπλεκόμενου ή θιγόμενου από αστοχία απολύμανσης.

Το πιστοποιητικό μπορεί να αποτελέσει αποδεικτικό στοιχείο, για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας

Την ευθύνη του εκδιδόμενου πιστοποιητικού φέρει εξ’ ολοκλήρου η εταιρεία Seraclean.

Ασφάλεια Απολυμαντικού: Είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, βρίσκεται σε συμφωνία με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, για προϊόντα απολύμανσης των τύπων 2,3 και 4, είναι μη ερεθιστικό, δεν επηρεάζεται από την σκληρότητα του νερού, είναι πλήρως βιοδιασπώμενο, είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, πληροί της προδιαγραφές H.A.C.C.P

Ασφάλεια Μεθόδου: Πραγματοποίηση ελέγχων κατά τη διαδικασία, ως προς υπολείμματα του αφαλατικού, ως προς υπολείμματα δραστικής του απολυμαντικού, αλλα και ως προς υπολείμματα παθογόνων μικροοργανισμών.

Καταστροφή του μικροβιολογικού φορτίου έως και 99,9%: E-coli, Staphylococcus aureus, Salmonela sp, Enteroccus Hirae, Pseudomonas aeruginosa, Ευρώτες ,Candida albicans, Giardia, Vibrio , Cryptosporidium.

Πεντακάθαρος πάγος, χωρίς, ρύπους, μικροοργανισμούς, οσμές, παράξενες γεύσεις, για να απολαμβάνουμε τα παγάκια των ποτών μας.

SERACLEAN

Χειμάρας 10, 13671Αχαρναί

Tηλ:2102323810

2102312628 2102406586

e-mail: info@seraclean.gr

www.seraclean.gr

Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=8564

Παλαιοτέρα Άρθρα

Μέτρα προστασίας για την υγιεινή του πάγου.

ΠΑΓΑΚΙΑ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Παγάκια πιο βρώμικα από το νερό τουαλέτας | Ecoleft

 

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση