Εκκλησίες:Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου.

 

Εκκλησίες:Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου.  

Η Ανάγκη για την διατήρηση ενός Καθαρότερου και Υγιέστερου Περιβάλλοντος στους εσωτερικούς χώρους των εκκλησιών, δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια αλλά μια Υποχρέωση, που πρέπει να παρέχεται στους εκκλησιαζόμενους.

 Αργά-αργά, όλο και περισσότεροι χώροι εκκλησιών, αναγνωρίζουν ότι οι εκκλησιαζόμενοι που πάσχουν από αλλεργίες, άσθμα, θα επιθυμούσαν τους εσωτερικούς χώρους των εκκλησιών απαλλαγμένους  από επιβαρυμένα ”μικροβιακά φορτία” για να αισθάνονται ποιο  ανακουφισμένοι. Οποιαδήποτε ‘‘ανακούφιση’’, από κινδύνους με επιβαρυμένο ”μικροβιακό φορτίο” που βρίσκονται και στους εσωτερικούς χώρους των εκκλήσεων, θα παρέχεται ως ‘‘εγγυήση’’ στους εκκλησιαζόμενους που πάσχουν από αλλεργίες, άσθμα .

Οι Επιστήμονες αναφέρουν ότι ο κίνδυνος απόκτησης άσθματος, αλλεργιών ή άλλων ευαισθησιών, αυξάνεται ουσιωδώς με την αύξηση της έκθεσης των ατόμων στην ‘‘εσωτερική σκόνη’’ . Είναι αλήθεια, πως ένας “άρρωστος εσωτερικός χώρος ” μπορεί να προκαλέσει ανεξήγητους πονοκεφάλους, υπνηλία, ερεθισμούς και αλλεργίες σε όλους μας, πόσο μάλλον σε ένα ευαίσθητο παιδί η ένα ενήλικα. Οφείλουμε λοιπόν να προστατέψουμε όλα τα άτομα, από τα μικρά παιδιά ως τους ενήλικες παρέχοντας τους  ένα υγιές και καθαρό περιβάλλον με τηβέλτιστη δυνατή ποιότητα.

Αυτό δεν είναι μια πρόκληση, αλλά ένα πολύ σοβαρό θέμα που δεν πρέπει απλά να συζητιέται, αλλά πρέπει να Μεριμνάτε.

 Η καθαριότητα δεν είναι Διακοσμητικό που το στολίζουμε ανάλογα με το γούστο μας. Είναι η Ανάγκη Μέριμνας, για την Υγεία μέσα από την βελτιωμένη ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου των εκκλησιών, αλλά και για την  διαχείριση των προβλημάτων που ανακύπτουν στον καθαρισμό, ώστε να  υιοθετηθούν οι ανάλογεςεναλλακτικές μέθοδοι.    

 Η αυξημένη ευαισθητοποίηση των εκκλησιαζόμενων, σε θέματα υγιεινής μαζί με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για καθαρούς εσωτερικούς χώρους, οδηγεί στη ζήτηση υπηρεσιών καθαρισμού φιλικών προς το περιβάλλον.

Τι πρέπει να προσέξουμε για την  εξασφάλιση ενός  καθαρότερου και υγιέστερου περιβάλλοντος;

  Ο βασικότερος «εχθρός» που θα πρέπει να πολεμηθεί είναι η σκόνη , που μέσα της συγκεντρώνει διαφορετικούς χημικούς ρύπους με τα ‘‘ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’ αλλά και πάρα πολλά είδη βακτηρίων, ακάρεων και μικροοργανισμών.

Η επιμελημένη εφαρμογή μέτρων με τους στοιχειώδεις κανόνες για την τήρηση μιας αποτελεσματικής καθαριότητας, βάσει των Bio-Εφαρμογών Καθαρισμού, μπορεί να περιορίσει κατά πολύ συμπτώματα ασθενειών που θα προέρχονται από τους αιωρούμενους ¨μολυσματικούς παράγοντες ¨ η τα περιττώματα των άκαρεων της εσωτερικής σκόνης .(π.χ άσθματος, αλλεργικής ρινίτιδας κλπ.)

 Όλοι γνωρίζουμε ότι η καθημερινότητα είναι πια πολύ δύσκολη και με αρκετά προβλήματα. Σε συνδυασμό με την ανάγκη για μια καλύτερη ποιητική διαβίωση των εκκλησιαζόμενων, οι υπεύθυνοι των εκκλησιών, πρέπει να μειώνουν τις σπατάλες και να μην κάνουν περικοπέςη να μην ζητούν χαμηλές τιμές, στο πλύσιμο των χαλιών η τις μοκετών  με τους στοιχειώδεις κανόνες Απορρύπανσης, για την τήρηση μιας αποτελεσματικής καθαριότητας .

 Σε όλες τις Αναθέσεις Καθαρισμού για ταχαλιά η τις μοκέτες των εκκλησιών δεν επιβάλλονται όροι οι μέθοδοι καθαρισμού να τηρούν Προδιαγραφές  Ποιοτικά Προσαρμοσμένων Bio-Εφαρμογώνμε τους στοιχειώδεις κανόνες Απορρύπανσης,

 Η Υιοθέτηση εναλλακτικών μεθόδων καθαρισμού για Πλήρη Απορρύπανση έχει σαν στόχο την Μέριμνα του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου των εκκλησιών. Η Διαχείριση των προβλημάτων που ανακύπτουν στον καθαρισμό, πρέπει να αποτελεί «ασπίδα προστασίας» με εξασφάλιση την βελτιωμένη ποιότητα για την Υγεία των ανθρώπων, αλλά και για την προστασία Εικόνων και των Αγιογραφιών από την ‘‘περιβαλλοντική επιμόλυνση’’ από τους βιορύπους της ανακυκλωνόμενης εσωτερικής σκόνης (biofouling).

  Τι συγκεντρώνονται μέσα στη οικιακή σκόνη ; 

  http://www.youtube.com/watch?v=GS8S2cOcYzg 

Το ” υποτίθεται καθαρό “ είναι πιο ” επικίνδυνο”  απ’ το βρώμικο.                                  

 Η Ποιοτικά Προσαρμοσμένη Bio-Εφαρμογή των μεθόδωνκαθαρισμού και πλυσίματος στα χαλιά η τις μοκέτες , όταν παραδίδονται προς χρήση στους εσωτερικούς χώρους των εκκλησιών, πρέπει να τους έχει γίνει με πλήρη Απορρύπανση.

Για το λόγο αυτόν, οι υπεύθυνοι στους τομείς της καθαριότητας, πρέπει να ζητούν Αυστηρές προδιαγραφές, για τις Προσφερόμενες Υπηρεσίες, από εξειδικευμένες εταιρίες καθαρισμού. Είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που χρειάζονται τις συμβουλευτικές υπηρεσίες συμβούλων καθαριότητας με Βεβαιωμένη Επαγγελματική Κατάρτιση, για ενημέρωση με προτάσεις και ανάπτυξη πρωτοβουλιών για την τήρηση της καθαριότητας των εσωτερικών χώρων.

Θα πρέπει να εκτιμούν πρώτα :

 1) Την  Εξειδικευμένη Τεχνογνωσία της Λειτουργικότητας

 2) Την Βεβαιωμένη  Επαγγελματική Κατάρτιση

 3)Την Υψηλή Ποιοτικά Προσαρμοσμένη Bio-Εφαρμογή των μεθόδωνΚαθαρισμού για Πλήρη Απορρύπανση.

 4)Την Εμπειρία με τον Εξειδικευμένο Μηχανολογικό Εξοπλισμού

 5) Όχι τις χαμηλές τιμές.

Η δημιουργία μιαςεπιχειρησιακής οργάνωσηςμε ενιαίο σχεδιασμό στις προδιαγραφές καθαρισμού για τους εσωτερικούς χώρους των εκκλησιών, θα έχει σαν στόχο την βελτιστοποίηση της απόδοσής σε, κοινωνικό , οικονομικό και περιβαλλοντικό επίπεδο. 

 Για την συντήρηση λοιπόν, είναι αναγκαία η χρησιμοποίηση συστημάτων ΦροντίδαςΠολλαπλών Εφαρμογών, με ευρύτερο φάσμαBio-Εφαρμογών Απορρύπανσης, ακόμα και για δυσπρόσιτες περιοχές  με “μικροβιακά φορτία” στερεής βρωμιάς, βιότοπους  ακάρεων.  Ένα Απόλυτα Επαγγελματικό, Εξειδικευμένο και Εργονομικά Αποτελεσματικό με ‘‘Προηγμένη Τεχνολογικά Ενεργειακής Απόδοσης’’,  Έγκριση ‘‘ GreenLabel’’ τουCRIγια Αφαίρεση Ρύπων, Συγκράτηση Σκόνης και Διατήρηση Εμφάνισης .        

 Στην Klintec, μέσα από την Πρωτοποριακή Υπηρεσία i- Clean, με την Δωρεάν Προσφορά μιας Ανώτερης Συμβουλευτικής Υποστήριξης σε θέματα Καθαρισμού  στο  2104829839 και με την Πλήρη Υποστήριξη ενός  Συμβούλου Καθαριότητας,  συμβάλλουμε βοηθώντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ενός καθαρότερου και υγιέστερου περιβάλλοντος και στους χώρους της Εκκλησιάς, αλλα συγχρόνως και στην Οικονομία από Ενεργειακές Σπατάλες.

Ενημερωτική παρουσίαση Βio-Εφαρμογών Καθαρισμού  Χαλιών -Μοκετών.pdf

Προγράμματα παροχής Bio-Εφαρμογών Καθαρισμού στο χαμηλότερο κόστος.

● Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Φροντίδας και Συντήρησης των εσωτερικών χωρών σε χαλιά- μοκέτες , με Bio-ΕφαρμογεςΚαθαρισμού, για να αφαιρεθούν, βιορύποι, άμμος, τρίχες, ρύζια, αλλεργιογόνα περιττώματα Ακάρεων, αλλά και μείωση των “μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων.

● Πρόγραμμα απαλλαγής  από τις ρυπογόνες σκούπες σας και αντικατάσταση τους  με ένα Πλήρες Σύστημα Φροντίδας Εσωτερικών Χωρών.

Στόχος μας είναιη προσφορά προγραμμάτων Ποιοτικών Bio-ΕφαρμογώνΚαθαρισμούμε τους στοιχειώδεις κανόνες Απορρύπανσης,  ώστε  να χρησιμοποιηθούν ως ένα Πρακτικό Εργαλείο, για την τήρηση της καθαρότητας στους εσωτερικούς χώρους των εκκλησιών. Τα προγράμματα αναπτύσσονται ,για κάθε Εκκλησιά ξεχωριστά, για κάθε Μητρόπολη η και Περιφέρεια, ώστε να μπορούμε πάντα να έχουμε την καλύτερη απόδοση ποιότητας στο χαμηλότερο κόστος.

Η προσπάθεια μας για την Ανάδειξη της Επαγγελματικής Διαχείρισης των Προγραμμάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών με Bio-ΕφαρμογεςΚαθαρισμού, στηρίζεται Πανελλαδικά από Επαγγελματίες Καθαριστές ταπήτων – ταπετσαριών, αλλά και από Επαγγελματίες Εφαρμοστές Υγειονομικών Εφαρμογών.

Για πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

info@klintec.gr 

Πηγή: http://hygienichome.gr/index.php/90#more-90

Bio- Εφαρμογές Καθαρισμού Εκκλησιών-Μητροπόλεων

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 η καθαριότητα αποκτά καινούργια έννοια.

 

 

 

 

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση