‘‘ΔΙΑΝΑ” Ταπητοκαθαριστήρια: Ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμών.

 

”ΔΙΑΝΑ” Ταπητοκαθαριστήρια: Ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμών 

   Τα ταπητοκαθαριστήρια ”ΔΙΑΝΑ” με πείρα άνω των 30 ετών στο χώρο των καθαρισμών και φύλαξης χαλιών, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στο σπίτι, στον εργασιακό χώρο, το σκάφος σας.

   Το έμπειρο προσωπικό καθώς και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμό μας, εγγυώνται τον υγιεινό καθαρισμό μαζί με τη σωστή και ασφαλή φύλαξη των χαλιών σας.

Τα ταπητοκαθαριστήρια ”ΔΙΑΝΑ”  δραστηριοποιείται και με τις Εναλλακτικές Μεθόδους Διαχείρισης Καθαρισμού Χαλιών-Μοκετών , Σαλονιών και Στρωμάτων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξυπηρέτησης, για μια Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου.

Αναπτύσσει και εφαρμόζει εύχρηστες και καινοτόμους λύσεις Green Decontamination, μέσα από πρωτοποριακές μεθόδους του Bio-καθαρισμού, ώστε να προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για το καλύτερο αποτέλεσμα , υποστηριζόμενη από τον πιο σύγχρονο τεχνικό και μηχανολογικό εξοπλισμό.

Green Services Factory Solutions :  Νέες Καινοτόμες Υπηρεσίες καθαρισμού, στους εργοστασιακούς χώρους με Εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλών  απαιτήσεων στον καθαρισμό, με εφαρμογές σε χειροποίητα χαλιά, δερμάτινα χαλιά, γούνινα κ.λ.π.

Εξειδικευμένη Φροντίδα  Συντήρησης χαλιών με Bio-καθαρισμό Απορρύπανση, Αναζωογόνηση και φύλαξη στους ιδιόκτητους χώρους μας με την επιφανιοδραστική μέθοδο KlinActive, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination) σχεδόν στο μισό κόστος.

Εxtra Υπηρεσίες

 Green & Clean Services-Home Solutions: Μέθοδοι Διαχείρισης για Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου, με Βio-Καθαρισμό – Απορρύπανση & Αναζωογόνηση, Στρωμάτων, Μοκετών και Σαλονιών.   

                                                                        [youtube]GS8S2cOcYzg[/youtube]

Bio-Carpet Care:

 Εξειδικευμένη φροντίδα συντήρησης σε χαλιά και μοκέτες µε Βίο-καθαρισμό, αναζωογόνηση και απορρύπανση, ώστε να αφαιρεθούν αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων, “μικροβιακά φορτία” από βακτηρίδια, μύκητες, τρίχες, περιττό χνούδι, άμμος, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination) στο χώρο σας σχεδόν στο μισό κόστος.

Κατάστημα

 Πηγάσου 20 / Πολύδροσο Αμαρουσίου

 210 6813420 , 694 4560946

   

Εργαστήριο

 Μακεδονίας / Παιανία

210 6645414 , 697 4526083

http://www.dianacarpet.gr/

 periklis.lazaros@gmail.com

   info@dianacarpet.gr

Πηγή: CleaningNews.gr/

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση