Βασδάρης Ταπητοκαθαριστήρια από το 1949

Βασδάρης Ταπητοκαθαριστήρια από το 1949. 

Βασδάρης Ταπητοκαθαριστήρια 62 χρόνια όνομα εμπιστοσύνης – ασφάλειας και άμεσης εξυπηρέτησης στον καθαρισμό ταπήτων.

 Στα Ταπητοκαθαριστήρια Βασδάρης με την πείρα μας στο χειροποίητο καθαρισμό, αλλά και σύμμαχο την αγάπη και το μεράκι της οικογενειακής παράδοσης , συνεχίζουμε και στην τρίτη γενιά, της οικογένειας Βασδάρη, να φροντίζουμε χιλιάδες τάπητες ετησίως με ηθική ανταμοιβή την ικανοποίησή σας.

Η τρίτη γενιά Βασδάρης Ταπητοκαθαριστήρια, ανταποκρινομένη στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της, σε θέματα υγιεινής για καθαρούς εσωτερικούς χώρους, αλλά και η ευαισθητοποίηση της προς τις Περιβαλλοντικές αλλαγές, Δημιούργησε  δυο νέους τομείς.

 1.To Green Services Factory Solutions με Νέες Καινοτόμες Υπηρεσίες, για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα στον καθαρισμό ταπήτων, με λιγότερη κατανάλωση Ενέργειας αλλά με περισσότερη Περιβαλλοντολογική Συνείδηση.

 

 

 

 

 

2.To Green Services Home  Solutions  με οικονομικά εναλλακτικές λύσεις αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, βάζει νέες βάσεις έτσι ώστε μέσα από τις Μεθόδους Διαχείρισης για μια Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου, να μπορεί να  ανταποκρίνεται στην επιτακτική ανάγκη αναπροσαρμογής  της  συμβατικής καθαριότητας, όχι  μόνον για θέματα  αισθητικής αλλά Υγείας.

Η Βασδάρης Ταπητοκαθαριστήρια με έναν σύγχρονο εξοπλισμό, παρέχει σήμερα, εξειδικευμένους Bio-καθαρισμούς Απορρύπανσης και Αναζωογόνησης για Φροντίδα και Συντήρηση. Αρχίζοντας  με την επιφανιοδραστική μέθοδο  KlinActive, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination),  η οποία δρα με ασφάλεια και αξιοπιστία, γρήγορα και αποτελεσματικά, εξουδετερώνοντας “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία” βακτηρίδια, ιούς ,μύκητες, ( μούχλα), επιβλαβείς μικροοργανισμούς.

  Vasdaris/Biokatharismoi .PDF

Επιπλέων δε ένα άρτια  εξειδικευμένο τμήμα παρέχει τις Ασφαλείς  μεθόδους πλυσίματος Utensil Care σε στρώματα, σαλόνια ,μοκέτες και χαλιά στο χώρο σας . 

 Παρουσίαση των Μεθόδων KlinActive & Utensil Care στα επιμορφωτικά σεμινάρια…….Περισσότερα.

  

 

 

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΒΑΣΔΑΡΗΣ ΧΡ. ΕΠΕ

Πάροδος Αγίου Γεωργίου Κορωπί,

 T.K. 194 00   Κρωπί, Ν.  Αττικής)
Τηλ.  2106624664 – Φαξ 2106624668

Web site:http://www.vasdaris.gr/

E-mail: vasdaris.epe@gmail.com

Πηγή: Hygienic Home  

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση