Αιδηψός : Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού από το “Το 5κάθαρο”

Η Κάτια Παπαστάθη με το Σύγχρονο Καθαριστήριο “Το 5κάθαρο” μέσα από τα ειδικά προγράμματα Green Home , Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας για  Εσωτερικούς Χώρους ,μπορεί να προσφέρει Επιτόπιους  Bio-καθαρισμους και Extra υπηρεσίες .

Bio-Mattress Care: Εξειδικευμένη επιφανιοδραστική μέθοδος Bio-καθαρισμού Στρωμάτων, για αναζωογόνηση και απορρύπανση βακτηριδίων, παθογόνων μικροοργανισμών, αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων σκόνης, με την μέθοδο  KlinActive, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination).

Bio-Mattress Cleaning : Εφαρμόζουμε την ενδεικνυόμενη και Ασφαλή ξηρή μέθοδο πλυσίματος  Utensil Care, ώστε να αφαιρεθούν εκτός από τα ακάρεα με τα περιττώματα τους, κιτρινίλες, τρεξίματα, αίμα, αλλά και η μούχλα με τα “μικροβιακά φορτία”, προσφέροντας σας μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση.

 Bio-Upholstery Care: Εξειδικευμένη Συντήρηση Σαλονιών με Bio-καθαρισμό, Αναζωογόνηση και Απορρύπανση  βακτηριδίων, παθογόνων μικροοργανισμών, αλλεργιογόνα περιττώματα  ακάρεων σκόνης, με την μέθοδο  KlinActive, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination).

Bio-Upholstery Cleaning: Ασφαλής ξηρή μέθοδος πλυσίματος Utensil Care, για Bio-καθαρισμό υφασμάτινων σαλονιών, χωρίς τρεξίματα, κιτρινίλες, υγρασίες και μούχλα που προκαλούν κακοσμία, ανάπτυξη μυκήτων και καταστροφές .

Εξειδικευμένες εφαρμογές σε δερμάτινα σαλόνια, αλκαντάρα, ναμπούκ, σουέτ. κ.λ.π.

Extra Υπηρεσίες

Green Services Home Solutions: Έξυπνες λύσεις για μια Απόλυτα Ισορροπημένη καθαριότητα και οικονομία, με την χρήση Εναλλακτικών Μεθόδων Καθαρισμού.

 Προγράμματα για να Απαλλαγείτε από τις ρυπογόνες σκούπες που σας επιβαρύνουν, με υπερβολική κατανάλωση ρεύματος , “μολυσματικούς παράγοντες και τα τοξικά τους προϊόντα”, αλλά επιβαρύνουν και το περιβάλλον. Αντικαταστήστε τες με:

 1) Το πρόγραμμα Life-time Green Home Cleaning Concept και την  Επαγγελματική Υπηρεσία κατ’ οίκον, για έναν  εξειδικευμένο επαγγελματικό Βio-καθαρισμό στρωμάτων, σαλονιών και μοκετών- χαλιών,  με την μέθοδο  KlinActive, χωρίς την χρήση χημικών  (Green Decontamination) και Extra κέρδος.

2) Το  Green Home Concept, ένα πρόγραμμα με έξυπνες λύσεις για μια απόλυτα Ισορροπημένη καθαριότητα και Οικονομία και επιπλέων  κέρδος, με την Υπηρεσία Ημερήσιας παροχής χρήσης  εξοπλισμού κατ’ οίκον.

 3) Με ενα Πλήρες Σύστημα Φροντίδας Εσωτερικών Χωρών, για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα Διαβίωσης, Οικονομικώς Αποδεκτό, με Maximum απόδοση αλλά με Μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας, (675 watt) ,με Έγκριση “Green Label” του CRI για Αφαίρεση Ρύπων, Συγκράτηση Σκόνης και Διατήρηση Εμφάνισης.

“Το 5κάθαρο”  έχει καθιερώσει την Δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης μέσα από το πρόγραμμα του Συμβούλου Καθαριότητας

Ενημέρωση με Παροχές  στο: 22260 – 23361

1) Δωρεάν Ποιοτικό Έλεγχο Προσδιορισμού των ακάρεων, με το Test Bio-καθαρισμού σε στρώμα, σαλόνι, χαλί ή μοκέτα, ακόμα και αν το έχετε πλύνει και νομίζετε ότι είναι καθαρό.
2) Δωρεάν Bio-καθαρισμό σε ένα παιδικό στρώμα.
3) Δωρεάν Bio-καθαρισμό σε ένα χαλί, σε ένα σαλόνι η σε ένα στρώμα, εντός 60 ημερων από την Ημερομηνία Αγοράς τους.

“To5katharo” σε συνεργασία με την  Єvgenikos Group  λειτουργεί και ως Τοπικό πρατήριο (Shop-Walkers) για την Αιδηψό αλλά και την Βόρεια Εύβοια για τον Καθαρισμό Χαλιών.

 ”To5katharo.gr”….περισσότερα

Το 5κάθαρο”: Νέες θέσεις συνεργασίας για Νέους Επιστήμονες

Αναπτύσσουμε  νέες θέσεις συνεργασίας , με Νέους -Νέες Επιστήμονες, Γεωπόνους – Εντομολόγους, Μηχανικούς Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης, Επόπτες Δημόσιας Υγιεινής, Χημικούς, Περιβαλλοντολόγους ,με Φιλοδοξίες και Οργανωτικές Ικανότητες, Ομαδικό Πνεύμα Συνεργασίας, διάθεση για εργασία και Αυτοκίνητο.

Στέλνοντας το βιογραφικό σου στο info@klintec.gr,το αξιολογούμε προς   αξιοποίηση στελεχών , για την πλαισίωση των τμημάτων, σ την Βόρεια Εύβοια.

 

Παπαστάθη Κάτια

Φιλελλήλων 42, Αιδηψός 

Τηλ: 22260 – 23361

Email: info@to5katharo.gr

http://www.to5katharo.gr/services.htm

Πηγή: Hygienic Home  

 

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση