Έγκαιρη πρόληψη με εναρμονισμένες εφαρμογές εξυγίανσης.

Έγκαιρη πρόληψη με εναρμονισμένες εφαρμογές εξυγίανσης.

“Όταν ο συχνός αερισμός για την Εξυγίανση των εσωτερικών χώρων δεν είναι πλέον αρκετός, η Διάκριση ανάμεσα στα εποπτικά μέτρα ελέγχου και στη συστηματική παρέμβαση είναι η ζωτικής σημασίας Πρόληψη

Η Πρόληψη ως προτεραιότητα έναντι του ελέγχου, για να προφυλαχτούμε από την γρίπη, από την ρύπανση των άρρωστων εσωτερικών  χώρων αλλά και της αιθαλομίχλης που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας ( αλλεργίες) κλπ,  έχει γίνει πλέον επιτακτική  ανάγκη.

Η πρόληψη δεν πρέπει να παρεμποδίζεται από την συνεχιζόμενη έλλειψη βούλησης σε όλα τα επίπεδα.

Η Περιβαλλοντική εξυγίανση μειώνει τον αριθμό των βακτηρίων στον εσωτερικό αέρα σε ασφαλές επίπεδο, σύμφωνα με τα νομοθετικά όρια ή πρότυπα ή απαιτήσεις προστασίας της δημόσιας υγείας, για να μειώσετε τον κίνδυνο εξάπλωσης της μόλυνσης. Η διαδικασία της ‘’Περιβαλλοντικής Εξυγίανσης’’παρότι δεν αποτελεί μέθοδο απολύμανσης, χρησιμοποιείται επικουρικά (συμπληρωματικάως λύση ‘’φυσικής απομάκρυνσης’ παθογόνων μικροοργανισμών από τον αέρα σε κλειστούς χώρους.

Ανάλογα με το μέγεθος του χώρου, για τον περιορισμό του κινδύνου αέριας μόλυνσης – επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους από τους αερομεταφερόμενους ρύπους βιολογικών παραγόντων , άλλα και για την αποτροπή δημιουργίας κίνδυνου από αερομεταφερόμενη επιμόλυνση  σε εσωτερικούς χώρους επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, ή/και σε κατοικίες, χώρους διαβίωσης πολλών ατόμων , χρησιμοποιούνται μέθοδοι  «τριπλού φραγμού»  για την ολιστική αντιμετώπιση στην περιβαλλοντική υγιεινή τους.

Στα συμπληρωματικά μέτρα Πολλαπλής Θωράκισηςσυμπεριλαμβάνονται και οι εξειδικευμένες τεχνολογίες πρόληψης μακροχρόνιας αποτελεσματικότητας, όπως η ‘’αόρατη προστατευτική ασπίδα’’  με το τείχος «Νανοπαγίδων» και την άδεια κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ., συμπεριλαμβανομένης και της ιοκτόνου δράσης του BIOPROTECT™ RTU έναντι του SARS-CoV-2.

Διατηρεί τις επιφάνειες απαλλαγμένες από επιβλαβείς ιούς, βακτήρια και μύκητες  μεταξύ των καθαρισμών ως προϊόν που δρα με Μηχανικό τρόπο εξουδετέρωσης ( BIOPROTECT RTU) παρέχοντας αποτελεσματικότητα στη θανάτωση μικροβίων και στη μείωση των οσμών, για 60 έως και 90 ημέρες.

Για τις αναβαθμισμένες απαιτήσεις για μια Ισορροπημένη Καθαριότητα με Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων , μπορούμε να σας παρέχουμε το σύστημα υψηλής ποιότητας καθαρισμού και της  ‘’Περιβαλλοντικής Εξυγίανσης’’των εσωτερικών χώρων 

Είναι μια πολλαπλή προσφορά μας για τον ‘‘έλεγχο των αιωρούμενων ρυπογόνων μικροσωματιδίων” και την αποφυγή επιμόλυνσης του χώρου σας.

● Η Πρόληψη ως  εφαρμογή για  μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων , μπορεί να προσαρμόσει με θεαματικά αποτελέσματα, με το πρόγραμμα του «Green & Clean Concept », σε Σπίτια, Ιατρεία, Παιδικούς σταθμούς, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Χώρους συνεδριάσεων, Γυμναστήρια, Επαγγελματικούς χώρους,  κ.λ.π.

● Σε χώρους φιλοξενίας όπως Ξενοδοχεία, Καμπίνες Πλοίων, Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης  (Hospitality) , έχει εφαρμογή στην ανάπτυξη για τα «Green & Clean Hotell » δημιουργώντας θετικά κίνητρα για τη διατήρηση και την προώθηση των ‘ καθαρών  δωματίων με φιλικό περιβάλλον”.

● Η ανάγκη Μέριμνας για την Υγεία, μέσα από την εφαρμοσμένη στρατηγική μιας Ολοκληρωμένης Υποστήριξης για περιβαλλοντικής διαχείρισης των εσωτερικών χώρων μέσα από  το Πρόγραμμα Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω – Εξοικονομώ, παρέχει στους  επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες καθαρισμών, ανταγωνιστικές ευκαιρίες για μια Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους, πετυχαίνοντας  το επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά. Πρέπει να λαμβάνουν πολύ σοβαρά τις Bio-Εφαρμογές με Επαγγελματική Απορρύπανση και Εξυγίανση χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination) , σε στρώματα , σαλόνια, χαλιά, για την αποφυγή “εσωτερικής επιμόλυνσης” του αέρα των εσωτερικών χώρων.

● Με το The Green Purification Group (TGPG) σας παρέχουμε  μια υψηλής ποιότητας υπηρεσία εξυγίανσης όλων των εσωτερικών χώρων, μέσα από προγράμματα των Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης , χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination), φροντίζοντας να ανταποκρινόμαστε  στις ανάγκες σας, είτε γιατί στον εσωτερικό χώρο υπάρχει “δυσαρμονία οσμών και αλλεργικού  φτερνίσματος”, είτε γιατί ο γιατρός σας ζήτησε ένα καθαρότερο και πιο υγιεινό περιβάλλον, για την εφαρμογή της χορηγηθείσας θεραπευτικής αγωγής.

Πληροφορίες μπορείτε να μας ζητήσετε με ένα email στο info@klintec.gr η να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή: https://www.cleaningnews.gr/?p=5846

http://katharomania.gr/?p=2663-

http://www.greenmiteclean.gr/

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση