Oasi-Net.gr

Oasi-Net.gr , ένας Πολυχώρος  Πολλαπλών Εφαρμογών Καθαρισμού, μια από τις πιο σύγχρονες καθετοποιημένες μονάδες καθαρισμού ταπήτων της στον νομό Αχαΐας με σημείο αναφοράς την πόλη της Πάτρας Καθιερωμένος  ως Πρότυπο Κέντρο Εξειδικευμένων Διαχειριστικών Λύσεων Καθαρισμού Ταπήτων και με υπηρεσίες του Logistics services, με παραλαβή, μεταφορά, παροχή υπηρεσιών καθαρισμού, συσκευασία, αποθήκευση και ανεφοδιασμό, για παροχή υψηλής προστιθέμενης αξίας , σε επιχειρήσεις-εταιρίες καθαρισμού της Δυτικής  Ελλάδας.

Τα τελευταία χρόνια η Oasi-Net.gr για την παροχή υψηλής ποιότητα με προστιθέμενη αξία, επενδύει συστηματικά για το σκοπό αυτό, σε Εξειδικευμένο Μηχανολογικό Εξοπλισμό, εκπαίδευση και Επιμορφωτική Κατάρτιση στο Εξειδικευμένο Προσωπικό, δίνοντας  περισσότερη έμφαση στην οργανωμένη διαδικασία του καθαρισμού.

Εχοντας  σαν γνώμονα πάντα το τρίπτυχο Υγεία –Περιουσία – Περιβάλλον, αλλά και την Απόλυτα Εγγυημένη Ποιοτικά Αναβαθμισμένη Καθαριότητα που  προσφέρει , κατατάσσεται σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις Καθαρισμού Ταπήτων στην Ελλάδα.

Στην Oasi-Net.gr, μελετάμε, επιβλέπουμε  και υλοποιούμε ‘‘ειδικευμένες μετρήσεις’’ δεικτών, για ‘‘ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’ πριν και μετά τον καθαρισμό, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ποιότητα μιας ισορροπημένης καθαριότητας .

Τέτοιες Αποδοτικές Μέθοδοι Ελέγχου απαιτούνται και είναι σημαντικές, ειδικά όταν μπορούν να εντοπίζουν διάφορους παράγοντες, που μπορούν να δημιουργήσουν κίνδυνους, στην υγειά, την περιουσία αλλά και το περιβάλλον.

Στόχος μας η επίτευξη της υψηλότερης θέσης στην αγορά της Δυτικής Ελλάδας μέσα απο την παροχή ειδικευμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας , ώστε να επιτύχουμε την υψηλότερη ικανοποίηση για τους πελάτες μας, απέναντι στις ανάγκες για βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής, από την κατοικία ως και την σύγχρονη επιχείρηση, με γνώμονα πάντα τις ανταγωνιστικές τιμές.

 Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον

Η Διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών για “καθαρούς εσωτερικούς χώρους” απέναντι στην υγιεινή διαβίωση, δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της πραγματικότητας, ώστε να ανακαλύψτε και ‘σεις τις καινοτόμες Bio-εφαρμογές Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων.

 Οι Παρεχόμενες υπηρεσίες επαγγελματικών Bio-Εφαρμογών μέσα από το πρόγραμμα The Green Purification Group (TGPG),  απαιτούν την χρησιμοποίηση του κατοχυρωμένου συστήματος  ‘‘περιβαλλοντολογικής απολύμανσης κατά όγκο Bio-Εξυγίανσης  ’’ . Πιστοποιημένο ως Ιατρική Συσκευή Τάξης ΙΙ από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ, θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’

Η διαδικασία διενεργείται και επιβλέπεται από άτομα με Βεβαιωμένη επαγγελματικά κατάρτιση, εμπειρία με τεκμηριωμένα στοιχειά για την  ‘’βαθειά γνώση της πράξης’’.

Η Oasi-Net.gr, με το τμήμα της Greenest και την εφαρμοσμένη στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων αναπτύσσει μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων, ώστε οι επαγγελματίες που παρέχουν εξοπλισμό,( χαλιά, σαλόνια, στρώματα),ή παρέχουν υπηρεσίες ( Απεντομώσεις, Καθαρισμούς, Πλυντήρια-Στενοκαθαριστήρια) εκμεταλλευόμενοι  τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους πετυχαίνοντας  το πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά.

Η OasiNet.gr, τηρώντας το σύστημα Απόλυτης Πιστότητας με τον καθημερινό εσωτερικό έλεγχο ποιότητας που έχει δημιουργήσει, μειώνει κατά πολύ ή ακόμα και εκμηδενίζει, κάθε πιθανότητα λάθους!

 OasiNet.gr

Διακίδη Ιωάννη 180,

26335 Πάτρα,

Τηλέφωνο: 2610640734, 2610 640521

info@oasinet.gr

Πηγή:  https://www.cleaningnews.gr/oasi-net-gr-cleaningnews-gr/ ‎

About Giannis Vgenis

Αφήστε μια απάντηση